Två araber dömda till fyra år och utvisning för grov våldtäkt

INVANDRARVÅLD. Två män, 28 och 23 år gamla, döms till fyra års fängelse vardera samt utvisning efter att ha utsatt en kvinna för grov våldtäkt i en cafélokal i Helsingborg i mars i fjol.

Flera män ska ha befunnit sig i lokalen när 23-åringen förde ner kvinnan till källaren. Där ska männen var för sig ha våldtagit kvinnan. Hon fick stanna i källaren i flera timmar under natten och inledningsvis satt ytterligare fem personer häktade i flera månader misstänkta för bland annat grov våldtäkt och medhjälp till samma brott.

Förundersökningen mot dessa män lades dock ned under hösten. De två dömda männen, som suttit häktade sedan påskafton 2016, ska solidariskt betala 264 400 kronor i skadestånd till kvinnan.

-Pettersson undrar över straffet. Straffet för grov våldtäkt är fängelse i lägst fyra och högst tio år. Här har två babbar kidnappat en kvinna i Malmö, hållit henne fången, våldtagit och misshandlat henne i sex timmar, ändå hamnar Malmö Tingsrätt på minimistraffet fyra år!!!

Babbarna heter Khaled Aziz Hegrs, född 1988, och Tareq Bakkar, född 1993, båda har tolkbehov på arabiska. Hegrs är statslös men kan ej utvisas för att han är papperslös palestinier som kommit hit från Kuwait!!!

Ytterligare fem män är hörda och var i början misstänkta för delaktighet, även de är araber.

13 thoughts on “Två araber dömda till fyra år och utvisning för grov våldtäkt

 1. Letar fortfarande om information om den rättegång mot
  dom fem sluskar på Gotland som våldtog en handikappad
  rullstolsbunden tjej? Men här råder det visst stor tystnad
  från det fega (o)rättssystemet.

 2. Ja och så var de Kalle och Tjatte igen,
  stackars flicka,ännu ett förstört liv !

  När hon behöver all hjälp,psykolog,läkare,vård så finns inte det ingen att få för alla resurser går åt till traumatiserade,ensamkommande, paralyserade krigsskadade barn, desertörer IS mördare och annat löskefolk.
  Gud bevare oss och Kungen,släng ut regeringen,polischefen
  och alla som jobbar fortfarande mot bättre vetande för dessa kriminella,det ber jag för!

 3. SVERIGE vad ska vi göra ? för att REGERINGEN ska VAKNA ? känner mig maktlös . SJÄLVMORDEN ökar bland svenskar , går att läsa , fakta .. vi är så illa behandlade av staten ! ni som skriver hos PETTSON ge råd , ingen lyssnar på oss…

  • Ta en paus från de dåliga nyheterna och samla mod i faktumet att lika dras till lika. Om regeringen är fullproppad med illvilliga och/eller naiva individer, så finns det då andra grupper som inte är det. Det goda kommer att övervinna men sista kampen och stora läxan är likaså oundvikliga. Mänskligheten har lärdom att hämta ifrån alla kompromisser som snöbollat hittils.

   • fakta är inte DÅLIGA NYHETER vi får inte blunda TA paus , är likamed – hör inte ser inte – koma

   • dåliga NYHETER // för oss svenskar är det sanning som vi lever med , KAN inte gå i soprummet , där finns araber , som träffas

  • Fakta kan vara i form av dåliga eller goda nyheter. Då är du inte otröstlig, antar jag. Bra. Kämpa på 🙂

  • Jag förstår de som inte orkar leva, för man blir verkligen deprimerad av regeringens och PK:s svek mot svenskarna. Det viktigaste man kan göra i nuläget är framför allt att hålla ut till 2018 när vi ska vända den här skutan! Att ta livet av sig som etnisk svensk gynnar bara regimens folkutbyte. Keep calm and carry on and on! När allt känns tungt, så ta en paus och ägna dig åt något som du tycker om, något som gör dig glad och som hjälper dig att hålla modet uppe. Sedan kan du komma tillbaka med nya krafter. Det finns hopp! Var rädd om dig!

Kommentera