14 thoughts on “Ganska korkat

  1. Och i ”Veckans brott” var det ett inslag om den 68-årige mannen som, i självförsvar, sköt ihjäl två inkräktare som uttryckligen mordhotat honom. Han fick 4 års fängelse (?)! Får hoppas att han blir frikänd i HD. I Sverige ska man tydligen hellre värna mordhotande inkräktares liv än sitt eget…

  2. Undrar om utrikesblondinen kallar detta för ”utomrättslig avrättning”? Högst troligt eftersom det är en äldre vit man som är utomordentligt vältränad i att hantera ett vapen. I Sverige hade han fått minst 4 års fängelse som den 68 årige svensk som försvarade sig mot två bröder som tänkte råna och mörda honom – kan bara hända i Absurdistan!

    • Härligt….tänk vad livet går snabbt ibland, snabbare är en porsche, c:a 10 sekunder så ligger rånaren på golvet förmodligen död, det brukar vara tvärtom att rånoffret blir mördad….Antar att utrikesblondinen och Stefan Löven kommer att protestera att rånaren blev stoppad!
      De värnar ju hårt om återvändande ISIS mördares rättigheter till bostad, socialvård och gratis terapi!!!

    • Nej detta måste ju kallas inom rättslig avrättning, han stöp ju i butiken som en klubbad oxe, han trodde kanske han befann sig i Mes Sverige?

    • Så sant! Detta land är så sjukt förstört av ett feminiserat och mesigt rättsväsende!!!! Hoppas den stackars 68-årige försvarslöse mannen som dessutom hade svår hjärtsvikt blir frikänd i hovrätten!!!

Kommentera