Efterlyst svensk gripen på Gran Canaria

BROTTSLIGHET. En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen.

Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten. Gripandet ska ha utförts av agenter inom den nationella spanska polisen.

Flera spanska tidningar rapporterar om händelsen. Enligt den lokala tidningen La Provencia ska polisen ha omringat fastigheten där mannen var bosatt. När hans identitet fastställts och uppgifterna om de misstänkta brotten bekräftats ska mannen ha omhändertagits av myndigheten.

Enligt uppgifter till polisen på Kanarieöarna ska mannen ha svenskt medborgarskap och var vid tillfället för gripandet bosatt i Las Palmas, Gran Canaria.

-Pettersson misstänker att det rör sig om en ”svensk” och inte en svensk…om det nu inte är någon ur den förra regeringen, men åldern stämmer inte på Reinfeldt…

kanarieoarna

7 thoughts on “Efterlyst svensk gripen på Gran Canaria

  1. Har tittat på programmet U G det senaste, ett av de bästa svenska program som jag har tagit del av, tack till den redaktionen.
    Svenskar en fråga, varför jobbar ni och betalar skatt, lämnar era barn på dagis, hinner och orkar inte att bry er om era äldre……….när era skattepengar bland annat går till detta som programmet handlar om, advokaten på slutet var så iskall och arrogant att min sömn är förstörd.
    Skitstöveln som programmet handlade om ……är bara så äcklig att man mår illa.
    http://www.svtplay.se/video/11896254/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-1?start=auto

Kommentera