En miljöpartists förklaring

Miljöpartiet har tappat cirka 3 000 medlemmar på två år. Så här förklarade Miljöpartiets partisekreterare saken idag.

screenshot

”Supervalåret” gav medias dåvarande gunstlingar 6,89 procent av rösterna och i Sifos opinionsmätning veckan innan valet hade partiet 9,7% av väljarna bakom sig. 2010 fick man förövrigt 7,34% . Måste vara en miljöpartist för att förkunna ”supervalår” när man backar 0,45 procentenheter från valet innan och 2,81 från mätningen veckan innan valet 2014.

Ikea-mördaren Abraham Ukbagabir isolerad

INVANDRARVÅLD. I augusti 2015 mördade eritreanen Abraham Ukbagabir två svenskar, mor och son , på Ikea i Västerås. Han dömdes till livstids fängelse – och hans tid i fängelse har varit svår. Vid flera tillfällen efter de nationellt och internationellt synnerligen uppmärksammade morden har han hotats och misshandlats på de olika anstalter där han varit placerad.

Read More »

Stefan Löfven vs Katerina Janouch

Stefan Löfven, Sveriges statsminister, uttalade sig idag om Katerina Janouch mörka bild av Sverige.

Det åligger knappast en svensk statsminister att offentligt kritisera en enskild medborgares privata åsikter, men nu är Sverige inte längre det Sverige vi en gång var och ingen kanske är förvånad. Kritiska har vi dock rätt att vara och kritiken mot Stefan Löfven (S) har varit ganska massiv….från borgerligt håll då.Read More »