Dömd till döden för kyrkomorden.

Dylan Roof som Pettersson skrivit om tidigare, dömdes igår till döden för att ha  skjutit 9 svarta i en kyrka. Därmed blir han den första som avrättas för  ett federalt hatbrott. Det var under en bibelklass i juni 2015 som Roof sköt ihjäl 9 svarta i en kyrka i Charlston, North Carolina. Motivet var att starta ett nytt raskrig eller i alla fall återinföra segregationen i North Carolina.  Det tog juryn endast 3 timmar att finna  den 22-årige Roof skyldig. Idag onsdag väntas en domare fastställa domen.

1792197

DeseretNews

5 thoughts on “Dömd till döden för kyrkomorden.

  1. Man kan någonstans inse ynglingens vrede, dock aldrig hans förbannat fega modus operandum att kallblodigt avrätta oskyldiga personer inom kyrkans väggar. Dessa satt församlade och obeväpnade, varför detta överraskningsattentat inte utgjorde någon fara för motangrepp. Förövaren har därmed gjort sig förtjänt av vår avsky och lagens strängaste straff.
    Hade han uppsökt ett terror- och våldsorienterat gatugäng i full aktion, hade saken tett sig annorlunda och sympatierna kunnat infinna sig. Han hade då givits rang av den vita befolkningens beskyddare…
    Andreas.

  2. Den ursprungliga evolutionen sorterade bort värdelösa individer.
    Vi har trotsat evolutionen i många år och sparat dessa.
    Tydligen dags att återgå till evolutionens normala process, men numera inte utförd av vilda djur utan med en enkel injektion.
    Går utvecklingen framåt eller tillbaks till det naturliga?

  3. Rätten hjälpte evolutionen.
    Men det finns många fler som har som livsuppgift, från en sekt, att rensa bort ”otrogna”.

  4. Hur är man skapad om man får för sig att träda in i Kristus hus och avrätta i detta fallet svarta är för mig en gåta. Det mest sannolika är ju att dessa svarta var ett föredöme i levnadssätt, moral och värderingar. Jag säger inte att man ska, men om man nu ska avrätta folk borde man inte då söka upp våldtäktsmän, pedofiler, kriminella gäng i förorterna eller i ”no-go zoner”, knarklangare, vänstersvin eller lands och folkförrädare som ljugande politiker och deras broilers på tillväxt och medierepresentanter och deras ljugande ägare vars gärning åsamkat, åsamkar och kommer fortsätta åsamka folk, nation och hela denna värld skada av episka proportioner (obs en frågeställning, ingen uppmaning). Han måste ha djävulen i sig och har väl på detta sätt skaffat sig enkelbiljett till sitt varma hem igen. Men det är heller inte omöjligt att det återigen är en sionistisk syop = ”mind control” som djävulens styre i USA iscensatt. Förhoppningsvis blir nu Trump invald till president och städar upp i detta Satans ormbo av lögner, pedofiler, vänsterslödder och ljugare och sätter skurkar som Clintons, Bushes, Obama, Chaney med många fler och hela ljugaretablissemanget på en plats där de hör hemma – i finkan.

Kommentera