Stanna inne, eller skydda sig när man går ut

I dessa alltmer otrygga dagar pendlar man åt både det ilska hållet, samt rakt mot känningar av utmattning, det pangas på för glatta livet i min stad Malmö, där en del malmöbor får sätta livet till, alldeles för tidigt. Våra folkvalda med makt stårvast både maktlösa och ansvarslösa, men det dom inte lider brist på är det folkförakt de visar för sitt eget folk. Våra folkvalda byter ut sina egna landsmän mot ogärningsmän.

Nu stundar tider då vi vanliga så vanligtvis toleranta och tillmötesgående svenskar måste se om sitt hus, och sin kropp………jag skrev en fråga till polisen:

registrator.syd@polisen.se

Hej!

Jag skulle vilja ha tips om vilken sorts skyddsväst/skottsäker väst som är den bästa enligt er, samt var jag och min familj kan köpa sådana.

Vilken sorts skyddsväst är lämpligast att bära i stadsmiljö (Malmö)?

Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
Malmö

Eva-Marie
17:10 (0 minuter sedan)

till registrator.syd
Hej!

Nu har det gått två dagar sedan jag ställde min fråga till er om skyddsväst, det hastar då det skjuts nästan dagligdags i Malmö. Nu senast för några timmar sedan på Nydalatorget där jag bor alldeles nära. Var god och svara på min fråga.

Vänligen
Eva-Marie

25 thoughts on “Stanna inne, eller skydda sig när man går ut

  1. Kan man dra av kostnaden på deklarationen? Det är svårt att arbeta om man inte överlever.

  2. Man kanske skulle börja sälja skyddsvästar till Svenskar,
    och V. Europeiska invandrare. mot uppvisande av personbeviset/Etnicitets tillhörighet .

  3. Denna för vår överlevnad så angelägna artikel finnes till salu under adressen: http://www.elite-armor.se
    Kevlarvästen torde bli årets julklapp 2017!
    Har hört talas om Nationella insatsstyrkans keramiska skyddsvästar, men eftersom polisen inte tycks ha för avsikt att nyttja dessa å tjänstens vägnar, törhända persedeln småningom kommer att utbjudas till försäljning bland allmänheten.
    Andreas 🙂

    • Å tack tack Andreas,

      nu vet jag vad jag som kvinna ska önska mej i födelsedags present av mina barn.
      Skyddsväst och kyskhetsbälte ………

      • Haha! Ja, nådig frun verkar vara övertygad om vad som är populärt.
        Lycka till!
        Andreas 🙂

    • VR-glasögon, med ”Malmö, när pappa var ung-edition”, kan nog funka några jular till. Till alla spekulanter, så måste jag tyvärr meddela, att den i dagsläget är helt slutsåld. 🙁

  4. Magdalena Andersson tycker att de pensionerade svenskarna, som funderar på att flytta till Portugal, för att betala avsevärt mindre i skatt, bör undra om de kan se sig själva i spegeln efteråt, om de fattar ett sådant beslut. Skrattretande, när tittade du dig i spegeln sist, Magda? Jag är fullt medveten om fräckheten hos vissa, de som vägrar att bara dö, dagen efter sista arbetspasset. Men Magdalena borde väl ändå ha någon förståelse för de som inte vill sluta sitt liv i en container, med vinterkyla, skottlossning och en tallrik fil som enda sällskap? Fräcka Magda ska blott hålla käften och istället hålla till godo med det tomma huset/lägenheten som lämnas kvar, redo att begagnas på studs av nyadeln. -Häftigt att betala skatt, sade Mona. -Skithäftigt, sade Magda. -Dra åt h-e för all framtid, säger jag.

      • Tack, Lena, alltid roligt med uppskattning!

        I kvällens UG tar SVT upp just Portugal-resorna. Även Skatteverkets myglande generaldirektör, Ingemar Hansson, får vara med. Ingemar är gammal polare med Magda, de vet bägge hur en slipsten ska dras. Inga utom sossarna får mygla, fiffla och tänja på reglerna, sådant ofog måste beivras! De som flyttar till Portugal må vara bättre bemedlade än rikssnittet men de gör inget olagligt.

  5. Det finns på SVT ett program som heter dold. jag har sett av programmen, det med högskolefusk, enda skillnaden mot M Ö är att där betalar du för det du önskar , du behöver inte ens masa dig dit.
    http://www.svtplay.se/video/7907697/dold/dold-sasong-1-avsnitt-1-1
    Det senaste av deras program som jag inte har sett, orkar inte då jag har levt så nära dessa miserabla ”kulturer” under decennier.
    Vårt rättssystem är chanslöst, ”bit i det sura äpplet”.
    Vi kommer att tvingas ändra våra lagar efter det pack som vi har släppt in i landet.

  6. Det förstår du väl att polisen inte kan svara på mail.
    De fick ju bara 1/100 – del i bidrag av vad Invasionsverket fick.

    Dessutom råder, enligt polisen, ”djungelns lag” eller snarare sharialagar i Malmö.
    Polisen har ju uttalat i media att de tappat kontrollen över Malmö.
    D.v.s. MALMÖ ÄR OCKUPERAT AV FRÄMMANDE MAKT.
    Svenska ordningsmakten, polisen har retirerat!
    SÄPO säger inget!
    Försvaret säger inget!
    Hemvärnet får inga order!
    Regeringen säger inget!
    Undantagstillstånd är inte utlyst!
    Snart är hela Sverige ockuperat! –
    – och ingen säger något!

    Regeringen måste vara ockuperad av islam/muslimer/ISIS!
    Annars skulle någon göra något.

    Organisera medborgargarden!
    När det är för sent — är det redan för sent!

  7. Eva- Marie, jag har hört om det där tjusiga Malmö, det där framgångsMalmö, det där kontinentala Malmö, det där extremt lyckliga Malmö, det där trygga Malmö, det där flashiga Malmö, det där fredliga Malmö, det där som Heidi Avallan, hela sydsvenskan och Ms och Ss politiker lever i och står och skryter om i statstelevisionens agenda. Inte behöver dom nån skyddsväst. Bara glider fram i mercedesar med pansarfönster med dekaler som det står ”We love Malmö” på. Så länge ni dras med dessa högt flygande gäss så lär sorgligt nog inga problem lösas i din stad.

Kommentera