400 norrmän utkastade från Sälen

MEDIA. En stor studentgrupp från Oslo tvingades resa hem i förtid under tisdagen. Detta efter att de stört och brutit mot ordningsreglerna.Det var 400 studenter vid Høyskolen Kristiania, en privat högskola, som deltog i skidresan till Sälen och som på tisdagen tvingades resa hem i förtid.

p4_norrman

Skistar fick nog av deras bristande respekt gentemot de andra gästerna, säger Linda Morell, pressansvarig på Skistar.

– Att visa respekt för andra, och visa respekt för nattro, det har inte efterföljts i det här fallet, säger Morell.

Morten Lauvås, ansvarig för Studentunionens evenemangsavdelning, tycker att det var ett trist avslut på resan.

– Vi har gjort vårt yttersta för att upprätthålla ordningen, säger Lauvås. Med sig hade de upp emot 20 egna ordningsvakter.

-Pettersson konstaterar att ibland har media och statsradion inga problem att ange etnicitet…

Varför inte försöka integrera norrmännen med lite bidrag och SFI?

13 thoughts on “400 norrmän utkastade från Sälen

  1. Detta är ingenting annat än ett hatbrott och åklagare borde titta på detta, – gäller inte kod 291 längre för press och polisen ??! Uppenbarligen inte, att utvisa 400 tillbaka till Norge utan att det behövdes några polisresurser låter märkligt…! Reste de hem frivilligt, utan att misshandla, kasta stenar, bränna bilar och gapa och skrika om att Olle hade kränkts ??
    SVT och Expressen + övrig lögn- och hatmedia borde slå upp stort att dessa människor kränkts!
    Att de supit, gapat och levt rövare är inte någon orsak att utvisa dem, de har kränkts våra ras-bröder norrmännen och vi skall alla skämmas för detta!

  2. Tänk om vi hade slängt ut andra i lika stor mängd som
    missköter sig här som bland Norrmännen, då hade det
    gjort bra avtryck bland buset, och tänka sig, en nyhets-
    förmedlare som anger etnicitet, det som man annars
    undanhåller när det handlar om solbrända?

    • Här visade svensk polis musklerna när dom kastar ut 400 fulla norska studenter.Men att kasta ut 400 invandrande våldtäksmän gör dom inte.Fan va ynkligt.Uppdrag Granskning i kväll visade verkligheten.Dom ska inte kastas ut utan dom ska släppas.Den 27 feb.ska dom troligen släppa ut en riktig galning som gjorde 5 våldtäkter på en timma.Hoppas Löven hinner värva honom till sitt jobbprojekt innan han åker in igen.Det finns en lösning på detta problem.Fyll ett Herculesplan i jan.månad t.ex och öppna luckorna över Nordsjön.

      • Såg detta en av gangster Steffes importer, en riktig pensions-räddare som är dömd för grova överfallsvåldtäkter samt överfall på personal i fängelset! DE HAR STÄLLT TILL DET POLITIKERFRÄLSET!!!

      • Tillägg: EN kriminell dåre och överfalls-VÅLDTÄKTSMAN klarar Sverige INTE av att få ut men 400 betalande studenter det klarar ”tuffingarna” av….YNKLIGT, SKÄMS!!!

  3. Norrmännen betalade sin vistelse i Sälen…..det kan ju inte gå för sig, i Sverige vill vi bara ha folk som vi försörjer sådana från MENA-länder.

  4. Privilegierade vita grabbarna fick på skallen, kördes bort från ”svensk” mark. Hade det varit ensamkommande lakritspojkar istället, skulle folk hejat fram dem och givit presenter … Allahs lika jä**a värde…….

    ”The ambassadors from Norway, my good lord,
    Are joyfully return’d.” (Hamlet, act II, scene 2)

  5. Jaha, nu var det OK att ange vilket folk det handlade om.
    Dessutom visade man handlingskraft.

    Men, när ”berikarna” bombar städer och blåljus med fyrverkerier, så anges det inte vilka som ligger bakom, och inte heller finns det någon handlingskraft!

    ”Att visa respekt för andra, och visa respekt för nattro” kan ju direkt översättas till Malmö, var det ens någon som visade respekt vid nyår?
    Förutom polisen som bara tittade på ….

    OK, i Sälen var det ett hotell som sa detta. Det funkar nog att säga när det gäller norrmän, men när det är ”berikare” som ska rättas – då går det inte.

    • Svensk lag gäller ENDAST FÖR PURSVENSKAR OCH INTE VÅR NYA ADEL, FÖR DEM GÄLLER ENBART KORANEN, hälsar ”Feministregeringen” FI, Jonas o 7-klövern, PK jublar för dom är minsann inte rasister.

  6. Utvisa 400 norska ungdomar var inga problem, men att utvisa en handfull grova brottslingar som inte ens har rätt att vistas här är in i helvete svårt för våra odugliga myndigheter….

  7. O.t
    I Österrike har ensamkommande dömts till fängelse för bedrägeri när man har ålderstestat och konstaterat att dom ljugit.
    I en fungerande rättsstat utan Anne Ramberg och andra galningar är det precis som det skall vara, och inget annat.
    Tänkte på skolan i västsverige som lät den ljugande bedragaren gå kvar i åttonde klass fast han var 18 år. Kan bara ske i det numera totalt laglösa landet Sverige.

Kommentera