Protester mot USA:s nye president i Stockholm på lördag klockan 14

POLITIK. Normalt brukar valda politiker få 100 dagar på sig efter att de tillträtt att visa vad de går för med det gäller inte USA:s nya president som tillträder i morgon, fredagen den 20 januari 2017. 

I Stockholm tänker en anti Trump-rörelse demonstrera på lördag, hålla hatiska tal och sedan marschera mot den amerikanska ambassaden. Vi kan räkna med att de kommer att få står uppmärksamhet eftersom demonstranterna och alla ”opartiska” journalisterna verkar ha samma åsikter. De hyllar avgående president Obama trots att han ärvde fyra krig och nu lämnar över sju till Trump och dessutom slog bombrekord under 2016, men han är ju fredspristagare, men fredspriset har ju också tilldelats Henry Kissinger och Yassir Arafat.

”Jag kommer att fokusera på galningen, sexisten och rasisten Trump”, säger Lisa Bjurwald, talare och en av arrangörerna av Womens march i Stockholm.

-Pettersson tycker att Donald Trump kan vara rätt stolt som representant för det amerikanska folket som valt honom att sådana galningar demonstrerar mot.

De som demonstrerar i Womens march är nämligen RFSU, vänsterliberaler, kommunister, extremister och feminister. En av talarna är Lisa Bjurwald, som tidigare jobbade på vänsterextrema Expo: ”Jag kommer att fokusera på galningen och sexisten och rasisten Trump”.

Märkligt, det är de som påstår sig vara mest toleranta och fördomsfria som alltid är intoleranta, fördomsfulla, rasistiska, antidemokratiska och försöker tvinga på folk att andra är det…jag har aldrig sett dem demonstrera mot de muslimska terroristerna i Mellanöstern, eller mot kvinnoförtrycket i förorterna och inte ett ljud mot den muslimske presidenten Jammeh som vägrar avgå trots valförlust i Gambia.

Läs gärna om den förre Expomedarbetaren Lisa Bjurwald äventyr på bloggen, en mer intolerant person får man leta efter, även i vänsterextremisternas kretsar…

Jag för min del tänker vänta och se vad Donald Trump åstadkommer innan jag dömer honom, om jag nu kommer att göra det…

28 thoughts on “Protester mot USA:s nye president i Stockholm på lördag klockan 14

  1. Det är egentligen svårt att förstå hur ”vänstern” så lättvindigt ställer sig på Hillarys sida! En mer konservativ krigshök och ledare för etablissemanget i USA har väl sällan skådats! Dessa demonstrationer mot Trump är ju ingenting annat än att visa att man tycker Hillary skulle vara den rättmätiga Presidenten! Inte bara det! Man visar en så fruktansvärd ringaktning och ett förakt för demokratin så man undrar om dom verkligen vet vad dom gör!

  2. Det råder fullt kaos i den feminazistiska hönsgården då de psykotiska pullornas pretentiösa polemik planeras! Ett envist rykte av delikat natur, låter förmedla att de målmedvetna suffragetterna beslutat sig för att etablera ett stort bål framför entrén till amerikanska ambassaden. För att exponera sina sympatier med utomjordingen Obama, har truppens anförare, fru Bjurwald, tagit initiativet till en regelrätt autodafé med underbyxor som brasans rov. Startsignalen till denna spektakulära manifestation kommer att anges genom trenne stötar blåsta i det av truppledaren medförda bygelhornet.
    Med stor sannolikhet kommer Donald Trump av blotta förskräckelsen att ta till sig pöbelns protester och därpå avsäga sig presidentskapet till förmån för sin brunpenslade företrädare, ty det finns väl ingen som inte tar dessa skräniga, skanderande fruntimmersfjollor på fullaste allvar???
    Andreas 🙂

  3. Jag har inte hittat den här informationen i Europeiska tidningar men någon försökte att förgifta D T,s rådgivare häromdagen. Han klarade sig tack och lov men var mycket sjuk.

  4. Vem lyssnar på Genusidioterna i Sverige? Vad har dessa
    uppenbart sinnesförvirrade idioter med att göra vem som
    blir president i USA, när vi själva har en Tölp till statsminister?

  5. Vem kommer och demonstrerar från tokvänstern och miljömupparna? Vem kommer från feminsterna? Några könsstympade flickor från barnäktenskap?

  6. Vissa individer är dummare än dummast och förstår tydligen inte att Sverige och Sveriges befolkning har ingenting med Amerikanska presidentval att göra!!!!

    Det spelar ingen roll vad några individer i Sverige har för åsikter om den folkvalde och demokratiskt valde Amerikanske presidenten! Kan för fan inte vara så svårt att förstå ens för de mest svagsinta, enfaldiga och svagbegåvade individerna!

    Finns det ingen gräns för vad vi normala individer som sätter demokrati och människans frihet i första rummet måste stå ut med, när det gäller dessa svagsinta, svagbegåvade och enfaldiga individer, utan minsta självbevarelsedrift???? Under den absolut största delen av nittonhundratalet låstes sådana här svagsinta, svagbegåvade och enfaldiga individer utan självbevarelsedrift in på institution, efter att de fått sin diagnos fastställd! De här i samhället nutida fria individerna utgör en stor risk för det demokratiska samhället!

    Lyssna bara på den barnsligt förtjusande Centerledaren Annie Lööf! Vid dagens intervju! ”Hon påstår sig respektera folkviljan” den barnsligt förtjusande Center ledaren har tydligen i sin iver att respektera folkviljan och valresultat fullständigt missat att minst 800 000 väljare röstade på det som nu visar sig vara den bästa politiken för Sverige och Sveriges befolkning!!!! Vi har ju resultatet av socialist regeringens och dessutom ivrigt påhejade av Alliansens politik mitt för våra ögon dagligen och stundligen en eskalerande kriminalitet i vårt fosterland! Detta trots att socialist regeringen kopierat och stulit valda delar av Sverigedemokraternas partiprogram! Det Sverigedemokratiska partiprogramet som tilltalade minst 800 000 av den svenska röstberättigade befolkningen!

    Tydligen var Sverigedemokraternas partiprogram, trots sjuklöverns uttalanden om Sverigedemokraternas partiprogram som främlingsfientligt och att Sverigedemokraterna var ett rasistiskt parti, det bästa för Sverige och Sveriges befolkning!

    Som sagt, tror det var bättre förr när folkviljan och demokratin respekterades fullt ut och där politikerna förstod att de var tillsatta av folket för en mandatperiod och ville man bli omvald gällde det att respektera folkviljan!

  7. vänsterpacket skämmer som vanligt ut sig, det kommer per automatik och är deras kall, dom kan inget annat!
    JR

  8. Det är nästan så att man skäms för dessa fåntrattar som lever i sina rosa moln, långt från verkligheten.

    Dessutom: vad spelar det för roll om de demonstrerar eller inte?

    Dels respekterar de inte valet i USA,
    dels skiter ju Trump totalt om några vänstertanter i ett av världens minsta länder går ut på gatorna och sprider förutfattade meningar.

    Däremot är jag säker på att ”oberoende” SVT kommer göra stor affär av dessa stollar.

  9. Varför skulle svenskar gå i protest mot en amerikansk kommande president? Låter ju helt galet…

  10. Intelligens- och självkontrollsbefriade PK-imbeciller, som faktiskt är farliga för ett fritt samhälle!!!! Går att styra och förleda till vad som helst med propaganda!!!

  11. Trump ska givetvis få chansen att visa vad han går för innan man kör igång med kritiken. Det märkliga är att ingen av dessa dårar klagar på Obama trots att han misslyckades totalt som president och dessutom är personligen ansvarig för de drönarmord han godkände. Nu är ju MSM-medias makt stor och de flesta har därför ingen aning om vilken massmördare man hyllar i Obama…eller kanske de inte bryr sig, vem vet? Sedan tror jag att folket i USA knappast röstade på Trump som person utan det han lovade dvs göra upp med det korrumperade Washington och tvätta byken med 9/11 och alla olagliga krig som Obama startade. Hoppas de inte blir besvikna för då blir Trumps presidentskap kort.

  12. Extremisterna samlas till lite ”gatufest” som brukar utmynna i upplopp. Fram med vattenkanoner och ge dem en rotblöta.

  13. Det blir nog trevligt, hoppas bara att några affärsinnehavare får behålla sina skyltfönster intakta och att polisen har mobiliserat ordentligt. Sedan kan väl packet marschera bort till ambassaden och skräna till söndag morgon, bränna flaggor och sådant. Dror Feiler kanske kan underhålla massan med sin saxofon?

  14. Jävla OHYRA!! När ska dessa vidriga råttor demonstrera mot Saudi Arabia eller Iran där det mördas och hängs på gatorna och kvinnor diskrimineras….Dessa smutsiga små ”vänster”-råttor kan krypa ner i kloaken där de hör hemma – de har sett sin tid, de hade sin storhetstid på 60-70 talet….NU VET VI VAD DET ÄR FÖR SKIT!! HÄNG ER!!

    • Jag menar förstås att demonstranterna ska hänga sig! Sparka er i ryggraden förbannade smutsiga muppar – demonstranterna alltså!!

    • De här fungerar så att de kommer att protestera både mot Saudiarabien och muslimska våldtäktsmän!!!! Eller vad som helst!!Men först då de blir tillsagda att göra så av PK- Censur- och propagandamedia!!!!

  15. Äntligen börjar våra kära moderater förstå att vi är långt in i elfte timmen om Sverige ska räddas från den korrupta miljö vänstern sosse diktaturen.

    Kan bara hoppas på den största städningen i svensk historia.

  16. ”Feministklådan”, är igång…….igen.

    Det är ju lite tragiskt att man inte kan respektera demokratin och vad en majoritet har valt.

Kommentera