10 thoughts on “Så såg de ut

  1. Sorgligt, men priset de får betala omgivna av fientliga grannar och fienden mitt ibland dem. Priset för ”ett öppet samhälle” som ofta talas om.

    • Lite utanför ämnet men såg de vackra levnadsglada unga offren i Israel och tänkte på detta.

  2. Trots bilderna på dessa unga, vackra människor här på Petterssonsblogg så går det inte att ta in det ofattbara lidande araberna/muslimerna ställer till med. De är yngre än de skäggebarn som kommer till Sverige i 30 årsåldern, av bilderna på de tre kvinnorna och pojken uppskattar jag ålder till omkring 20 år, – kanske redan gifta och föräldrar, de efterlämnar sörjande föräldrar, syskon, vänner och Israel blir fattigare utan dessa fyra….HATET segrade ännu en gång, de hatiska muslimerna uppbackade av Sveriges Socialdemokratiska regering lyckades med den enda föresats de har: att mörda oskyldiga för att för en islamisk Palestinsk stat vid sidan om det demokratiska Israel….Det första vår regering gjorde dag ett då den tillträdde var att erkänna Palestina och lova 1500miljoner i bidrag till mördaren Abbas….
    Finns inte ord som täcker den förlust de anhöriga måste känna men såg en förtvivlad pappa till en av kvinnorna uttrycka sin sorg, men hatmedia ljög och kallade henne soldat….
    Tack vare den ansvarslösa massinvandringen där många ISIS mördare kommit utan pass och ID till vårt land så kommer vi säkert att drabbas av liknande dåd….en tidsfråga….

    • Betänk att varken SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro någonsin publicerar bilder på offer för araberna/muslimerna….Kommer de att följa den policyn när det händer här ?

  3. Världen blev lite fattigare utan dessa. Det muslimska hatet bredde ut sig lite till.
    Frid över dessa vackra själars minne. Så barbariskt, så ofattbart. Så onödigt.

  4. Har, ni alla som läser bloggen, tänkt på hur långt muslimerna/islam har kommit när vi börjat prata i termer som ”när islam tagit över”?

    Jag känner som om vi var ett stim fiskar, som så fort det plaskar till i vattnet så vänder vi åt ett annat håll.
    D.v.s. islam, gäddan i vattnet, visar sig och vi blir rädda och viker undan.

    Vi tillåter dem att driva sina suspekta projekt, halal, kvinnoförtryck, bygga moskéer (stridsledningscentraler), bestämma system i skolor och mycket mer.

    De har inget i vårt, av våra förfäder och oss själva, uppbygda fosterland att göra.
    Vi har ingen skyldighet att ge eller hjälpa dem.
    Vi har inte skapat några av deras problem.
    Vi föder inte 10 barn per kvinna. De gör det för att fylla upp och ta över vårt fosterland!
    De passar inte i vårt fosterland!
    De vill inte anpassa sig till oss. (De avsäger sig inte islam)
    De hotar med att döda oss (koranens krav)

    Vi måste visa styrka, samla oss och organisera en rensning i vårt fosterland innan det är för sent.
    Samlas i kvarteret i ”Grannsamverkan”!
    Det är en etablerad försvarsform mot lokala hot.
    Gå ut med informationsblad om samling. Uppge att vi börjar med en psalm och en varmkorv så slipper vi muslimer.

    Tänk på att alla muslimer är muslimer!
    Muslimer har sin egen lagbok, koranen.
    Koranen säger att muslim ska döda otrogen. => och muslim gör det!
    – i Sverige också!
    Jag är rädd!

  5. ”Grand Star of the Order of Jerusalem” – nu sitter och glänser antisemiten, ler snett och sprider gift. Må de mördade ungdomarnas själar hemsöka henne dag och natt, Burn in hell, jerk !

  6. De blodtörstiga kommunisterna/socialisterna inom sk public service älskar att ljuga och förvränga verkligheten/sanningen.Om/när islam tagit över helt i Sverige/västra Europa blir ju kommunisterna de första som avrättas när de inte behövs som nyttiga idioter längre,men kommunisterna vill,kan och har inte lärt ett dugg av historien,därför upprepas samma sak om och om igen.

Kommentera