Integration i praktiken

INVANDRING. För några dagar sedan visade Somalias bandylag hur integration i idrottsvärlden går till i praktiken. Nu är det två invandrarlag som visar praktisk integration i Tyskland, turneringen fortsatte utan de två lagen…

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/828206829402472448

10 thoughts on “Integration i praktiken

  1. Man har svårt att urskilja någon komik till följd av den sanslösa importen av socialt och mentalt invalidiserade individer, helt i avsaknad av impulskontroll och vuxet beteende. En allmänfarlig kombination av barn och best som inte kan tillföra våra samhällen annat än ett kaos av våld och vandalism. Sålunda planerar globalistmaffian och bilderbergregeringen att forcera fram den polisstat som krävs för att kontrollera befolkningen. En neurosframkallande epok i Europas historia som endast kan bekämpas genom folkens enade resning mot det av varbölder angripna etablissemanget.
    Andreas 🙁

  2. Snart på var mans gata här i Sverige, det kallas normalt för inbördeskrig.
    Sverige – Europas Libanon Grattis alla politiker sen Palme som ordnat detta!

    • Bra att du nämner Palme som var med och beslutade om att Sveriges asylpolitik skulle bli liberalare samt att Sverige skulle bli mångkulturellt.

  3. Är det inte rasistiskt att påstå
    att den vite mannens lösning på konflikter är den enda rätta.

    Vi får försöka att vara lite mer vidsynta.

  4. De har aldrig lärt sig förlorarnars konst. Märkligt med tanke på att de nästan alltid förlorar. Finns undantag i Europa och då särskilt i Tyskland och Sverige, där batiktanter i kjol och byxor, förvägrar dem livets hårda skola…….de ska tränas i att alltid vara vinnare…….vilka är då förlorarna……jo det är vi som tillåter dem att LEKA och vinna !

Kommentera