Afrikan häktad misstänkt för grov våldtäkt och flera kvinnoöverfall

UPPDATERAT 25/1 2017: 23-åringen friad från våldtäktsmisstankar – släppt. Ingen annan är gripen. 

INVANDRARVÅLD. En 23-årig man häktades i går, skäligen misstänkt för grov våldtäkt och rån och ett tidigare våldtäktsförsök i Nyköping. Mannen misstänks även ha rånat kvinnan. Det var under natten till söndagen som en man våldtog en kvinna, som enligt polisen är i medelåldern, i centrala Nyköping. Efter ett omfattande spaningsarbete kunde polisen under onsdagsmorgonen gripa en man misstänkt för brottet.

Emma Olsson är åklagare i fallet. – Det jag kan bekräfta är att det är en man som sitter anhållen skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden. Han är drygt 20 år gammal.

Mannen misstänks även ha rånat kvinnan, men åklagare Emma Olsson vill inte gå in på varför och säger även att utredningen är känslig.

Under tisdagen menade polisen att det händelsen rörde sig om ett våldtäktsförsök, men under tisdagskvällen förändrades rubriceringen från försök till våldtäkt till grov våldtäkt.

-Pettersson skrev om det tidigare HÄR  och misstänkte då att att gärningsmannen var från icke skidåkande nation…

Nåväl, i dagens Södermanlands Nyheter står det lite om fallet även om de naturligtvis inte nämner något om skidor och etnicitet. Men titta på bilden från SN.se och jämför signalementet som vi publicerade i augusti 2014 när en afrikan misstänktes för ett tiotal kvinnoöverfall i Nyköping. ”Den bästa beskrivning jag kan ge er är att han var ganska kort, 165 kanske, korthårig/keps, normalbyggd/smal, afrikan och går eventuellt omkring med ryggsäck där han har överfalls redskap i”

sn_valdtakt

TIDIGARE 2014-08-07. Ett tiotal kvinnoöverfall av samma afrikan…förlåt, gärningsman

Sedan natten till lördag har ett tio-tal kvinnor anmält att de blivit överfallna eller antastade av en man i Nyköping.

Polisen misstänker att överfallen har sexuella motiv och att en ensam gärningsman i 20-årsåldern ligger bakom. Polisen utreder fallen generellt som försök till våldtäkt eller sexuellt ofredande.

Det finns ett grundläggande signalement och ett likartat tillvägagångssätt, men ingen person är misstänkt eller identifierad.

– Lite förenklat så kan man säga att han är tämligen påflugen gärningsman. Han ger intryck av att vara väldigt brottsmotiverad. Sedan har han dessutom klättrar in i bostäder misstänker vi, säger Fredrik Wallén, polisens presstalesman.

Utredningen är den högst prioriterade i Nyköping just nu, enligt Fredrik Wallén, bland annat med en särskild utredningsgrupp.

Polisen uppmanar allmänheten att vara vaksam och stänga obevakade fönster och balkongdörrar och höra av sig med eventuella tips.

-Pettersson läste ovanstående på P4 Sörmland men även lokaltidningen Södermanlands Nyheter skriver en hel del om fallen. Ingen av PK-media eller polisen tar dock upp något signalement, trots att det borde finnas efter c:a tio överfall…och inget signalement är också ett signalement.

SN återger en berättelse från Facebook ”Jag ramlade omkull, och när han försökte täcka mitt ansikte igen så tror jag att jag lyckades få in en spark eller ett slag mot honom så han sprang iväg.”

”Jag skriver nu, för jag vill att alla kvinnor och flickor i Nyköping ska vara aktsamma tills överfallsmannen blivit tagen.”

Samma kvinna har skrivit ett inlägg på Flashback som dock inte återges av SN

”Tänker bara slänga in ett inlägg till er för ni verkar väldigt oroliga allihopa..

Den bästa beskrivning jag kan ge er är att han var ganska kort, 165 kanske, korthårig/keps, normalbyggd/smal, afrikan och går eventuellt omkring med ryggsäck där han har överfalls redskap i.

Mer än så kan jag inte ge er för jag kommer inte ihåg några ansiktsdrag eller liknande förutom klädsel som han förmodligen bytt.

Ta hand om er och åk buss eller bil tills vidare.”

”Signalementen på mannen är för vaga för att utges till allmänheten” enligt Södermanlands Nyheter med flera. Om, jag säger om, det händer något riktigt allvarligt. Vilket ansvar har media som mörkar ett bra signalement av politiska skäl?

2014-08-08_1558

10 thoughts on “Afrikan häktad misstänkt för grov våldtäkt och flera kvinnoöverfall

  1. Ännu en abderitisk knogstödjare som aktivt berikar vår fattiga svenska kultur med sin närvaro. Denne konstnär har även fasadklättring på sin erotomaniska repertoar. Hur länge skall det dröja innan vanliga svenska grabbar/ungdomar/vuxna beslutar sig för att i brist på fungerande ordningsmakt och rättsväsende, ta saken i egna händer och agera till fromma för oskyldiga invånare? Så länge dessa allmänfarliga inkräktare ges utrymme att härja fritt utan risk för nämnbara påföljder, kommer INGENTING att förändras till det bättre. Hur många fler skall falla offer för Löfvéns gränslösa, multikulturalistiska megalomani innan vansinnet stoppas?
    Andreas 🙁

  2. Icke skidåkande nation, hahaha, du är för underbar, Pettersson! Men han kanske är en jävel på att rida kamel?! Skämt åsido, faktum är att han troligen är en våldtäktsman och dessutom kronisk sådan. Skäligen misstänkt, i det här fallet, visst. Visar det sig att allt stämmer och de har rätt man, så förväntar jag mig att åklagaren yrkar på utvisning, allt annat vore en skandal. Folk får sina liv förstörda och samhället svarar med att försvara och beskydda gärningsmännens identitet, vilket skämt! Förklaringen är alltid densamma, vi vill inte uppmuntra pöbelmentalitet och medborgargarden. Det riktiga skälet vet vi alla vad det består av. Ok, kvinnan på Gotland då, är andemeningen att rättvisa skipats? Finns det överhuvudtaget något exempel där förövarens hälsa har varit i farozonen p.g.a folks reaktion? I häktena, däremot, där kan man, när det råder platsbrist, blanda intagna hejvilt, var finns säkerhetstänket då?

  3. Lagen i egna händer som GW uttryckte sig är troligen framtiden, se dig om, klappa till och gräv utav bara helvete och håll käft! Tydligen är det den enda framkomliga vägen i det nya Sverige!

    Feministregeringen som genom vidöppna gränser ger asylturistparasiterna full tillgång till det svenska civilsamhället, skiter fullständigt i hur många barn, kvinnor och män som utsätts för dessa invällande barbarers kriminalitet!

    Feministregeringen med Löfven i spetsen tycks inte förstå att de är direkt ansvariga för den kriminalitet och det våld som dessa invällande barbarer utsätter svenska folket för!

    Feministregeringen Utsätter varenda svensk individ för potentiella hot om rån, misshandel, våldtäkt, dråp och mord! Det finns ingen individ i dag som kan säga jag kommer troligen inte att drabbas av de barbariska invällarnas våldsamheter eller kriminalitet!

    Feministregeringen har på mindre än två år vid makten försämrat säkerhetsläget för varenda individ som på något sätt rör sig i civilsamhället!

    Fy fan! Stefan Löfven respektera folkviljan genom att avgå, utlysa nyval och dessförinnan anordna Svexit omröstning!

  4. Alla våldtäktsnegrer borde tvingas byta kön och tvångsgiftas med någon idiotpolitiker i Sveriges riksdag/regering. -Androm till skräck och varnagel!

  5. Undrar lite försynt. När en bild pixlas, finns det färg, eftersom den gripne är afrikan men inte svart?
    Undrar om offret och hennes läsare på facebook slutat vara rädda för afrikaner, då det ”måste” vara enskild händelse.

    Tycker inte synd om afrikanen om någon gör som Hans Nilsson föreslår. Vad skulle du göra om din dotter, son, hustru blivit våldtagna OM du tar fast honom i skogen, en mörk natt?

    Undrar hur våra riksdagsledamöter tänker. Varför skriver ingen en motion om att (åter)införa kvinnofrid. Läs mer;
    https://books.google.com/books?id=_fpjMX0SKF0C&pg=PA36&lpg=PA36&dq=landskapslag+kvinnofrid&source=bl&ots=1U3Uh3NTav&sig=gY2c6yk2sR0R9nAV6DjwXvZIlYo&hl=sv&sa=X&ved=0ahUKEwjI8bmWjtPRAhXCq1QKHRK6DDwQ6AEINTAD#v=onepage&q=landskapslag%20kvinnofrid&f=false

    Tänk så enkelt för en ledamot att göra rätt. Istället sitter de tysta och låter fi och tvii-vänstern våldta både kvinnor och framtiden i den ”heliga” identitetspolitikens namn.
    7 är inte mitt val – när det blir val.

    Varför, citat; ”Vem ska hjälpa oss, när vi hjälpt så många att vi inte kan hjäpa oss själva”.
    Källa: ledarsidorna.se en kommentar för ganska länge sedan

  6. Feministerna har fullt sjå att lägga sig i USA angelägenheter, så de struntar högaktningsfullt i om alla flickor, kvinnor blir våldtagna

Kommentera