Kvinna rånad i Malmö


INVANDRARVÅLD. Strax efter tolv natten mot onsdag blev en kvinna rånad på sin väska i Malmö. När kvinnan försökte göra motstånd blev hon neddragen på marken och slagen i huvudet av de två männen.

Hon ska ha fått uppsöka sjukhus efter ett sår i pannan och kraftig smärta enligt polisens i Skåne. De två rånarna fick med sig bland annat mobiltelefon, kontanter och kort.

-Pettersson noterar att SVT glömmer det signalement som polisen uppger. Männen var i 20-årsåldern, 170-175 cm långa och hade svart hår…


9 responses to “Kvinna rånad i Malmö

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Fruntimmer, och alla andra också för den delen, borde ha lärt sig att det inte längre är möjligt att röra sig ute vid denna tidpunkt, och i synnerhet inte i den svenska brottslighetens farligaste städer. Sverige kan liknas vid en kriminalvårdsinrättning av kolossalformat, där samtliga delinkventer tillåts härja fritt.
  Hur många bestar av denna kaliber befinner sig i dag inom riket? För varje illgärning som begås av brutalimportens gangstrar hittar vi en medskyldig politiker, en anstiftare till de begångna brotten. Förmodligen sker i detta nu ännu ett rån eller en våldtäkt där offret sparkas i huvudet. Den som helt saknar spärrar och ständigt följer sina asociala impulser, är en mycket farlig individ.
  Andreas.

  Gilla

 • Ingemar

  Det blir så tjatigt, men jag måste säga; livstids utvisning/deportation, Swexit och STÄNG gränsen!!

  Gillad av 1 person

 • Gammal och ej anpassningsbar...

  Huvudsaken kungahuset inte rånas,
  resten av undersåtarna räknas inte,

  Så går det utan en direkt demokrati.
  I Sverige råder för närvarande
  Socialist diktatur

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Öppna Era hjärtan säger Fredrik Reinfeldt; Spännande säger Mona Sahlin; Malmö är en fantastisk framgångssaga för oss Socialdemokrater säger Stefan Löven; Mer av detta säger Annie Löv; Beställt säger 87:an!

  Gilla

  • arra

   bara RÅNA? inte fullbordat jobb . nu , tar det hårt på deras SJÄLVFÖRTROENDE , nu skäms dom inför sina , jämlikar för ett halvt gjort jobb Nästa jobb ,, blir dubbelt så välgjort , ( enl deras egen agenda ,får inte tappa ansiktet .. Dom vet vad all gjort .. gäller att va BRUTALAST I KRETSEN för att förtjäna respekt – deras respekt krav liknar inte vårat 1000 ÅR BORT från oss

   Gilla

 • Sven-Erik

  Gömde inte polisen en del av signalementet? Gärningsmännen var varken SSU, AFA eller NMR.

  Gilla

 • Lena

  Saknar debatter av detta slag i Sverige, så härligt att ta del av sanningen !

  Gilla

 • ossie

  Nämen rån i trygga Malmö måste vara unikt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: