Äldre fick korv, bröd och mos som finare nyårsmiddag

ÄLDREVÅRD. Boende på ett äldreboende i Krokom i Jämtland utlovades en finare nyårsmiddag – i stället serverades korv med bröd. Nu ber kommunen om ursäkt. Det var personalstyrkan som var begränsad ”på grund av oförutsedda händelser” och därför fattades beslutet att servera en ”enklare middag”, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Som kompensation för den uteblivna nyårsmenyn kommer boendena få en finare meny på trettondagsafton.

-Pettersson läser pressmeddelandet ”olyckliga omständigheter ledde till torftig nyårsmiddag för äldre” och undrar om dessa olyckliga omständigheter någonsin drabbat kommunstyrelsens möten och konferenser…

Om Krokom på bloggen

Antalet kristna i Israel ökar

ISRAEL. De kristna samfundet i Mellanöstern minskar men i Israel växer de och uppgår nu till 120 000. President Rivlin tog tillsammans med inrikesminister Aryeh Deri emot Israels kristna ledare i samband med den årliga mottagningen. Rivlin talade om året som varit och hur man fortsatt bygga de goda relationer som redan finns mellan kristna och judar i Israel.

Read More »

Svensk kvinna utsatt för våldtäktsförsök av arab i Rom

INVANDRARVÅLD. En hotellportier misstänks ha försökt våldta en svensk kvinna i 30-årsåldern, som firat nyår i Rom, rapporterar italienska medier. Mannen nekar, men ska ha fångats på övervakningskameror när han kom ut från kvinnans rum med neddragna byxor. Händelsen ska ha inträffat vid femtiden på söndagsmorgonen.
Roms borgmästare Virginia Raggi uppges personligen ha bett kvinnan om ursäkt, skriver SVT Nyheter.

-Pettersson behärskar inte italienska men kollar med hjälp Google translate upp några italienska medier och där står att hotellportiern var en provanställt arab från Egypten men statstelevisionen tycker tydligen det är bättre att få oss att tro att våldtäktsmannen var italienare….

 

Mp och islamiseringen

Miljöpartiet och islamiseringen eller Vart tog lille Mehmet vägen? Man kunde ha valt vilken som helst av dessa två rubriker till det här inlägget, för frågorna rör egentligen samma sak.

Rebwar Hassan är miljöpartist och satt i riksdagen 2012-11-23 till 2013-05-17. Just nu är han Landstingspolitiker i Stockholms län. Hassan är en av de som vill se sitt parti göra upp med islamismen en gång för alla.Read More »