Maire, 71, gifter sig med Lamin, 34, och de är så kära…

GOTT OCH BLANDAT. I december lämnade Maire Pekhonen, 71, ensamheten i Sverige för att gifta sig med Lamin Sanneh, 34, i Gambia. – Livet är kort och jag vill ha roligt, säger Maire. Tillbaka i lägenheten i Gamleby lägger Maire nu undan pengar från pensionen varje månad. Hon hoppas ha råd att resa till Banjul i december för att fira bröllopsdagen.

Den islamska vigseln behövde Maire inte närvara vid, hon gav honom bara 700 kronor så att han skulle kunna registrera den…resten får ni gissa er till eller leta upp på Mattsson dyngspridare, jag tänker inte länka…

lamin

81 thoughts on “Maire, 71, gifter sig med Lamin, 34, och de är så kära…

  1. I alla fall ingen äkta svensk man som torskade på denna ” fagra” 71-åring !!!!
    Vilket skämt.

  2. Kärleken känner inga gränser ! Bruden tycks belåten,(från en liten grå ort) att äntligen funnit sin livs lycka..Brudgummen troligen tacksam för varje bidrag.De första 700:- absurdska nödmynten,har ju redan bokförts på kontot i Gambia ! Må de nu leva lyckliga i tusende år…

  3. Det finns tyvärr många svenska tjejer, som blir senila i förtid i vårt land idag, särskilt om de har hjärnan fulla av marx och muhammed också. Det verkar vara epidemiskt idag bland svenska tjejer. Kanske är senildemens ett utifrånkommande virus, och ingenting som har med ålder att göra. Det är kanske en total bluff för att man vill bli av med ”fel” tankar som äldre har, och skulle sabba vänsterförsrörelsen av vårt land annars.

  4. I det här ganska korta klippet vid cirka lite över 5 minuter så säger mannen som har tillbringat 20 år i Hamburg Tyskland, där han har lärt sig snickeri, ”hjälp från Europa eller andra länder som kommer i containers är ingen lösning för Afrika”, han föregår med gott exempel och utbildar på plats i Gambia sitt folk, ungdomar.
    Han inser även att utbildning är nyckeln inför framtiden.
    https://www.youtube.com/watch?v=wpXZRxfozJo
    Jag tror och hoppas att fler afrikaner inser detsamma som honom, att de återvänder med kunskap som de kan dela med sig till sitt folk i sina hemländer !

  5. Ja .den kärleken, den kärleken ! Hur vet hon att det inte bara är en skicklig sol-och -vårare ,som bara vill ha uppehållstillstånd och därmed obligatoriska niqabbidrag i Sverige?Han ska knappast kunna beviljas uppehållstillstånd i Sverige ,när hon kan åka och träffa honom ,så mycket hon vill i det monokulturella och spännande svarta Afrika. Tänka sig att han först inte ville dansa med henne efter vigseln! Det är ju en indikation om någon!Han telefonerade i stället! Polisen borde fastställa till vem?

    • jag kan inte flytta till gambia längre, inte heller egentligen ens besöka gambia pga att har många dödliga sjukdomar. har hjärtsvikt, njursvikt, diabetes, högt blodtryck, grå starr i högra ögat, vänster har opererats 2ggr, slitningar i ryggraden etc etc. har inte immunförsvar kvar längre så kan lätt få alla möjliga och omöjliga sjukdomar de har där plus alla malariamyggor…jag besökte gambia i december förra året för att jag måste. annars hade vi aldrig kunnat gifta oss och sedan leva tillsammans i Sverige…

    • han försökte ta på sin bror, som är polis innan de skulle ta bort serveringen med mat. och fast jag var mycket besviken att inte dansa ordentligt nån bröllopsvals jag förstor han ändå. restaurangen hade inte den musiken som vi hade önskat. de föreslog inte heller nån annan låt. och drummorkestern var på plats och spelade så tyckte jag att lika bra dansa till drummorna då. men min man sa efteråt att han ville inte dansa till drummorna, fast gick med på ändå och tog några danssted med mig när alla andra utom hilkka och olli dansade. vi skulle ta bröllopsvalsen och lite större bröllopstårtan och lite finare kläder när vi firar 1-årsdagen istället.

  6. Ett bevis på att ingenting står rätt till i huvudet på någon av dom.
    Negern passar in på savannen i Afrika och kärringen på psykvården.

  7. I skittidningens artikel står att det är tredje gången kvinnan gifter sig med en gambian. Den första lämnade henne så fort han fick uppehållstillstånd i Sverige.

    Jag tycker mest synd om Maire som säger att sex inte är så viktigt. Hon är så lurad att man inte annat än känner medömkan. Å andra sidan tror hon på fullt allvar att den 37 år yngre afrikanen är kär i henne och låt henne tro det tills han lämnar henne åt sitt öde.

    • Om jag har förstått rätt så är det minst två gambier som har lämnat henne och en bangladeshier, hur många behövs för att hon ska förstå?
      Det kostar för svenska skattebetalare.

      • Det här luktar arrangerat äktenskap för att erhålla uppehållstillstånd. Myndigheterna verkar redan misstänka det.
        För en liten summa pengar rakt ner i fickan så säljer hon sig.
        Hon är inte ensam. Det finns många kvinnor som gör detsamma för lite flis med lammkött på köpet.

      • Skadan din andre gambianske man gjorde – drabbade väl fler än dig? Hur mycket kostade han skattebetalarna i Sverige?

    • Mm
      Ursäkta att jag lägger mig i, kanske att ”hönsmamman” inte uppmärksammar din fråga.
      Den ligger på you tube , du kopierar och gör som brukligt !

  8. Jag skulle tro att han är mer förälskad i uppehållstillståndet än i Maire. Tanken på livstidsförsörjning utan arbete kan få vad som helst att resa sig och kvickna till!

  9. Ett utmärkt exempel varför gränsförsvar inte längre är meningsfullt. Det skydd vi behöver måste vi bygga med kultruella medel, i attiityder, samarbete, värderingar och känsla.
    Den här tanten väljer att lämna vårt folk. Gott så! Ha det bra, tack för den tid som varit, adjö, kom aldrig tillbaks.

  10. I det nya toksverige anses förmodligen dessa mentala förvirringstillstånd och makabra mesallianser vara ett regulativt ideal och eftersträvansvärt exempel. Tala om kulturella konstruktioner, skräddarsydda för att tilltala radikalvänsterns maniska megäror!
    Andreas.

  11. Grundlagd svensk och feministisk rättighet som inte kan kritiseras.

    För det är de unga svenska männens fel att det blir så här.

    För de ställer inte upp på detta.

  12. Är inte den handeln jämförbar med människosmuggling….svenska äldre kvinnor ”semestrar ” i Gambia och lovar gambianer fri lejd till Sverige med allt inklusive?
    Gambianen skiljer snabbt som tusan i Sverige och kvar finns svenskarna som betalar, bekostat av skattemedel, så låter det när jag läser om detta. En varning borde vara på plats för unga svenska flickor som mindre vetande kan råka illa ut, då dessa lycksökare vill föröka sig, alltså göra barn. ( I deras kultur är barn en säkerhet inför framtiden) inte som vi upplever barn, barn kostar och ska så göra.

    • Borde nog prövas rättsligt! Måste vara både köp av sexuella tjänster och människohandel? Ja frågan kommer också kan det samtidigt betraktas som pedofili? Ja de här strandraggarna ser ju ut att vara i samma låga ålder som de till Sverige ankomna ”ensamkommande barnen”!!!!!!!

      Tydligen tre direkt åtalbara brott om de skett i Sverige!

      Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  13. Det är just sånt ’folk’ som Hans Svetshet vill träffa på sin rundresa i sommarn och skänka bruden en ordentlig hemgift. Han hoppas på popularitet och på att få väljarna strömma till.

  14. Snudd på ”pedofili” 😁😁
    Vid motsatsen, om en 60-70 årig man skaffar någon utländska som är 40 år yngre! då ses det INTE med blida ögon!!!!
    Knappas fyller det helsidor i Censurblaskorna iaf!!!!

    • Det är hennes tredje Gambia-man så hon vet att det är uppehållstillstånd som lockar. Däremot borde det finnas en gräns för hur många män/kvinnor samma person får ta hit som ska leva på bidrag när de får eget uppehållstillstånd och skiljer sig!

      • efter mitt första mislyckade försöket att ta en utländsk man till Sverige, flyttade jag själv till gambia. insåg att svenska kvinnor var för intresserade av min man. så tänkte leva i gambia till jag dör. gjorde ett försök alltså men blev dödsjuk eftersom magrade 30kg för fort. kunde inte behålla nån mat eller dryck i mig. annars hade fortfarande bott där och sponsrat min man med tak över huvude, bil, mat etc etc levt ett ganska normalt familjeliv, inte enbart sexliv, som många tycks tro.

  15. Åh Herre min Skapare!!!! Hur galna kan gamla kärringar och gubbar bli? Är en själv men skulle aldrig plocka upp en man på detta sätt. Bara en jämngammal, svensk eller i alla fall nordbo.Aldrig en afrikan och en så ung man. Äckligt!!!! Och vad tror hon? Har hon ingen självrespekt?

    • eva
      Avsaknad av stolthet är en sorglig sida när bekräftelsebehovet är så kopiöst.
      Man kan undra varför svenskar inte är ett stolt folk…….kan det vara så att massmedia och galna politiker har fått oss att förnedra och förneka oss själva ?

    • heh heh… jag behöver inte ditt tillstånd om att gifta mig med vem jag vill. har nog alltid sedan barndomen tyckt om olikfärgade men och killar. speciellt också om ursprungsfolket i usa, indianer. också indonesiska män. jag skulle aldrig kommentera med vilka män du skulle umgås eller gifta dig.

  16. Hahahohaaaaaahoha får mig helt apropå att associera till den mycket till talande filmen ”masdjävlar” där skådespelaren Ann Petrén i sin rollfigur på ett mycket klart och typdligt sätt berättar för sina systrar om sin resa till Mali och resans höjdpunkt!

    I berättelsen framgår att ”Gunilla” fallit för en strandraggare! Gunilla tillhör tydligen den del av världens kvinnor som av födsel och ohejdad vana är fullständigt huvudlösa, aningslösa, naiva, enfaldiga, svagsinta och svagbegåvade och som med öppna ögon går rakt i armarna på sol och vårarna, i hopp om att finna den stora kärleken och passionen!

    Inga som helst betänkligheter, bara rakt på! Det är ju inte direkt gratis att bli påsatt av någon yngre negerhanne i främmande land! Strandraggare har inget arbete och de vill inget arbete ha, utan arbetet består av att under någon eller några veckor sätta på någon äldre bedagad dam stadd vid kassa som delar ut dyrbara presenter, pengar och betalar både mat, husrum samt ett och annat dyrt nöje! Om den strandraggande negerhannen också kan få ”offret” att efter hemresan på något sätt fortsätta att betala något mot löften om kärlek och passion eller till och med äktenskap ja då är det full pott för den strandraggande negerhannen!

    Gunillas mest upprepade replik i filmen är ”han ville ha min kropp”!

    Tydligen hade Gunillas före detta man tröttnat på Gunillas kropp! Det tidigare äktenskapet hade väl övergått i slentrian och det gjorde tydligen att Gunilla tappade både sans, vett och förstånd under sin resa till Mali!

    Jo hur som helst så vid omvända förhållandet kallas förfarandet antingen för prostitution eller så får mannen i fråga epitetet ”gubbsjuk”!

    Oftast är det batikhäxor med missriktade moderskänslor som värnar om och faller för dessa strandraggande negerhannar!

    Jo just det de här batikhäxorna har ju i och med de så kallade ”ensamkommande” fått marknaden inpå knuten och väljer och vrakar friskt har jag förstått! Batikhäxor i alla åldrar förälskar sig och flyttar till och med ihop med de så kallade minderåriga ensamkommande och då måste ju självklart den ”ensamkommandes” ålder justeras upp!

    Och var och vem justerar då upp åldern på de så kallade ensamkommande? Jo just det det gör de svenska myndigheterna de är så behjälpliga! Hahahohaaaaaahoha!

    Som stolt svensk man garanterar jag att någon batikhäxa som berättar eller ens andas att de fallit för någon strandraggande negerhanne aldrig någonsin mer kommer att få något långvarigt förhållande med någon etniskt svensk man!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  17. Han säger att åldersskillnaden bara är ett nummer han talar som han har ”förstånd”, 6 är också bara ett nummer…………………

  18. Allt möjligt folk från hela världen vill till Sverige och svenskar vill härifrån: gamla gubbar åker till Thailand, gifter sig med thailändskor och stannar där. Och ingen skrattar och säger att det är patetiskt. Men det säger någonting om den stora, svenska ensamheten…

    • Många som gifter sig med utlänningar som vill bli medborgare i Sverige, är inte attraktiv äktenskapspartner inom den egna folkgruppen – därför tvingas de söka bland utlänningar.

  19. Det är uppenbarligen tredje gången gillt. En av hennes förra makar lämnade henne när han fått uppehållstillstånd. Ringer några klockor?

  20. HERRE J Ä V- L-A-R !!! dårarnas tid är nu . dårskap har vi framför oss imångfalld LYCKoSAMT så är det inte en ung finsk flicka o 71 årig GAMBIER Vissa blir senila tidigt

  21. Bruden behövde inte närvara vid bröllopet?? Nya regler i Kapernaum minsann! Snart kan man nog gifta sig utan att varken brud eller brudgum närvarar -och då kommer väl heller inga bröllopsgäster antar jag? Ring Afrika och tryck stjärna och sedan fyrkant och Ni är gifta!
    Men hur tillbringar man egentligen bröllopsnatten?
    JR

    • Javistt! och tänk vad lyckliga de ska vara på Expropagandans redaktioner…………. 😁😁😁😁 ja jag gratulerar å hela PK-sveriges vägnar………

  22. Verkar ju som unga Gambianer ”gillar” gamla kärringar 😨😨😨Allvarligt. ….
    Vem skulle inte hellre ta en 70-åring istället för en 30-åring…..

  23. Hade det endast haft konsekvenser för henne själv privat –
    är det hennes privatsak, men…

    utlänningar som ingår äktenskap med svenska medborgare får samma rättigheter som svenska folket vars förlevande byggt upp Sverige efter inlandsisens smältning.

    Det innebär att vårt Sverige tas ifrån oss mer och mer för varje dag som går.

    • Har läst hela äckliga historien online. Gamla häxan är trasig, negern är missbildad – gjorda för varandra !

Kommentera