37 thoughts on “Helena du Rées sågar Örebropolisen Peter Springare…

  1. Peter Springare refererar till vardagen. En vardag som ”attentionwhores” som Helena De Rées aldrig kommer att komma i närheten av. Dessutom har han med fler följare på twitter än vad hon har.
    Bara för att ett visst parti kom in i riksdagen för ett antal år sen så har det svenska debattklimat blir mer polariserat än någonsin.

  2. Hur kunde det bli så här fel i Sverige.
    Hur tänker denna människa.
    Bryr hon sig överhuvudtaget om någon efter sig själv.
    Jag undrar hur människor som PK och denna varelse fungerar.
    Narcissismen ibland den välbärgade medelklassen i Sverige får mig att må illa till den milda grad att jag tror att den goda svensken är utdöende.
    Min tillit till Svenskar är idag nära noll.
    Självgoda pajaser som tror att om man har en krona mer än grannen kan man rädda all från MENA och sätter sig på pidestal.
    Skämms ta mig fan.
    DJV snikna lagvrängare som lever som löss på massinvandringen.

  3. Det finns de som gjort utredningar och som vet vad som är korrekta data över hur överrepresentationen ser ut i brottsstatistiken. JAg fick en smärre chock igår förmiddag när jag såg materialet från gangrapesweden.com och tittade på t ex Gruppvåldtäkter – vilka mål och vilka domar. Jag blev så ledsen till mods att jag inte orkade sammanställa det statistiskt, så andra får se själva. Förundersökningsledaren Peter Springare, Örebro, var nog helt rätt ute med vilken typ av namn som kunde tänkas finnas i en lista. Såg några svenska namn också, bl a en svensk kvinna – pedofil, och det är ju inte heller något som man är stolt för . Men sanningen är som den är.

  4. Jag vet inte vem som är mest perverterad av dessa två. Själv mår jag dåligt av blotta åsynen av dessa misslyckade inporter. Båda två är ju ett lysande exempel på misslyckad invandring. Två kontraproduktiva parasiter som bara kostat svenska skattebetalare en jävla massa pengar sedan dag 1.
    När den stora repatrieringsprocessen inleds så bör dessa subversiva element vara bland dom första att lämna landet.

  5. Springare borde i ärlighetens och anständighetens namn polisanmäla denna skymf mot hans person. Att uttala sig på detta provocerande och smaklösa sätt, då vi alla sitter med ett det tydligaste facit i hand, tyder inte bara på en alarmerande omdömesbrist utan även på ren och skär illvilja. Vederbörande kvasikriminolog borde nyttja termen om fabulering mycket försiktigt, då det är ställt utom allt rimligt tvivel att det är just hon själv och inte den rättsinnade Springare som ägnar sig åt fria fantasier.
    Ett synnerligen infantilt angrepp som kommer att visa sig kontraproduktivt. Vissa känner tydligen en okuvlig vilja att hemfalla åt erövringen av politiskt korrekta duktighetspoäng.
    Andreas.

    • Förlåt mitt oförstående jag ”trodde” denna kvinna var kriminolog ????

      Ser man kvinnans kommentarer så vill hon mera utstå som en POLITIKER SOM BESTÄMMER ……..FAST HON VET INTE VAD HON BESTÄMMER ÖVER,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      • Globalistmaffian och värdegrundshysterikerna börjar bli alltmer desperata och oförsiktiga. Det finns ett gammalt talesätt som lyder: Hut går hem. Detta visdomsord som betyder att förnuftet segrar till sist, håller nu på att infrias.
        Tack för Dina kommentarer.
        Andreas 🙂

  6. Lidingö? Fint ska det vara för en gymnasieingenjör i lantmäteri som Gomułka slängde ut ur Polen 1969. Jag hatar normalt kommunister men har börjat att känna viss sympati och förståelse för Gomułkas beslut.

  7. Ja det var kanske fel ur PK-synvinkel att lista den Svensk, som fanns med, för Svensken var i stark etnisk minoritet. Det blir då orättvis värdegrund mot gruppen Svenskar, när Svenska gärningsmannen får samma uppmärksamhet i grövre brottslighet, som de andra. Men nu var det inte politisk propaganda utan en redogörelse från en polis verklighet under en vecka. Vad är egentligen grundproblemet? Vad klagar kritikerna på?

  8. Just det ja! Ett rätt kan jag ge henne. Alla nationaliteter som ”bidragit” ska givetvis anges så att ingen diskrimineras. Dvs alla svenska politiker i regeringställning från Palme till idag måste namnges också! De är ju i allra högsta grad skyldiga även om det inte är de som begår brotten men pga dem så är det polisen som sedan länge, utan några som helst extra resurser, fått det nästan omöjliga uppdraget att försöka sopa upp skiten efter dem.
    Ett undantag för de som i början på 90-talet tog Luciabeslutet.

  9. Fabulera fritt? Vad fan vet du, Helena? Vad ser du av omvärlden, från ditt panoramafönster på Lidingö? Andra villor, med trampoliner och swimmingpooler i trädgården? Släng dig i väggen!

  10. Det visar sig varje dag att en del av Stockholms ”nobless” är medlemmar av en svenskhatande sekt, helt jämförbar med de muslimska klanernas hat mot svenskar !

  11. Den ”obekväme” sanningsägande polisen Peter S är inte den första, jag minns en polis i Malmö som för ganska många år sedan hade ”fräckheten” att tala sanning. Men vilken fantastisk grej det skulle kunna bli om alla poliser låt säga ett år före pensionen vädrade sanningen i sociala medier! Eller ännu bättre om tusentals poliser skulle gå samman först i en sluten grupp och sedan på angivet klockslag publicera sina erfarenheter! Staten skulle nog dra sig för att avskeda tusentals poliser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

    • @Liselotta, Eller är der tvärtom? Bättre betyg kräver hårt arbete ,men känns skönare med egenrörelsen.

  12. Om jag inte missminner mig, då på den gamla goda tiden när DN var en högt ansedd morgontidning, fanns i den en artikel om denna polska bedragare förlåt invandrare. Det undrades hur han hade fått ett professur överhuvudtaget? Eller i kriminologi som han inget visste om. Eller kanske ur egen erfarenhet? Mannen i fråga har inte ens ett gymnasiebetyg, inte att prata om universitetsexamina, logiskt eller? Han har tydligen visat ett intyg i Sverige att han har nån sorts lantmätarexamen från Polen, inte att förväxla med den svenska lantmätarexamen.
    Rätta mig om har fel.

      • Googlade: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Sarnecki. Jerzy ovh Helena har sina kriminolog meritet. Annars hade nog GW gått i taket.

        Det som förvånar är att Jerzy, P.Wolodarski m.f.. sover med vargarna. De muslimska brödrarna avser utrota alla kristna som inte konverterar. Judar tvingas betala Jyza.

        Har de redan konverterat för att rädda halsen undan svärdet?

      • Polacker är en västslavisk folkgrupp med polska som modersmål. Sarnecki tillhör inte den folkgruppen vilket var orsaken till att han blev utkastad och sökte asyl i Sverige.

    • Som jag skrivit i en tidigare kommentar:

      Jerzy Sarneckl – en polack med wiborowa (polsk vodka !) mellan öronen som landade i Sverige raka vägen från en av Polens kosmopolitiska metropoler med betydande europeiskt inslag. Metropolen heter:
      Miedzyzdrojezbigniewdzenkujempozneveckinsje !!!!!

      • HEJA SVERIGE vi har bara HÖGUTBILDADE ”nysvenskar” i VÅRT AVLÅNGA LAND ……….

        samtidigt har vi sänt ungdomar med BRA utbildningar med buss till NORGE !!!!

        Tack för det Fredrik Reinfeldt

  13. Precis ! Sverige är i kris ,våran välfärd håller på att kollapsa tack vare Ali ,Muhammed och resten av dom mer eller mindre kriminella blattarna.

  14. Sanningen är alltid obekväm och budbäraren hatad.
    Nu har pk-iterna panik, till och med så mycket att man ville dölja mängden blommor som kommit till polishuset.
    Jag hoppas från hela mitt hjärta att det här är det som får dammen att brista, och poliser,brandmän,ambulansförare ,sjukvårdspersonal,socialarbetare och alla andra som får handskas och utsätts för eländet varje dag, tar bladet från munnen och talar ut hur det är i verkligheten.

  15. Egentligen så är det ju hennes mans fel, medias och politikernas fel att de där Muhammed klonerna befinner sig i vårt land och tillåts våldföra sig på allt och alla. Men så långt räcker nog inte batteriet.

  16. ”Fru Snicke-Snacke” skulle nog ha blivit snickare istället.

    Så kanske hon kunde ha byggt upp en trovärdighet.

  17. Hennes samröre med Snicke Snacki ger ju bara Springares utsaga ännu mera tyngd!
    Heja Peter Springare

  18. Sambo med Snicke Snacki säger väl det mesta om den damen. Lider troligen av samma syndrom nämligen mytomani.

Kommentera