Det går bra i socialdemokraternas Sverige

SJUKVÅRD. Nedan ser ni antalet vårdplatser per 100.000 invånare i EU:s samtliga 28 länder. Något säger mig att i landet med världens högsta skatter används pengarna på fel saker.

vardplatser

-Pettersson är ingen nationalekonom eller statsvetare så jag vet inte om bilderna/diagrammen har något samband. Observera att båda diagrammen är från 2014 och det var 2015 det brakade loss på riktigt och PK-etablissemanget svor sig fria från ansvar med att ingen kunde veta…pyttsan, jag visste, ni visste, varför visste inte PK?

Fast statsministern säger att det blir vinst på lite sikt och Palme började i liten skala 1975 så när kommer vinsten?

asylsokande-2014-i-eu

23 thoughts on “Det går bra i socialdemokraternas Sverige

  1. Vill se ett diagram från 2016.Hur få vårdplatser har Sverige idag,och hur få vårdplatser finns det för svenskar och gamla invandrare då illegala,asylsökande från Mena får gå före alla köer då de har gräddfil till svensk sjukvård och tandvård helt gratis utan att ha bidragit med en krona då de aldrig jobbat i Sverige och dessutom är medborgare i andra länder?

  2. Så mycket bättre med Magdalena Andesson är enda lösningen för den politiken,

    Alla andra får skäms på hennes bekostnad pga dööö överenskommelsen

    • Detta började för 30 år sedan. Folkpartiet ville sitta i Bildts regering mot att man fick bestämma om invandringen. Då skrotades luciabeslutet och portarna öppnades utan tillstymmelse till konsekvensanalys (Friggebo). Vi borde inte rösta på partier utan rösta direkt på kompetenta personer till ministerposter. Sen kom Ny Demokrati och ville begränsa invandringen och då lades locket på för seriös diskussion. Locket har som bekant legat stadigt sedan dess för att vilseleda folket. Svenska folket börjar kanske förstå att det inte är dem som politikerna företräder utan politikerna använder sin makt och folkets inbetalda skatter till sina huvudlösa skrytprojekt för att själva göra internationell karriär i EU, FN etc.

    • Glömde jag har även erfarenhet av svensk sjukvård, vill inte skriva om det miserabla, bara så sorgligt.

  3. Det är mycket sannolikt att nivåerna i de olika diagrammen har ett samband!

    Kanske det fanns en viss chans till vinst med en viss del av den gamla invandringen, jag tror att den är mycket mindre nu! Det finns ju för f.n inte ens några riktiga jobb och bostäder! Och hur HUR!! kan det duga med analfabeter nu??? När inte ens Svenskar med 9 år i grundskola dög förut??????
    Stoppa vansinnesinvandringen omedelbart, STÄNG gränsen!!!!
    Deportera/utvisa alla kriminella invandrare och de utan asylskäl till det land de senast kom ifrån om det inte går till ursprungslandet.

    • Invandringen slutade gå med plus när arbetskraftsinvandringen upphörde. Många som kommit från Finland flyttade hem när de svenska industrijobben försvann. Med allt större andel utomeuropeiska invandrare sk ekonomiska migranter med extremt låg utbildning och ovilja att integrera sig så har förlustaffären bara blivit större. Vill vi vara en ”moralisk stormakt” och se våra fd politiker hamna med höga löner utomlands och skattepengarna gå till andra länders medborgare eller vill vi ha hög välfärd själva för våra höga skatter. Vi kan inte få bådadera utan måste välja.

  4. En orsak till att Tyskland ligger i topp är sannolikt att sjukvården där till största delen består av privata sjukhus med en en sjukförsäkring som alla skall teckna.

  5. Vi får räkna med att det kan ta lite tid innan vi ser en vändning för man skjuter av en del vinstmaskiner i unga år. Invandraren som blev skjuten i Malmö skulle ju bli läkare så där tappade landet redan ett antal miljoner. Nu vet vi ju INTE vad notan slutar på vad det gäller polisinsatsen, advokat, åklagare mm så furlusten blir troligtvis ännu ett antal miljoner högre för oss skattebetalare. Sverige som land kommer aldrig se någon ekonomisk vinst av invandringen detta gör bara helt urblåsta makthavare och deras knähundar inom PK media och finanselit.

  6. Med tanke på skattetrycket, så tar förstås Sverige överlägsen ledning i skamligan. Vad gör kommunistregeringen med Svenskarnas skattepengar?

  7. Så ser diagramen ut när sossarna får bestämma. Här svälter pensionärerna. Samtidigt som sosse regeringen ser till att alla sk viktiga sossar alltid har pensioner i milijon klassen. Tänk på det ni alla som röstar på sossarna…………

    • Tänk om alla vänstertuntar som är med i TV och diskuterar politik kunde strunta i att försöka höra vad som sägs i de bubblor som finns där och istället redovisade vad som förekommer i VERKLIGHETEN.

    • Pensionärerna uppfostrades i andan att vara förnöjsamma, härda ut och inte ställa krav. Då kan de lätt förbises av makteliten. De är skillnad om unga utländska män demonstrerar genom att slå sänder inredningen om inte maten passar.

Kommentera