SD tackar Folkets Hus för fin publiciteten

INRIKES. Först stoppades de av Folkets Hus, sedan av Sameskolan. Men Sverigedemokraternas besök i Gällivare genomfördes ändå och på ett fullsatt möte tackade man Folkets Hus för den fina publiciteten.

I ett fullsatt Nordan i Malmberget samlades omkring 250 personer på måndagskvällen för att lyssna på Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och partiets skolpolitiska talesperson Stefan Jakobsson.

Mötet inleddes av Erik Palmqvist (SD) i Gällivare som tackade Folkets Hus i Gällivare för den fina publicitet som partiet fick när de hindrades från att hålla sitt möte i just Folkets Hus. En inledning som möttes av applåder.

Trots att det varit planerat sedan i december gick Sverigedemokraternas gällivarebesök inte som planerat. Först stoppades partiet av Folkets Hus i Gällivare och sedan av Sameskolan.

– Det är väldigt märkligt måste jag säga. Jag har inte fördjupat mig i vilka skäl man angett för det men det låter väldigt märkligt att en offentlig verksamhet inte bjuder in eller ens låter landets tredje största parti komma. Det är väldigt märkligt, sa Jimmie Åkesson (SD) när SVT Nyheter Norrbotten träffar honom på plats i Malmberget.

 

12 thoughts on “SD tackar Folkets Hus för fin publiciteten

  1. Folkets Hus-verksamheten borde byta namn eftersom de konsekvent markerar sitt uppenbara förakt för en stor del av det folk de tror sig representera. Döp om den obsoleta kolossen till Agendans Hus, ty då kommer vi sanningen på spåret. Inom denna rödimpregnerade institution är endast de kollektiviserade besökare välkomna som kategoriskt låter sig manipuleras av det kulturfascistiska gangsterstyret.
    För övrigt borde de kontinuerligt kverulerande samerna veta hut och dra in sina påstått förorättade hakor. Dessa grupper med sina ariella och föråldrade näringar (jordbruk, renbesättningar, skogsbruk, jakt, fiske) kan inte ens hålla sams sinsemellan, utan för ett konstant käbbel.
    Andreas.

  2. Sameskolan borde av det förflutna lärt sig att inte förtrycka andra, men de styrande där är tydligen inte tillräckligt smarta för att inse sambandet med förtrycket av samerna och det pågående förtrycket av Sverigedemokraterna.

  3. ”Allas-lika-värdes”-principen får återigen fullt socialistiskt och folkgruppsutlopp.

    Samerna går emot SD, för att de hävdar samma rättigheter, som de själva anser sig ha. Varför ska VI respektera dem, och deras protektionism, när inte de gör det gällande oss. Men JAG gör det! För jag är för alla folks rätt, inklusive vårt. Därför är jag också rasist, som ALLA de som gör det är.

    Hos socialdemokraterna ligger Stalin och lurar i vassen, det är då helt klart. Djurfarmen av Orwell i kubik, säger jag då bara. Eller tomma 1:a-majtunnor skramlar mest. D v s, ALLT är endast egoistisk propaganda, för att få rätt. Men när det kommer till kritan, följer man inte sina egna teser för sig själv. Det är bara nåt man vill pracka på oss andra om ”allas-lika-värde” och jämlikhet, för att själv få fördelar, och inget annat. ”Jamen, är det inte till för ALLA” HAHAHAHOHOHAAA säger jag då bara. ALLT, är endast, en enda stor fet bluff. Det är bara sitt egna som socialdemokratin själviskt bryr sig om. Och människor, skiter man fullständigt i, hur illa de än far, om de inte är väääääldigt involverade i denna unkna sjuka arbetarrörelse.

  4. Jag anser nog att Folkets Hus borde bojkottas av SD.
    Det är inte meningen att de skall tjäna pengar på SD.
    Folkets Hus ligger alldeles för nära Sossarna.
    Det finns gott om alternativ.

      • Liksom Sameskolan ratar ALLT, som icke är ’ren’lärigt samiskt. Saker och sameting, kan vara ok, men de ska inte hävda att de stoppar SD p g a objektivt rasism hos SD. Nej, istället är det p g a svenskhatet. Något annat kan det inte vara. För hur neutrala och mångkulturella är egentligen samerna. Man ska inte ljuga, för att man inte tål oss äktsvenskar, bara för att skyla över sin egen golkgruppsintollerans. Det är vidrigt och genomfalskt, tycker jag.

  5. Snyggt hanterat av Erik Palmqvist och Jimmie Åkesson. Men nu måste nästa steg vara att stoppa alla skattebidrag till Folkets Hus. Även till Sameskolan för sådant som ligger utanför själva skolverksamheten.

Kommentera