15-åring erkänner dubbelmordet i Norge

BROTTSLIGHET. En 15-årig pojke misstänks för dubbelmordet på 14-årige Jakob Abdullahi Hassan och 48-årige förskolläraren Tone Ilebekk i Kristiansand, Norge i måndags, rapporterar Dagbladet. 15-åringen har erkänt i förhör. 

dubbelmord_norge

Dådet i Kristiansand, Norge, har liknats vid det olösta dubbelmordet i Linköping i oktober 2004, då åttaårige Mohamad Ammouri och Anna-Lena Svensson, 56, överfölls och höggs till döds på gatan av en okänd man. Polisen har säkrat mördarens DNA genom mordvapnet – men har inte fått träff på någon misstänkt.

Nu har en ung pojke, bara 15 år gammal, gripits som misstänkt för knivmordet i Kristiansand, Norge. I dådet höggs 14-årige Jakob Abdullahi Hassan och den 48-årige Tone Ilebekk till döds. Tone Ilebekk och 14-åringen kände inte varandra, Tone var ute och rastade hunden och verkar ha kommit i vägen för mördaren, rapporterar Dagbladet. 15-åringen ska nyligen ha gripits av polisen – och i förhör erkänt sin delaktighet i dubbelmordet.

15-åringen ingick i Jakob Abdullahi Hassans bekantskapskrets men motivet ät fortfarande okänt.

7 thoughts on “15-åring erkänner dubbelmordet i Norge

  1. ”Detta har blivit så vanligt att ingen lyfter på ögonen längre”

    Det är extremt ovanligt att en 15-åring dödar två personer och dessutom är killen norsk.

  2. Tickande mördarmaskiner som politikerna låter gå vind för våg och bara mörda folk. Detta har blivit så vanligt att ingen lyfter på ögonen längre.
    Och så finns det dom som säger att detta har dom inte märkt och inte har hänt i närheten eller med dom själva eller där dom bor så det måste vara överdrivet tjafs. … Läser inte PK vänstern tidningarna .Nej dom tror att det är överdrivet och så vill dom inte läsa detta för det tar så mycket energi från deras hjärna.

  3. Mångkultur förpestar verkligen. Många jag pratat med berättar att mycket av deras vakna tid går åt till att tvingas tänka på ziggisar, babbar, negrer, araber och annat som invaderar vår kontinent. Tid som de annars skulle kunnat ägna åt att vara kreativa, snickra på huset, plugga, lära nytt och vara lyckliga helt enkelt. Vi har hamnat i samma situation som t.ex. programmerare som istället för att ha en lugn och avslappnad arbetssituation där de kan vara produktiva istället hela tiden avbryts av telefoner som ringer i ett storrum, galna chefer som springer in och sliter i en, högljudda skratt när man minst anar det mm (fast här är det istället tidningsrubriker om negrer som blir knivhuggna, vita som blir knivhuggna, araber, negrer / andra galna som våldtar, mördar, skottlossningar, skrik och vansinneskörningar på gatan/gården utanför etc i en 24/7/365 i en fullständig mental terror. Och vansinniga politiker i vårt parlament som lägger fram förslag dagligen det ena galnare än det andra. Situationen påminner inte så lite om det forna Sovjet/DDR där befolkningen togs ifrån allt framtidshopp av bolsjevikmarxisterna där 10 tals miljoner sökte trösten i flaskan.

  4. Samma ”Bekantskapskrets” då får man gissa sig till var han kommer ifrån tills vi fått svaret. Kan ha fel men lika barn………..
    15 år – vad skall de bli av honom?

Kommentera