”Barn” tvingade tåg att stanna

INVANDRARBROTT. Ett tåg tvingades stanna i höjd med Norrby efter att barn lagt järnspett över rälsen – och sedan omringat tåget. Enligt polisen inleddes händelsen vid 15.45-tiden med att några barn placerat ett ganska kraftigt järnspett på tågrälsen. – Föraren stannade när han såg det, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

När tåget stod still började barnen springa runt det.
– De här ungdomarna omringade det. Föraren vågade inte fortsätta eftersom att han inte visste om det fanns barn under tåget eller mellan vagnarna, säger Adlersson.

En tågledare kontaktade polisen som skickade patruller till platsen.

– Vi arbetade med det en stund och initialt var bedömningen att det kunde handla om sabotage eller ofog, säger Johannes Carlsson Matti, inre befäl vid polisen i Borås. Poliserna pratade och kontrollerade barnen som alla var under 15 år.

Läs mer…

-Pettersson konstaterar att Norrby är ett sådant ställe som är med på bloggen då och då och som 87:an har beställt, undrar om myndigheterna kallar det ofog den dagen ett tåg spårar ur med dödsoffer som följd…

 

13 thoughts on “”Barn” tvingade tåg att stanna

  1. Att sabotera vårt svenska samhälle och folk, är det enda de muslimska svinen duger till! För hur kan det vara nåt annat än islamdårar! ”Fördomar”, ropas det. ”Nej, erfarenhet och insikt”, svarar jag.

    För det finns inga andra än allahdjävulsdyrkare, som bär sig åt på liknande vis. Övriga invandrare håller sig oftast på mattan, även om vissa har sina konstiga egenheter där också ibland. Men det finns inga så vidriga som muslimerna överlag. Och detta inte beroende främst på etnicitet, utan p g a deras vältrande i sin sjuka lära. Den sjukanste mest makabra av allt som finns, och har funnits genom tiderna, på vår jord.

  2. Sinnesslöa föräldrar, noll koll på vad ungarna gör, oavsett etnisk bakgrund.
    Köp en telefon, köp en surfplatta, köp tvspel … sen tror många föräldrar att man inte behöver bry sig om sina barn.
    Full gas, gör det som behövs, statuera exempel.
    Rätt kontra fel , det skall få konsekvenser !

  3. Före Palme tiden då kunde man klå opp en unge och dom lärde sig att veta rätt o fel. Då blev det folk av ungarna…..

    • Då vi kan utgå ifrån att tågföraren varit obeväpnad, hade överfallsrisken varit alltför stor, men jag förstår Din spontana reaktion. Det svenska försvarslösa och dysfunktionella samhället utgör en kontinuerlig frestelse för de importerade sabotörerna. För övrigt anser jag att en mängd olika yrkeskategorier i rent försvarssyfte borde kräva att utrustas och instrueras i vapenanvändning. Ovan nämnda exempel hade kunnat sluta mycket illa, och man skäms och vredgas över den förrädiska eufemism som nyttjas. Detta är ett äkta attentat och inte något förbannat ofog!
      Andreas.

  4. Skall inte alla ungar registreras och deras föräldrar sedan kontaktas av polis där det delger föräldrarna att de är ekonomiskt ansvariga för det ”ofog” deras barn ställer till med. Jag har aldrig hört något liknande, Typisk babbekultur. Utvisa föräldrarna med barnen fortare än kvickt. Jag förstår Trump och hans anhängare. Stoppa all import av de kriminella kulturerna.

  5. ”Barn” som inte har lekt med tåg, ej heller lekt med grävskopa i sandlådan, kan mycket väl känna en viss skepsis inför teknik, långt bortom Koranens skrift, minns babben som attackerade grävskopan genom stenkastning. Tågföraren gjorde helt rätt, initialt. Stanna tåget, släpp av eventuella passagerare. Därefter, förordar jag, full gas framåt!

  6. Att ”barn” gör sådant här är väl också ny brottslighet som kommer att förstöra landet!!!

  7. Ja, varför inte! Tågrån är ju nåt nytt, inget som vi hade i det gamla tråkiga Sverige!

Kommentera