Socialkontor ville omhänderta 14-årig gravid flicka, dödshotades av syriske maken

INVANDRARVÅLD. Som vi skrev för en vecka sedan, nedan, så tvingades socialkontoret i Mönsterås flytta efter hot från en familj uppbackad av närstående. Nu kommer det lite mer uppgifter, i slutet på året försökte socialkontoret omhänderta en 14-årig flicka gravid i sjunde månaden och gift med sin 21-årige kusin vilket ledde till storbråk och dödshotpå socialkontoret.

Myndigheterna valde då det i Sverige vanliga alternativet att back och flyttade ett 20-tal anställda samt hyra in vakter i stället för att låsa in flickans make och svärfar som hotade. Flickan tvångsomhändertogs och flyttades till barnpsykiatrisk mottagning.

Familjen kom till Sverige från Syrien i december 2015 och familjen fick veta att barnäktenskap inte är tillåtet i Sverige, trots detta fortsatte maken/kusinen att träffa flickan och nu påstår de att det blivit något fel i papperen från Syrien och att flickan är äldre!!!

-Pettersson undrar varför inte maken/kusinen och svärfadern är på väg hem till Syrien. Babbarna måste på något vis lära sig att man inte hotar med våld i Sverige och absolut inte tjänstemän.

Läs mer…

TIDIGARE 2016-12-28. Socialkontor tvingas flytta efter hot

Personalen på socialkontoret i Mönsterås har av säkerhetsskäl evakuerats till andra arbetslokaler sedan den utsatts för hot. Bakgrunden är ett storbråk i tisdags då en familj, missnöjd med ett beslut, besökte kontoret och backades upp av flera närstående, rapporterar lokala nyhetsmedier. Under bråket uttalades bland annat ett dödshot.

Det hela slutade med att polis omhändertog en av personerna, att en annan fördes till sjukhus och en tredje avvisades från lokalerna, skriver Barometern/OT.

Efter ett möte med polisen, kommunens säkerhetschef och flera chefer fattades beslutet om att evakuera de cirka 20 anställda till andra lokaler som bevakas av väktare. Det skedde vid middagstid på onsdagen.

Vi tar det här på allvar. Lägesbedömningen är att hotet fortfarande kan kvarstå. Vi kan inte blåsa faran över, säger Claus Kempe, informations- och säkerhetschef i Mönsterås till P4 Kalmar.

-Pettersson hittar inget om att det är invandrare men vi tar några indicier…

16 thoughts on “Socialkontor ville omhänderta 14-årig gravid flicka, dödshotades av syriske maken

  1. […] INVANDRING. Barnäktenskap. Inavel. Våldtäkt mot barn. Gravid som 14-åring. Mordhot. Det finns ingen gräns för ”världens första feministiska regring och den humanitära stormakten Sverige. Vi skrev om eländet när Socialkontor ville omhänderta 14-årig gravid flicka, dödshotades av syriske maken.  […]

  2. Vill man hålla på med barnäktenskap så är det bara att ta första bästa flyg till Damaskus eller Aleppo. Dra in bidrag och alla andra förmåner samt vräkning från lägenheten de fått av oss skattebetalare gör nog susen för deras hemresa.

  3. Det faktum att Sverige inte är i stånd att uppbåda det minsta motstånd eller markera gränser är ett världsbekant faktum. Det vi blivit uppmärksammade för är den totala undfallenheten och befrämjandet av systematiserad kriminell verksamhet, vilken vid upptäckt icke sällan leder till straffrihet, eller till och med skadestånd för förövarna av de ständiga brott som begås. Vi är så pass utskämda internationellt sett att det kommer att ta ett ansenligt antal decennier i anspråk att reparera de skador som kulturfascisterna åsamkat samhällskroppen. Vissa av dessa är helt irreparabla. Inom samtliga institutioner florerar en kvalitetsdevalvering av aldrig tidigare skådat slag och den värsta finner vi inom den dysfunktionella ordningsmakten och rättsväsendet som inte förmår upprätthålla och agera i enlighet med landets lagar samt tilldöma proportionerliga straff.
    Andreas.

  4. Alla vet att dessa människor som fortfarande inte kommit ur stenåldern inte besitter ett högre intellekt en det som dom visar upp i denna händelse. ”TYVÄRR” Men om man någonsin ska kunna komma tillrätta med ett sådant avskyvärt beteende så måste man först främst vända sig till det som lagt grundaden och etablerat sig i deras DNA och helt enkelt omprogramera allt det som är skadat och det innebär hela grundstenen alla människors lika värde för det är där som jag tror att felet är roten till detta beteende. Och alla dom människor som följt evolutionens steg i utvecklingen. Oss dom måste inget annat än den stora röda varnings lampan lysa något fruktansvärt. Och dom som är anständig känner att man inte kan blunda för något som är så allvarligt. Och jag kan ge ett litet exempel på där detta är och finns i DNA’t och det är hos alla i djurvärlden för nämligen redan när nya unga sätts till världen så har mamman ett sinne som talar om ifall det finns något fel på nykomlingarna och om, så känner hon av det direkt. Och hennes instingt säger att hon måste bitar ihjäl den skadade direkt vilket hon gör.
    Och just därför så kan absolut ingen hitta djur i det vilda som på något sätt är defekt eller avviker från sin egen RAS och jag vill tillägga att jag inte tror att dom är RASISTER men skulle mycket väl blir det i människornas värld.
    (ELLER)???

  5. Och läs HÄR sickena jävlar socialen är mot SVENSKAR…

    –saxat från bladet—
    Som vuxen i Sverige ansvarar man i regel själv för att hitta ett boende. Socialtjänsten har sällan lägenheter som står och väntar på att en krissituation av det här slaget ska uppstå, och för att man ska få hjälp finns ett antal kriterier.
    – I allmänhet har vi inte ansvar för att ordna boende till någon, men alla kan självklart komma till oss och få sin sak prövad, säger Anita Jansson, förste socialsekreterare och arbetsledare på avdelningen för ekonomiskt bistånd på socialförvaltningen i Kävlinge.

    Men, för varje Tom, Dick and Harry som kommer släntrande in på en räkmacka från Långtbortistan, så ställer kommunen upp med FÖRTUR, med flotta möbler och med allt betalt. Om man är en skånsk tös, så får man ingen hjälp. En väninnan till mig känner tösabiten… sicken stackels tös

    http://www.hd.se/2017-01-08/malin-blev-hemlos-efter-brak-med-sambon-visste-inte-sina-rattigheter

  6. .”-Pettersson undrar varför inte maken/kusinen och svärfadern är på väg hem till Syrien. Babbarna måste på något vis lära sig att man inte hotar med våld i Sverige och absolut inte tjänstemän.”

    Containerförvaring är lösningen Först en transport till norra Norrlands inland sedan en lång sjötransport till deras hemland.

    Varför ser näringslivet inte möjligheterna? Polarvagnen kan ändra namn till Ökenvagnen och förses med solpaneler som driver värme/kylaggregatet.

  7. Fega kommunalråd. Ni borde ha ställt er i dörröppningen och sagt, att här är det vi som är valda av innevånarna som bestämmer.När ni nu fega ur, så bör ni bytas ut.

  8. Hota, gapa, skrika och härja omkring. Fy f-n, vad trött jag är på den mentaliteten. Bara rättigheter och inga skyldigheter; finns som vanligt bara ett språk som de förstår; att bete sig ännu värre tillbaka, smula sönder deras påhittade hedersbegrepp, fängsla och skicka tillbaka.

  9. Pedofiläktenskap mellan nära släktingar. Hur kan någon ens komma på den tanken? Så äckligt och sjukt!

  10. Evakuera … flytta … retirera ….låt fienden vinna mer och mer mark….
    Vad faaaan, kalla in militären !!!!

    • För att kalla in militären lär den sk demokratin bort med alla dess politiker, se till att vi blir självständiga från FN, EU mm!
      Allt fler vaknar upp till den kommunistiska verklighet som tillåts råda! Hur länge till kommer folket att låta sig kuvas?

  11. Varför får de aldrig ”reda” på något om våra lagar i sina mobiler?? Bara allt de kan få här, om de gör sig av med sina handlingar! mm.
    STÄNG gränsen!!

  12. Underbara berikare av Sverige.
    Vad bidrar dessa människor till mer än problem och kostnader?

  13. Kanske en bättre idé att flytta socialkontorens funktionärer med deras klienter närmare klienternas ”rötter”, en bra lösning för hederligt svenskt folk.

Kommentera