Bekymmer på Hotell Ankaret?

INVANDRING. Hotell Ankaret i Oxelösund var stadens enda hotell innan det blev asylförläggning. Nu ska de asylsökande flyttas och ägaren hoppas att de gamla kunderna ska komma tillbaka, jag tvivlar. 

Nåväl, idag är det lite liv och rörelse på hotellet, flera polisbilar med tillhörande poliser har varit där hela dagen och jag tror inte det är en artighetsvisit. Det ryktas om att en lokal handlare har något fuffens för sig och säljer oskattat gods, men det tvivlar jag på, det är haram…

Tidigare om Hotell Ankaret på bloggen…

De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

12 thoughts on “Bekymmer på Hotell Ankaret?

  1. Jag kollar alltid upp hotell innan jag bokar att det inte har varit asylanläggningar
    Isåfall bokar jag ej

  2. Vägglössen av idag från utlandet är nog nästan omöjliga att utrota då man inte längre använder cyankalium som ger cyanväte (vätecyanid, blåsyra zyklon b. Alla betydet samma sak!!! )

  3. Hotell Ankarets ägare får hoppas på att Centern och Miljöpartiet snart tar makten, för då har han sin framtid tryggad.

    Ägaren hoppas även att de gamla gästerna ska komma tillbaks.

    Hann han överhuvudtaget inkvartera så mycket gäster, innan migrationsverkets pengar blev för lockande?

    Bästa lösningen för Hotell Ankaret vore en ny ägare.

    • Tyvärr hjälper inte ny ägare för ingen vill ju ha med sig lössen eller andra virus och skit som finns innanför dessa väggar …hem, det enda som tyvärr hjälper är att bränna ner hotellet och därefter bygga ett nytt och då med ny ägare, först då skulle kunder komma ”tillbaka”.

  4. Så går det när man köper grisen i säcken. Grisen ska inte vara i någon jävla säck, den ska må bra och frodas utanför hotellet och skrämma muslimerna på flykten. Då behåller man sitt kundunderlag. Sorry, Ankaret!

  5. Jag hoppas att inte en enda gäst kommer till hotellet, inte för att vara elak, utan för att ägare av hotell och campingbyar ska få känna på hur det är när någon sviker. Trogna kunder har fått se sig om efter alternativ och min förhoppning är att alternativet är så pass bra att gästen föredrar det än svikarna

  6. Sätt ut en skylt med ”Varning för löss, övernattning sker på egen risk”.
    Förtroendet är redan förverkat.

  7. Innan nya gäster ska komma så måste det saneras begriper h*n väl, jag hade då inte tagit in på ett hotell/motell som veckan innan var ett bedrägeriboende.

    • Det spelar väl ingen roll så länge den största ohyran sitter kvar som hotellägare?

      Nej det är ideologiskt driven bojkott som gäller för mig! Så länge ohyran äger ett sådant etablissemang kommer jag inte spendera npgra pengar där!
      Å andra sidan vill man inte längre resa i Sverige längre då man inte vet om de demografiska förutsättningarna i andra städer, i min egen stad kommer antagligen mina besök minskas rejält framöver då ej heller den lever upp till mina demogafiska kravställningar!

Kommentera