Otrogna hotas av dömd terrorist


ISLAM. Attunda tingsrätt gav honom i somras fem års fängelse för att han planerat att bygga en bomb av bland annat en stålkulor och tryckkokare med syfte att döda människor. Han ska två gånger ha rest till Mellanöstern för att försöka ansluta sig till terrorrörelsen Islamiska staten (IS). Enligt Kriminalvården har hans hotfulla beteende tilltagit:

”Personal och oliktänkande medintagna är i strikt mening så kallade otrogna som förtjänar att dö i hans ögon och det kan inte uteslutas att han innehar planer på att använda våld i anstalt om tillfälle uppstår”, skriver Kriminalvården i sitt placeringsbeslut.

-Pettersson tycker att det svenska medborgarskapet ska dras in för Aydin Sevigin och sedan kan han få avtjäna straffet i Syrien eller Irak…


12 responses to “Otrogna hotas av dömd terrorist

 • age

  Ett par frågor:
  Är det någon psykolog som läser här på bloggen?
  Skulle du, i så fall, kunna berätta om det är möjligt att omprogrammera en hjärntvättad individ, mot sin vilja och då under tvång?

  Svaret är mycket intressant och avgörande för vårt fosterlands framtid.
  Svaret kommer att skapa en helt ny syn på våra gratisgäster.
  Svaret kommer att skapa möjlighet att göra arbetande muslimer till människor med ambitioner, som gynnar vårt land. (-om det går!)
  Svaret kommer att påverka kommande, ändrad lagstiftning.(!?)

  Fler än jag är säkert spända på ett svar.
  Vi vet ju att alla muslimer är muslimer och –
  vi vet att muslim som konverterar ska dödas av muslim.
  Var finns lösningen och hoppet för vårt fosterland?
  Jag är rädd!

  Gilla

  • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

   Mona Walter är en välkänd apostat som mig veterligen fortfarande vandrar relativt säkert även om hon har behållit sitt namn. Det är väl enbart om apostaten skulle reta upp mullor, såsom Salman Rushdie eller Ayaan Ali Hirsi, och får fatwor på sig som de kan vara i riktigt stor fara. Apostasi är vanligtvis ingen stor sak även om det förekommer kast med flickor från balkonger i förorterna.
   Apostater i islamistiska länder där koranens doktrin efterlevs lever däremot riktigt farligt.

   Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Föreställ er de astronomiska kostnader som dagligen dränerar de svenska finanserna på grund av dessa interner. Denna icke behandlingsbara och infantila kriminaldåre kommer ALDRIG att assimileras med ett normalt samhälle och borde därför utan onödiga dröjsmål avvisas. Varför slösa oändliga summor på de från födseln livsodugliga och tungt kriminella element som sökt sig hit i avsikt att begå brott? Vi inser alla att den skandalösa vanskötseln av rikets tillgångar inte kan fortgå i oändlighet. Det är inte ur någon aspekt ekonomiskt försvarbart att Sverige ska stå för kostnaderna för MENA-regionens uppehälle.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  En av Muhammeds lärjungar, gjorde djävulskap i Spanien idag under rop av allahu akbar !
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4110542/amp/Gunman-screaming-Allahu-Akbar-opens-fire-Spanish-supermarket.html

  Gilla

 • jr

  Då hotet kan räknas som militant islamisk terrorism bör man ju användas sig av lagar anpassade för krigstid och eliminera alla sådana här terrorister medelst arkebusering.Ingen risk för framtida terrordåd.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå hot………………

  Den pulverförsändelse som skickades till SVT-medarbetaren och journalisten Janne Josefsson innehöll ett dödshot och en nyårshälsning skrivet på engelska, rapporterar SVT Nyheter Väst.

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/pulverbrev-inneh%C3%B6ll-d%C3%B6dshot-1.4112986

  Gilla

 • Mimi N.

  Pettersson, din godtrogna drömmare, lakritskillen blir hedersmedborgare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: