En invandrare: man ska villkorslöst anstränga sig för att anpassa sig


INVANDRING: Ett inlägg från en invandrare i Facebookgruppen Stå upp för Peter Springare: 

”Bland oss som har invandrat till Sverige är missnöjet bara förnamnet, vi själva har svårt att relatera till all massmedians daltande diskussioner om att det är pga etnicitet. Etnicitet är dynamisk, väljer man att fly eller flytta till ett nytt land och börja om ska man därmed villkorslös anstränga sig för att anpassa sig.

Vissa etnicitetiska grupper har ingen avsikt att anpassa dig och därmed borde man lokalisera problematiken och inte sätta munkavel på folk direkt genom att kalla dem för rasister, vi alla har fått nog.

Jag kan på min arbetsplats uttrycka mig helt fritt pga mitt utseende, därmed mina kollegor med ”svensk” utseende är livrädda för att säga vad dom tycker, vad är det för samhälle vi kommer lämna till våra barn?

Integration handlar om ömsesidig respekt och inte massa miljonprojekt!! Jag står helt bakom dig Peter Springare, o vi är många… Inga våldtäktsmän på våra gator… o ja, jag har inga sympatier för er onda människor som vill skada andra!!!

-Pettersson tycker de orden talar för sig själva. Villkorslös anpassning eller åka hem. Precis som det står i FN:s flyktingkonvention – assimilering…

dollar-bill


8 responses to “En invandrare: man ska villkorslöst anstränga sig för att anpassa sig

 • Truthfighter

  Sverige är förlorat, om vi inte VERKLIGEN kämpar mot det, på ett ideologiskt konstruktivt sätt. Se på Trump. Han vågade han, och vann, fast ingen trodde det var möjligt. SD är inte framtiden. Vi behöver något mer djuplodande, som kan möta ideologiskt starkt motstånd, på egna villkor gentemot vänstern, och ALDRIG NÅGONSIN ge sig för vänsterristernas hugg och slag. SD är bra tills vidare. Men det behövs nåt bättre och starkare i förlängningen. Vi får väl se!

  Gilla

 • Så här stavas kanske messerschmitt?

  Fan va obehagligt. Någon random skattebetalande utlänning som säger åt mig hur jag får tänka och prata, obehagligt, Pettersson, jävligt obehagligt.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Precis som en indonesisk muslims kvinna sa till mig: Man ska ta seden dit man kommer. Det handlar om intelligens.
  Slutsats med är bara dumskallar och andra imbecilla som Svetsarn importerar och Egghead före honom.

  Gilla

  • Så här stavas kanske messerschmitt?

   Lär dig ditt eget språk! Du skämmer oss andra. Läs en bok som är skriven innan 1967 för fan. Lycka till och var tyst till du läst klart.

   Gilla

 • Bosse

  Tack Dollar Bill för ditt uppriktiga inlägg.Det finns ingen som inte accepterar en skötsam ,arbetande skattebetalare.Det vi svenskar protesterar emot är dessa kriminella parasiter som inte vill göra rätt för sig.
  Men att dom kan göra så det är ju mycket regeringen och samhällets fel.
  Vi lite äldre svenskar har det djupt i ryggraden sen vi växte upp att man ska sköta sig och göra rätt för sig.Inte leva på samhället.Man fick det itutat i sig hemma när man var liten från farsan när han sa att får jag höra att du har stulit något då får du så mycket stryk.Hade alla invandrare tänkt och uppfört sig som du då hade vi inte haft något problem.
  Inga svenskar tycker illa om skötsamma invandrare.Varför ska man göra det?

  Gillad av 1 person

  • Skåningen

   På min förra arbetsplats fanns det en hel del invandrare från f.d. Jugoslavien och Grekland. Men de kom hit för att arbeta, vilket de också gjorde. De integrerade sig i det svenska samhället, och blev därmed också en del av Sverige. Det är precis tvärtom om nu med de allra flesta ”flyktingarna” som kommer hit. De kräver att vi ska rätta oss efter den och våra politiker och PK-pressen håller med den. Sverige har blivit galet.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: