Expressen börjar härma alternativmedia – skriver om afghaner och gruppvåldtäkter


INVANDRARVÅLD. Häromdagen skrev vi om fem afghanhanar som gruppvåldtagit en minderårig pojke som vi gjort så många gånger sedan jag startade bloggen. Inget anmärkningsvärt med andra ord men ändå, idag den 1 januari 2017 skriver roddarna på Expressen något smått sensationellt.

Expressen skriver ordagrant ”Gruppvåldtäkten i Uppsala är den sista i en rad fall de sista åren där tonåringar och unga män med ursprung i Afghanistan döms för våldtäkt på yngre pojkar.” 

expressen-gruppvaldtakt

-Pettersson undrar när Expressen tänker ändra policy och börja skriva om vilka det är som ligger bakom gruppvåldtäkterna på flickor också?

Läs gärna om fallet nedan som Expressen och chefredaktör Thomas Mattsson rapporterade ytterst lite om trots att det beskrevs som det grövsta brottet någonsin. Expressen skickade ingen reporter till rättegången och skrev inget om att det var afghanhanar som dömdes.

Nu ska vi inte påstå att det är afghaner som utför alla gruppvåldtäkter, men i en stor, stor majoritet är det folk från Mellanöstern och Nordafrika som ligger bakom men det går faktiskt att hitta enstaka fall med svenska svin också, det är dock i ofta det är svenskar som Expressen skriver nedan, då var det somalier som var somaliska medborgare som härjade på färjan…

Bakom rubriken döljer sig somalier som är somaliska medborgare, det tycker Thomas Mattsson är korrekt journalistik medan sanningen avslöjades av alternativ media.

Bakom rubriken döljer sig somalier som är somaliska medborgare, det tycker Thomas Mattsson är korrekt journalistik medan sanningen avslöjades av alternativ media.

Om gruppvåldtäkter på bloggen

TIDIGARE 2016-02-16. Deltog i värsta gruppvåldtäkten i historien, är redan på fri fot och får stanna i Sverige

Hedayat Rahmati, 24, var en av de åtta afghaner som deltog när en svensk småbarnsmamma blev bestialiskt våldtagen en hel natt på ett asylboende i Mariannelund. Han dömdes till utvisning, men befinner sig nu trots det på fri fot på Sveriges gator efter att ha släppts ut ur fängelset. – Afghanistan vägrar att ta emot honom, säger en källa inom rättsväsendet till Fria Tider.

2016-02-16_1205

-Pettersson tycker det vore bättre att inte släppa in så många dårar i landet…

TIDIGARE 2015-08-26. Åtalad och delaktig i gruppvåldtäkt får 130000 i skadestånd

Den man som åtalades för gruppvåldtäkten i Mariannelund i december 2011 men som friades av Eksjö tingsrätt får nu 130 000 kronor i skadestånd för tiden han satt häktad.

Sju unga afghanska män dömdes och sex utvisades för gruppvåldtäkten i Mariannelund där en tvåbarnsmamma utsattes för en lång och grov våldtäkt. En åttonde man frikändes av tingsrätten trots att han enligt rätten faktiskt gjort sig skyldig till brott. Han ska ha stått bredvid och tagit på sitt kön och därmed gjort sig skyldig till möjligtvis sexuellt ofredande. Tvåbarnsmamman kunde enligt domen klart beskrivit hur den frikände hade sin snopp vid hennes ansikte. Mannen kunde dock inte dömas för det brottet eftersom åklagaren inte åtalat honom för det.

”Man kan inte dömas för något man inte åtalats för”, sa tingsrättsdomaren Erik Handmark till Höglandsnytt efter att Eksjö tingsrätt meddelat domen mot männen.
Nu får mannen 130 000 kronor i skadestånd eftersom han satt häktad mellan december 2011 och april 2012, beslutar Justitiekanslern. Mannen får mer pengar än normalt eftersom han var ung, asylsökande och uppmärksammad i media.

Den våldtagna tvåbarnsmamman fick 400000 kronor i skadestånd.
Advokatkostnaderna gick på cirka 3,3 miljoner kronor.

TIDIGARE 2012-03-18. Åtta män åtalas för våldtäkt i Mariannelund

Den 9 mars 2012 åtalades åtta män misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i Mariannelund i början av december förra året. Männen tvingade till sig samlag och använde både våld och tvång.

Det är man från Vimmerby och ytterligare sju män som idag åtalades misstänkta för grov våldtäkt på en kvinna i Mariannelund den 3:e december. Enligt åtalet är det den 25-årige mannen från Vimmerby som ska ha varit drivande i våldtäkterna och påverkat de övriga sju att våldföra sig på kvinnan. Våldtäkter som pågick hela natten. 25-åringen ska även själv ha utnyttjat kvinnan.

Våldtäkten var ytterst grov. Kvinnan hölls fast och trycktes ned av männen, de ska även ha slitit av henne kläderna och håll för hennes mun så att hon inte kunde skrika. Männen har sedan i tur och ordning våldtagit kvinnan. Kvinnan försattes i ett chockliknande tillstånd. Efter flera timmar kunde hon själv ringa polisen. Åklagaren åtalade männen för grov våldtäkt. Han yrkar även på att sju av dem ska utvisas efter avverkad dom.

Ovanstående från fulmedia som naturligtvis inte nämner att våldtäkten skedde på ”flyktingförläggningen” Mariannelund och att de åtalade männen är…

Salahedin Hashemi, 20 år, Mohammadi Zia, 20 år, Morteza Afzali 20 (friad och får 130 000 kr(, 20 år, Mohammadi Aziz Ahmad, 33 år, Rahmati Hedayat, 20 år, Azim Ahklaghi, 20 år, Rustam Ghafory, 21 år och huvudmannen Rafi Bahaduri, 25 år. Samtliga från Afghanistan.

Åklagarmyndigheten i Jönköping har sagt att grupp-våldtäkten i Mariannelund förmodligen är den värsta i modern svensk rättshistoria. Åtta asylsökande afghaner våldtar en svensk småbarnsmamma under sällsynt grymma, förnedrande, utdragna, minst 7 timmar, former.

Trots detta har en av våra största skandaltidningar, den med getingen, valt att inte rapportera på plats om detta importerade kvinnohat. Mejla gärna chefredaktören Thomas Mattsson och fråga varför? thomas.mattsson@expressen.se

På bilden två svin, det ena är svinet är det fulmedia kallar mannen från Vimmerby, Rafi Bahaduri, våldtäksman med en gedigen meritlista som grov brottsling som trots detta skyddas av det andra svinet som låtsas att våldtäktsmännen är Emil i Lönneberga och drängen Alfred.

 • Morteza Afzali, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt, medhjälp till våldtäkt. Fängelse i sex år och sex månader. Utvisas ur Sverige 2027.
 • Mohammadi Aziz Ahmad, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt, medhjälp till våldtäkt. Fängelse i sex år och sex månader. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Rafi Bahaduri, medborgare i Afghanistan och huvudsvinet. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Slipper utvisning med anledning att han var under 15 när han kom till Sverige. Detta huvudsvin har ett brottsregister som borde ha gjort honom förhindrat att begå nya brott i vårt land för länge sedan. Olovlig körning, narkotikabrott, misshandel, övergrepp i rättsak, olaga hot, våldtäkt m.m.
 • Rustam Ghafory, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i fyra år och sex månader. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Hedayat Rahmati, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027-04-11.
 • Hashemi Salahedin, medborgare i Afghanistan.  Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Mohammadi Zia, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Azim Ahklaghi, frias och får nu alltså 130 000 i skadestånd fast han deltog i gruppvåldtäkten.

7-0 till bortalaget. Inte så mycket att säga om tycker Pettersson, det är rätt så normala siffror, men det borde ha varit 8-0 om inte åklagaren klantat sig.

B 2939-11 är domen om svinen att läsa på 82 sidor. Glöm inte titta på kostnaderna så blir ni ännu mer förbannade.


21 responses to “Expressen börjar härma alternativmedia – skriver om afghaner och gruppvåldtäkter

 • Fredde

  ”Sedan byttes de om flera stycken. Både med att hålla i och stoppa
  in sina könsorgan både i rumpan och i vaginan. De tryckte den (snoppen) långt ner i halsen så att hon fick svårt att andas.
  Ingen försökte stoppa det, istället skrattade de och klappade händerna”

  Vem vill att något sådant ska hända sin egen dotter? (eller son för den delen)

  Tydligen 87% av befolkningen…..

  VAKNA SVERIGE!!!

  Gilla

 • Tony

  Tänk ifall Mattssons egen dotter hade råkat ut för detta odjur,
  hade han skyddat och mörkat bilden även då? Troligen inte!

  Gilla

 • Grune

  Vi behöver journalister i Sverige för det har vi inga.

  Gilla

 • Argus

  Medan Expressen synes närma sig normalläget girar koncernkollegan Dagens Nys skarpt vänster under ledning av Kapten Wolodarski och tredjestyrman Wiman, en känd vänsterextremist från ”Kulturpanelen” i vänsterliberala SVT: https://unvis.it/dn.se/kultur-noje/kronikor/bjorn-wiman-det-finns-ar-som-man-bara-ska-overleva-och-snart-vander-det

  Ja herreje, sällan har eget navelskådande resulterat i så mycket navelludd. Wiman är förutom att han är besatt också extremt aggressiv. Är dessa två egenskaper en förutsättning för att få anställning som redaktör på DN? Vi har förutom Wolodarski också Jacques Wallner som knivhögg den 21-årige Magnus Nordenmark till döds utanför Berns 1982. https://www.flashback.org/t1803341

  Gilla

 • Mimi N.

  ”Att se vad som är rätt och inte agera är feghet”. Confucius

  Gilla

 • Kurt

  Man ha namnet och bild. Sätt han på N.Sk.listan

  Gilla

 • Wally Walrus

  Tror nog att det var några semestervikarier som hoppade in under helgen och rödvinspacket i ledningen var för bakfulla för att kolla vad som skrevs som är orsaken. Säkert bara en tillfällighet och när återfallsförbrytarna är tillbaka så sjunger de i vanliga tongångar igen.

  Liked by 1 person

 • 325mortsalvreten

  Gott Nytt Ar, svin bar sig inte at sa har

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Ja, se på fan! Låtsasskribenterna kunde inte i längden avhålla sig från att söka efterlikna den suveräna journalistik som förs på Petterssons – Sveriges i särklass mest trovärdiga och rejäla alternativa nyhetsblogg!
  En dag skall denna redaktion komma i åtnjutande av medaljen Illis Quorum, för hedervärda insatser i kampen att förmedla sanningen under en tid av pressetiskt mörker. Tilldelas svenska medborgare för framstående socialt, kulturellt eller konstnärligt arbete.
  Illis Quorums valspråk lyder: Åt dem vilkas mödor förtjänar det. Åkesson kan ju dela ut den 🙂
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Hon och hennes anhöriga fick givetvis inte en spänn?
  Detta landet är sjukt sjukt sjukt mycket mycket sjukt!

  Gilla

 • Nordmann

  Vil tro propagandamaskineriet til venstrevridde sosialitsmedia også kjent som ”hatmedia” ha fått sand i maskineriet. Clintonlekasjene åpnet øynene på folk for hvor falskt, kjøpt og korrupt disse er. I Norge sies ”Journalister” opp, avisene selger ikke lenger, hvær gang man uheldigvis er innom en av disse møtes man med 50% rabatt. Det er gylne tider for sannhetsblogger og andre som skriver sannhet. Løynene virker ikke lenger, sannhetene er for tydelige og synlige til å skjules. Tror #Soros og kompani sliter nå.. Stå på ”Pettersson.. Når hatmedia refererer til deg, kontakter deg har du en stor seier innabords. De fleste av disse i hatmedia vil være arbeidledige snart og jeg er ikke overrasket.

  Godt Informativt Nyttår.

  Liked by 1 person

 • Ingemar

  Ja, man måste ju säga att det är bra! Men man undrar ändå över det plötsliga sencurborttagandet!? Minskade försäljningssiffror?? Vad vet jag!?

  Liked by 1 person

 • Jens

  Tänk dig en fotbollsmatch där det saknas kontroll över vilka som springer in på planen. Tror du att rött kort och utvisning kommer vara något som har någon reell innebörd?

  Gilla

  • arra

   Grattis `´ PETTERSSON ! ALTERNATIVA är en BRA och stark samhälls informatör , ,små skolan lärsig , att SE är bättre än blunda

   Liked by 1 person

 • fredrik toolanen

  Tydligen fungerade inte agenda journalistiken för lång näsorna. sexpressen får forsätta med det enda dom duger till, damtidnings journalistiken och berätta om Svenska folkets sexvanor.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Detta är ingen tillnyktring av PK media utan ännu ett trick för att få tillbaka läsare som har genomskådat deras lögner och INTE köper deras blaskor fyllda av dynga.. Jag har INTE köpt en PK tidning sen tidigt 2010 och kommer heller ALDRIGA att göra det i framtiden Jag skulle INTE ens vilja använda deras tidningar som dasspapper som man gjorde förr i tiden. Man skall INTE göda de som redan är övergödda typ Thomas Mattsson. Alla PK blaskor skall avlägsnas genom svältdöden.

  Gilla

 • Android77

  Det blir lite lätt löjeväckande till slut att hela svenska folket vet vilka som våldtar men inte våra tidningar.

  Gilla

  • Mimi N.

   Ruttet samhälle, smutsigt, illaluktande trots mängder av tvål och vatten det används, kloakerna skickar tillbaka skiten som tas igen och alla säger att det luktar gott samtidigt som alla skyller på parfymallergin. Paradoxer – vår tids iscensatta form av politik.
   Har levt i hyckleriets samhälle länge, först stack jag från det för det var kommunisthyckleri. Stack andra gången då jag inte ville rätta mig efter den nya ‘demokratiska’ hyckleriformen. Återkom till den plats som äcklat mig och fann ett folk som säger det de tänker i ansiktet på en och struntar i allt med humor eller resiganation.
   Ibland finner jag den nyvunna friheten onaturlig.
   Svenska ‘demokratin’ gjorde mig dum i huvudet.

   Gilla

  • Billy Boy

   Journalisterna som MSM-tidningarna har anställt är uppenbarligen utbildade på den här skolan.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Manillaskolan

   Där kanske du har förklaringen till att dom inte vet … det alla vi andra vet.

   Gilla

   • Nog Nu

    Den skolan kan vara ursprunget för de få aningslösa som ev finns hos media, det mest troliga är utbildning enligt
    Frankfurtskolan med Kalergiplanen som riktlinje!
    Isåfall agerar de enbart efter plan och därmed helt medvetet!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: