När poletten inte trillat ner

När inte ens en gång många av mina egna landsmän förstår, hur ska vi då kunna begära att män, kvinnor och barn hitflyttade från Mellanöstern ska kunna förstå?

Det som gör mig riktigt orolig är den kanske äkta föreställningen hos mellanösternsvenskarna att Sausan Al-BagdadiSverige alltid varit ett våldsamt land, och att det är så konstigt och förmodligen snudd på ”rasism” att det i allra största grad är deras barn, och kusiner som drabbas av det våldsamma dödliga våldet……….

Vad var det nu den arabiska muslimskan sa där vid Malmö stadshus i måndagskväll då muslimer krävde stopp på våldet, hårdare lagar och fler poliser. Sausan Al-Bagdadi…..

Många som står här som önskar verkligen att politikerna ska göra något men vi är lite osäkra på vad de kommer att görat speciellt, vi, asså ibland vi misstänker varför just OSS invandrare detta händer liksom, VI har förlorat många ungdomar på olika sätt……… men asså samma sak till sist VI förlorar våra barn här, och vi tycker, VARFÖR JUST VI??”

I en annan del av stan:
”Jag minns tydligt den tiden då det varken sprängdes eller sköts, det är ju dom själva som tar hit en massa skit och ställer till det”. Så ungefär hörde jag en svensk kvinna på stan säga till några vänner. Hon förstod…….medan nästa fyllde i ”Svenskar kan också vara riktigt jävliga”

11 thoughts on “När poletten inte trillat ner

  1. Hon låter som en sann Socialdemokrat!

    Sossarnas avsaknad av att bedöma orsak och verkan är monumental..

  2. Muhammedanskan kommer med all säkerhet att göra karriär som ”journalist” och ”reporter” i det Absurdianska kalifatet framöver…

  3. Hur kommer det sig att våra politiker är så infernaliskt trögtänkta så de inte ser orsak och verkan. Det är inte SD’s representanter som är rasistiska, rasismen har vi importerat!
    Den stat och myndighet som invandrarna inte vill samarbeta med tycker de nu ska hjälpa dem. Allah hjälper väl dem som hjälper sig själva.

  4. Ja, statistiken stämmer.
    50% är dummare än snittet. Och det får vi leva med.

    I islam stämmer inte det. Där gäller 100%. Men de har löst problemet:
    Hjärntvätt. Och det behövdes inget piller, som i boken.
    Bara bekräfta hjärntvätten fem gånger per dag + hela fredagen varje vecka.
    Alla muslimer är muslimer.

  5. Regeringen matar bara på nya polletter utan att ens försöka undersöka vilka som ev har någon ”trillränna” för polletter?

  6. Jag är för att de får hemresepengar givet att dna och fingeravtryck samt dokumentation av att de anlänt till sitt hemland och uppehållstillstånd här samt ev medborgarskap här annulleras. Det är en mycket bra investering för vårt land. Fan tro’t men säkerligen även för deras hemländer.

    Det har varit naivt att tro att de ska ta intryck av ett annat sätt att leva än det som gett dem bekymmer. Det är som med barn – de måste få göra sina egna misstag för att lära sig.

  7. Men är det nu så att om dom inte känner sig som hemma så är det väl inget som hindrar dom ifrån att åka hem på statens bekostnad .Förvänta er inte att politikerna ska göra något , försök själva att uppfostra era små älsklingar i stället för att förvänta er att andra ska tag i det hela , då får ni ju någon meningsfull sysselsättning .

Kommentera