Polis talar klarspråk – det är invandrarkillar som skjuter raketer

INVANDRARVÅLD. Blåljuspersonal har den senaste veckan beskjutits med raketer vid flera tillfällen. Bland annat blev en kvinnlig polis skjuten i ryggen och situationen i sin helhet beskrivs som allvarlig.

kristianstadsbladet_raketer

Raketincidenterna är många men framför allt är de allvarligare än vid något tidigare år i Kristianstad. Den bilden målas upp av såväl privatpersoner som räddningspersonal.

Bland annat blev en kvinnlig polis skjuten i ryggen av en raket på Charlottesborg på nyårsafton. Det säger Göran Svensson, kommunpolis i Kristianstad, som kallar det för ett allvarligt problem.

– När räddningspersonal blir utskickade på falsklarm och blir beskjutna är det ju riktigt allvarligt. Jag vill påstå att det har blivit värre med åren. Man märker också av att folk skjuter raketer mot folkmassor, säger Göran Svensson.

Vilka är det som gör det här?

– De vi ser ute – det som händer på Gamlegården och Charlottenborg – är rätt så unga invandrarkillar. De här invandrargängen har en liten förkärlek till raketer. Vilka som sköt på Stora torg vet jag faktiskt inte.

Läs mer…

-Pettersson tackar polisen Göran Svensson och Kristianstadsbladet för fakta. ”rätt så unga invandrarkillar. De här invandrargängen har en liten förkärlek till raketer”. 

PK-journalisterna vet, liksom politikerna men de är fegisar i flathetens land…och de borde åtalas för medhjälp…

31 thoughts on “Polis talar klarspråk – det är invandrarkillar som skjuter raketer

  1. Nu har man kommit fram till aTT förbjuda försäljning av raketer, personligen tycket jag att man bör förbjuda invandring av muslimska ungdomar.

  2. Såg just att Stefans popularitet har ökat man kan konstatera det är nog bara sossar som arbetar på sifo………….

  3. Är detta den omtalade raketforskningen?

    Vore det inte möjligt att med drönare eller nåt kunna fånga dem på bild?

    Det är svårt att inte se mönstren? För att förneka det krävs en mentalt avvikande person av Ruinfeldts kaliber?

  4. Du måsta ha varit skötsam Svensk medborgare i minst 18 år för att få inhandla och använda våra så traditionella fyrverkerier!? Skulle det vara något?

    • hur har dom råd? får dom pengar av LÖFVEN till fritids aktiviteter , nu menar jag inte av staten utan privata gåvor av statsmaktens personal Dom måste känna sig som hemma Vem köper alla dessa raketer , är det , BARA ATT HÄMTA UT HOS RÖDAKORSET ?

      • Jo, men polisen ska ha rätt att gå och rycka fyrverkerierna av alla som inte hostar upp bevis/leg omedelbart!! Och det ska vara stenhårt som de gör med alkoholen!!!

  5. Polisen ha ju så fina leksaker bla. Pistol varför inte skjuta verknings eld mot pöbeln, Eller med gummi kulor. De ha helt enkelt ingen respekt för Kling och Klang. Det jävliga är att först ropa folk på polisen, gör polisen det rätta bli det stora rubriker i pressen med krav på åtal mot polisen. Kom ihåg Göteborg när man sköt en Vänster slusk som kastade gatstenar på polisen.

  6. Under Malayakrisen på 50-talet spred britterna ut s.k. ”salted ammunition” med stor framgång. Ammunitionen gjorde att fiendens vapen exploderade. Samma metod skulle kanske kunna användas på fyrverkeripjäser i dagens Sverige?
    Nyårsafton vore även ett ypperligt tillfälle för polisen att placera ut prickskyttar på strategiska platser för att lite diskret kunna röja undan de allra värsta importligisterna…

  7. Hela Europa såg hur torg och gator i väst Europa drabbats av en hänsynslös mobb som kastar eld och slår sönder allt i sin väg. Flera långa minuter ägnades åt förödelsen i Sverige på nyhetsprogram på olika kanaler – hos oss fick vi se det på TVR1, TVR2, kanal D, realitateaTV, Digi24, b1 m fl. Bortom nyhetsankarnas neutrala ton även de efterblivna (!) rumänerna förstod att svenskarna har länge burit på en börda de inte hade räknat med. Dessvärre är alla förbluffade att ni spelar publikens roll medan brottslingarna är hjältarna på scenen. Hur simpelt folk i öst än är, undrar de vem som spelar vem när farsen når sitt slut ….

  8. Att låta dessa unga killar,det är bara killar, som kommer från kulturer som befinner sig kvar på 15 hundratalet helt enkelt springa fritt i vårt samhälle måste helt enkelt föra till dessa otroliga konflikter som vi nu får leva med.
    Mitt förslag att vi internerar dem tills vi vet om de har skyddsbehov och de får stanna
    Raska på med besluten ,vi orkar inte med mera våld,hot, bränder,mord,rån och våldtäkter,
    Vi har rätten att få beskydd av ordningsmakten som finansieras via våra skatter.Ordningsmakten måste få justa arbetsvillkor,löner och framför allt ett ledarskap och politiker som begriper vad som behövs.
    Det vi ser nu är ett samhälle med rädsla,hat och anarki.

  9. Hupp, hupp hupp,, nu kommer det ta hus i h-e, peka ut en grupp, i princip Baaarn som flytt för sina liv. Väldigt rasistiskt.
    Vi kör ett fackeltåg i vanligt ordning mot SD hälsar, Feministregeringen, FI, AFA, Expo, Mona, Birgitta o Jonas.

  10. jag lovar på HEDER O SAMVETE , RÖSTA inte som dina föräldrar på -60 o 70 talet , sosse är inte det sanmma idag , nu vill dom ha in saria lagar .

    • mina föräldrar , slapp uppleva , detta , dom levde på ,den tiden DÅ demokratin var framtid ,

  11. https://4.bp.blogspot.com/-J4qprWnIfIs/V7szSDC5O2I/AAAAAAAADww/oWJmjaP3HMYMZ2AEJ1pNnCcsYAD_rSvfgCLcB/s1600/Bra%25CC%2588nd%2BRo%25CC%2588o%25CC%2588v.jpg

    Nu har både Annie Lööf (C) och rikspolischefen Dan Eliasson (S) och hans poliser ute på fältet åter missat en jättechans att på självaste nyårsafton få igång ett framgångsrikt samarbete för att lösa problemen med fyrverkeri-ligisternas framfart i Malmö + många fler orter i Sverige där invånarna länge plågats av vansinnes-skjutandet av raketer och ännu farligare projektiler

    https://unvis.it/expressen.se/nyheter/loof-lat-bilbrannare-jobba-hos-polisen

  12. Ja, det är i sanning många som borde åtalas för medhjälp till lejonparten av alla brott som begås! Att en polis nu valt att yppa den allombekanta sanning som etablissemanget gör allt för att dölja, är bra. Emellertid kunde man önska att de ständigt florerande underdrifterna utbyttes mot mer pregnanta uttryck. ”En liten förkärlek” beskriver överhuvudtaget inte situationens fulla allvar, och att använda beskrivningen ”en allmänfarlig benägenhet att använda pyrotekniska artiklar i avsikt att åsamka person- och egendomsskada”, hade varit mer rättvisande.
    Alla måste vi hjälpas åt att ta ansvar genom att sjunga ut!
    Andreas.

  13. Invällarna skjuter raketer på min bekostnad. Nu gapar PK att låt oss förbjuda raketer, varför. Dessa invällare har ingen kunskap om någonting. 5 års nivå och 0 IQ. Låt oss förbjuda allt som finns i utvecklade länder och anpassa oss på samma nivå som de kommer ifrån så att de riktigt trivs nu när de önskar vara i Sverige och försörjas av oss som fortfarande drar in skatteintäkter.

  14. ”De här invandrargängen har en liten förkärlek till raketer”

    Ständigt denna ”korvgrillar-retorik” ? När jag var ung så var jag rädd för polisen. Idag skall de vara nån slags kompis med buset?

    • Jag va inte rädd för polisen, men vi hade respekt för polisen att vara uppkäftig va ett absolut NO NO. Men det va den V.Tyska polisen jag prata om.

  15. Det går inte få stopp på detta KRIG som pågår mot Sverige och svenskar.Finns det någon som har förslag?Att SPRÄNGA Bron är inte ett bra alternativ kanske?

Kommentera