12 thoughts on “Fel fokus

  1. Enligt mitt sätt att se det, så är det Sverigedemokraterna som representerar den allt enigare folkviljan och därmed demokratin.

  2. Detta med tänder: Persson sade att hans far inte hade råd att sköta sina tänder, men gubben hade ett jobb, ett hus, en bil och en hemmafru. En riktig sosse sköter inte sina tänder, så det så! I alla fall då! Undra om Perssons fruar fick putsa hans tänder?

  3. Palme var den första invandraren som hatade Sverige. Högern ville inte ha honom så han gick till sossarna som tog tacksam emot honom, en högutbildad man med dåliga tänder, måste vara en riktig sosse som inte
    skötte sina gaddar.
    Han hade också ett vokabulär som han just stigit ur rännsten, gick bra att agitera i folksamlingar men när TV kom och folk såg och hörde honom på TV, nej, då tyckte man att han gick över anständighetens alla gränser i sina tal.
    Mordet kom lägligt. Han slapp bevittna sitt eget nergång. Men att hans efterföljare i sossarna tog bara hans sämsta beslut att jobba med vidare, det har sänkt Sverige till ett bananland, snart till ett muslimskt kalifat.
    Det nya arbetarpartiet medräknat.

  4. Vår demokrati hotas är den demokratifientliga våldsideologin Islam, ska vi mota Islam måste vi först förpassa muslimpartiet Socialdemokraterna till avbytarbänken för all framtid.

    Sossarna har sedan Palme gjort allt i sin makt för att avyttra vårt svenska kulturarv, muslimvännen Löfven är livsfarlig, han är en ny Palme.

    Socialdemokraterna är Sveriges största hot.

    Vakna Sverige!

  5. Är Svetsloppan ett hot mot det Svenska samhället?

    Är Ljugeman ett hot mot det Svenska samhället?

    Är Morgan Lilleman ett hot mot det Svenska samhället?

    Svar: Ja

  6. En god demokrat med mer insikt uttalar sig så här.

    Hanif Bali (M) krävde i en debattartikel att Socialdemokraterna isolerar Sverigedemokraterna till varje pris.

    Nu, snart sex år senare, kallar han strategin för urusel och vill i stället samtala med SD.

    ”– Jag hade fel och har bytt åsikt.”

    Gillar den typen av uppriktighet och att man står för den.

      • Märk väl VILL EN POLITIKER MISTA SIN LÖN PÅ MINST
        70.000;- VARJE MÅNAD ???
        När alla medborgare förstår detta !!!
        KÄRA SVENSKAR NI FÖRSTÅR VÄL VARFÖR DE LJUGER SÅ MYCKET DE KAN FÖR ATT BEHÅLLA …………..

      • Hade moderaterna varit vakna för femton år sedan hade de inte tillsatt största landsförrädaren sedan Cronstedt som partiledare och SD hade inte varit största parti då alla deras förslag redan hade varit svensk lag sedan länge.

        Nu är det inte så därför sover psykfallen på redaktionerna illa veckorna före varje gallup och firar den tiondels procent som SD ”tappat” i de verklighetsfrämmande undersökningarna. De som kom inom procenten med valresultatet låtsas de inte om och hoppas att de försvinner om de blundar nog hårt.

Kommentera