Två grova bilrån på en halvtimme i Stockholm

INVANDRARVÅLD. Under loppet av en halvtimme begicks två grova bilrån i Stockholm. Det första rånet inträffade i går strax efter klockan 17 i Kista där två personer ringde på dörrklockan och sedan trängde sig in när lägenhetsinnehavaren öppnade. Enligt uppgifter till tidningen fick de med sig nycklarna till en Land Rover och kontanter och smycken till ett värde av 200 000 kronor.

En halvtimme senare inträffade ett nytt rån i Akalla, inte långt därifrån. – Det var en person som skulle flytta sin bil. En ensam och maskerad person hotade bilägaren med ett pistolliknande föremål och åkte sedan därifrån med bilen, en svart Mitsubishi, säger Albin Näverberg vid polisen till TT.

-Pettersson inser att i det nya Sverige är man inte ens trygg i sitt hem…

8 thoughts on “Två grova bilrån på en halvtimme i Stockholm

  1. Kista och Akalla. Nåväl då var det inga svenskar som blev drabbade. Lägg ner undersökningen, två knarkkungar blev drabbade, ingen bryr sig. Deportera!

  2. ”Öppna ERA hjärtan” (!) ligger bakom mycket elände.
    Han ska väl snart visa sig på styva linan i TV igen.
    Visst ja, individer med de egenskaperna har ju bara
    positiv självkritik.
    Notera att jag samlat så många positiva ord jag kunde finna.

  3. Men vadå? Två rånare! Det är klart att de ska ha var sin bil. Fattas bara annat. (ironi)

  4. De många utländska kriminella och kriminellt lagda som de senaste svenska regimerna ohämmat släppt in i Svea rike, har visat sig ha en ”enastående förmåga” att komma på nya sällan eller aldrig förut skådade och hänsynslösa brottsformer.

  5. Det hade varit bättre om det skett på Södermalm eller i Täby så hade man åtminstone kunnat se en positiv sak då det nog hade väckt en del zombier.

    Sedan ringer varningsklockor för Land (Range?) Rover, smycken och kontanter för 200 000 och Kista. Kista är väl inte direkt tummelplats för överklassen och vilka hederliga personer har smycken och kontanter för 200 000 liggandes hemma?

    • Jag kan säga dig att det är nog fler än du tror. Många har börjat ställa in sig på en total krasch av det ekonomiska systemet i väst. Många som jag känner har sett till att alltid ha en viss mängd kontanter hemma och har köpt både guld och silvermynt plus självklart vapen och ammunition och fyllda matförråd. Men just vad gäller Kista får även jag ”kriminell babbe”-varning.

  6. Skitsnack säger Betner, Schyffert, Ernman o övrig PK elit, FI håller med
    ”Sverige är jätte, jättetryggt för våldsverkare i alla former”. Det gillar vi för vi är inga rasister.

  7. Våra hem kommer inom kort att vara dom nya slagfälten!
    Eftersom allt fler företag skyddar sig, folk inte längre vågar gå ut och om dom gör det blir det utan värdesaker kommer våldet i våra hem att bara öka!

    Likadant våldtäkterna, finns det inga tjejer på offentlig plats, kommer uppsökningsverksamheten att öka!

Kommentera