Man skadad i explosion i Göteborg

BROTTSLIGHET. En man skadades allvarligt i samband med en explosion i Västra Frölunda i Göteborg. Han fick allvarliga skador i båda benen när ett okänt föremål exploderade i en container i Västra Frölunda i Göteborg. Enligt Sahlgrenska sjukhus presstjänst är mannens tillstånd allvarligt men stabilt.

– Han var där för att slänga skräp, men han bor inte i området, säger Christer Fuxborg till TT, presstalesperson vid polisen Västra Götaland.

Larmet inkom klockan 15.24. Men vad som ligger bakom explosionen är ännu inte klarlagt.
– I nuläget har vi ingen klar bild på vad som hänt. Vi får invänta våra teknikers utlåtanden, säger Fuxborg.

Polisen arbetar nu med att säkerställa att det inte finns risk för ytterligare explosioner. Ett hotell i närheten av containern har evakuerats. – Det gör vi för att vara på säkra sidan så att inget annat smäller igen, säger Fuxborg.
Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse.

-Pettersson blir misstänksam av två skäl, sopor brukar inte explodera och TT påstår att ett hotell i närheten spärrats av. Det är möjligt att det varit ett hotell en gång i tiden men nu är det ett boende för nyanlända migranter…

Frölunda på bloggen

Uppdaterat: En person som jobbar för Migrationsverkets har fått allvarliga skador efter en explosion i en container utanför ett flyktingboende i Göteborg. Enligt den skadade mannens egna vittnesuppgift ska explosionen skett i samband med att han slängde sopor.

7 thoughts on “Man skadad i explosion i Göteborg

  1. Explosioner kan ske, offentliga utrymmet är kraftigt begränsat, begär avdrag på skatten. Jävla svin,har ni en aning om vad ni pysslar med?

  2. Ett par frågor som man kan ställa sig , om det var i en container som det exploderade någonting hur kunde han då bli skadad i benen , det logiska vore ju att han hade blivit skadad på överkroppen . Det verkar nog mera som så att han var uppe i själva containern och trampade , samt han var ju inte boende på området så det kan ju tyda på att han snokade efter något och att han i så fall fick sig en läxa .

Kommentera