Vem tror Breivik att han är???


Egentligen är Anders Breivik inte värd att skrivas om men man kan inte låta bli att undra hur det är ställt i hans övervåning??  Han mördade 77 människor  och hade   mage att stämma den Norska staten för hur de behandlade honom??! Tidigare på Petterssons.  Nu är han i farten igen och kräver att få besök. Vem vill besöka honom? Han fortsätter att visa förakt inför det Norska folket genom att göra ”Heil”  hälsning när han kliver in i rättssalen. 

Ingen ånger, ingen respekt – INGET. Han har mage att kliva in i rättssalen och skämta om sitt brott och håna rättsväsendet.

Han anser att Norge kränker hans mänskliga rättigheter. Vilka rättigheter?  Hur kan man ens använda detta ord i samma mening som hans namn?  Han som inte visade sina offer några rättigheter har försatt sina 77 gånger om – minst. Han fortsätter med sina kränkningar mot personalen i fängelset så vad är det för fel på att låsa in honom och kasta bort nyckeln?

Hoppas verkligen att Norge använder alla medel som finns för att inte tillgodose hans ”krav” på att få skriva ocensurerade brev och att få ta emot besök. De har släppt efter tillräckligt med att låta honom få träffa advokaten samt att han har fått en kvinnlig vän att tala i telefon med.  Vad är det för en kvinna som nedlåter sig till att tala med denne psykopat?  Stackars människa, hon måste vara otroligt olycklig, kan inte se någon annan förklaring.

Min önskan vore att låste in Anders Behring Breivik, kastade bort nyckeln och endast hade en lucka att skicka in mat genom. Det är den enda rättighet som han gjort sig förtjänt av.

Verdens gang


11 responses to “Vem tror Breivik att han är???

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Den psykotiske massmördaren borde ha dömts till samhällets absoluta vedergällning, det vill säga dödsstraff. Vilka vettiga skäl skulle kunna anföras mot denna självklara sanering?
  I stället väljer man att förvara honom på livstid och statens bekostnad. I vilket syfte upprätthåller man en dylik brottslings livhanke? För att vederbörande självutnämnde blodsutgjutare skall få fortsätta hålla hov i rampljuset, samt ta emot kärleksbrev från förståndshandikappade fruntimmer som fått för sig att ta sig an det urbota kräket?
  En makaber uppvisning i kriminell fräckhet utan motsvarighet i rättshistorien.
  Häng fanskapet, i all sin dar!
  Andreas.

  Gilla

  • Mia

   ”I stället VÄLJER man att förvara honom på livstid och statens bekostnad”-

   Vad har man för val, leda honom bakom knuten och skjuta honom?

   Du som vill framstå som en som kan rättsväsendet när du spyr din galla över mig borde känna till att Norge inte har dödsstraff, inte heller något annat europeiskt land.
   Och nästa gång du tänker basunera ut en massa smörja om mig kan du vända dig till mig direkt.
   Om du törs.

   Gilla

 • eugenecork

  varför skall våra egna psykopater straffas, då
  många främmande får all tänkbar omsorg?🤔

  Liked by 1 person

 • kbrel

  Det finns 9 mm kulor det behövs bara en!!

  Liked by 1 person

 • Swedish psycho

  Med all den skada mer än nytta han har ställt till för oss som är emot musliminvasionen till Europa, så undrar man om detta ändå inte var en false flag attack där en psykopat användes av globalisterna för att gynna sin sak.

  Liked by 2 people

 • Ingemar

  Tydligen någon sorts riddare. Men det är ju helt tokigt eftersom en av riddarnas viktigaste huvuduppgifter, vid sidan av de militära, var att skydda unga, gamla, svaga och kvinnor mot brottslighet!! Han har ju gjort precis tvärtom!!!

  Liked by 1 person

  • Ingemar

   Ni med tumme ner. Betyder det att ni stöder de brutala morden på 77 oskyldiga, delvis förledda och imbecilla stackare till ungdomar??

   Gilla

 • Truthfighter

  En särling, som nu helt har tappat greppet, verkar det som. En av många nazister, utan det där speciella han kanske en gång hade.

  Liked by 1 person

 • Argus

  Om han nu är emot islamiseringen av Europa, kan inte bara hålla käft. Den skada ha orsakat är gigantisk och har flytta kampen mot islamiseringen åratal bakåt. Varje gång han valsar runt i pressen så flyttar islamister och okunniga politiker fram spelbrickorna flera steg.

  Istället för den imbecilla kampanjen ”Hur ska jag prata om Trump med mina barn” borde det finnas en ”Hur ska vi prata om Breivik med föräldrar”. ABB är det varnande exemplet på hur för lite kärlek och ömhet i unga år skadar ett barn. Jag såg ett TV-program om ABB:s far och maken till empatilös människa får man leta efter. Troligen har ABB ärvt halva alfabetet efter honom.

  Gilla

 • Albert

  Undrans hur många ”Breivikar” det går runt fritt på Sveriges gator idag, som aldrig någonsin kommer få något straff? Här talar galna politiker istället om att belöna dem med bostäder och arbeten…

  På många sätt kan även hönshjärnorna i vår nuvarande regering (och den förra) jämföras med honom, genom all misär och lidande (även död) de förorsakar sitt eget land och befolkning. Deras metoder är dock något mer raffinerade, med en mer långsamverkande effekt…

  Liked by 2 people

 • dave

  Samma hälsning gjorde afrikanskan ”Andersson” på flera demonstrationer.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: