17 thoughts on “En opartisk och allsidig tidning

  1. Är det någon som vet om svensk media, framför allt propagandaministeriet SVT/SR/TV4 samt kvällsblaskorna har godkänt Trumps ministerlista ännu?, detta godkännande är ju betydligt mer värt och betydelsfullt är den Amerikanska kongressens godkännande.

  2. Nu har ju skitpressen inga krav på sig att vara opartiska till skillnad från SVT. Man kan ju helt lagligt nobba skiten medan man ju blir lagbrytare om man nobbar att betala för SVTs propaganda om man behåller TVn. Men det är ganska riskfritt att göra detta. Expressen kostar ju ”bara” 20 kr till skillnad från Aftonslasken som ”bara” kostar 23 Kr. Folk som betalar detta höga pris för dyngan måste vara skrövrika eller sinnesrubbade,

  3. Läser aldrig Expressen. Men det här klippet visar massor av önsketänkande från Expressens sida och har inte mycket med verkligheten att göra.

  4. Jag skiter i hur det gå för Trumb, för han skiter i hur det gå för folk och änu mindre bryr han sig om Sverige. Han bryr sig bara om hur det gå för hans Trumb clan och hans polare.

  5. Låt 11 januari bli ”Ljug-media dagen”. Den dagen klickar vi inte på dessa media och vi köper inte deras papperstidningar. Vi visar att vi inte accepterar vad som helst

  6. Första reaktionen: Klickjakt på låg nivå! Klicka inte!
    Andra reaktionen: Kolla alternativmedia vad det var som egentligen hände.
    Tredje reaktionen: Klicka ändå och jämför och låt Mattsson tror att klicken beror på att de är så bra. Då tror de att det funkar och spottar ur sig ännu fler tokigheter.
    Fjärde reaktionen: Asgarv/bli förbannad! I desperata situationer: Gråt, slit ditt hår, hyperventilera eller banka huvudet i väggen. Hjälper inte ett dugg men det kan kännas bättre för stunden.
    Det är väl iallafall ungefär så jag går igenom nyheterna varje dag!

  7. Om ni på Expressen blundar tillräckligt hårt och håller tummarna så kanske, kanske löpet och första sidan blir sanna en dag. Fram till dess är det bara rent önsketänkande från er sida.

  8. Avundsjukan är den äldsta psykiska sjukdomen på jorden.
    En orsak till avundsjuka är den allmänna känslan av att andra helt enkelt är lyckligare som människor, har dominant karaktär och stark vilja.
    Avundsjuka kan slå över till besatthet, och det är just fallet med Trumps fiender som vägrar erkänna sig besegrade.

  9. Apropå Donald Trump;

    Donald Trumps segertal finns på Aftonbladet här
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23880473.ab

    Kom ihåg att ingen är där hen är av en tillfällighet – för ingenting i den Kosmiska Planen sker av en slump – eller ?

    Trump lurade skjortan av hela det västliga etablissemanget https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1160820987298883&id=100001129798998&pnref=story

    Om hur det gick till här https://anthropocene.live/2016/11/14/trump-lurade-skjortan-av-hela-det-vastliga-etablissemanget/

  10. Att den mycket extrema och otrevliga ”tidningen” Expressen hyllar Obama och klankar ner på Trump, är väl inget oväntat! Det är bara en bekräftelse på deras egen dumhet och att verkligheten är precis tvärt om!
    JR

  11. Ha ha ha ha, no fake news in the fake news tabloid.
    Mattson, borsta tänderna det luktar bajs här.

Kommentera