Lööf till Åkesson: ”SD sitter på läktaren” och uppförsbacken fortsätter

INRIKES. I kväll har det varit partiledardebatt mellan Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) samt Gustav Fridolin (MP) och Jan Björklund (L).

-Pettersson tittade men ska inte gå in på detaljer utan bara nämna en sak.

Centerpartiets ledare Annie Lööf anklagade Jimmie Åkesson för att sitta på läktaren utan att komma med egna lösningar.

Det säger alltså en partiledare som tillsammans med de andra vägrar släppa in Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna i värmen men gång på gång stjäl SD:s förslag. Politik är ruttet och egentligen alldeles för allvarligt för politiker.

Nåväl, vi kan konstatera att uppförsbacken för Sverigedemokraterna fortsätter…läs mer på Status.ststatus-st_2016-11sentio_2016-11

28 thoughts on “Lööf till Åkesson: ”SD sitter på läktaren” och uppförsbacken fortsätter

  1. Sprickan i västvärlden idag utgörs av den mellan globalister och nationalister. Den största motorn i globalismen, USA, står nu inför en ny situation: en nationalistisk president har valts. Tiden fram till januari kommer globalisterna göra allt för att se till att resultatet ogillas så att Clinton hamnar i Vita Huset. Återstår att se hur detta avlöper. Sprickan fortsätter genom hela västvärlden, de östeuropeiska länderna har redan genom formandet av Visegrad gruppen ställt sig på den nationalistiska sidan, Brexit är samma ställningstagande, lita på att Bryssel med alla medel kommer försöka sabotera utträdet. Österrikes, Frankrikes och Nederländerna är länder som genom kommande val förmodligen kommer fälla avgörandet för vilken sida som kommer dominera i Europa. EU:s existens är hotad och globalisterna tar i dag till alla medel via regeringar som de kan påverka och medier. Allt mer desperata inskränkningar av demokratin kan börja anas.
    Sverige kommer antagligen vara det sista land som lämnar globalismen. När festen har slutat och ingen mer är kvar vaknar den svenska regeringen. Idag följer man blint den globalistiska agendan för att man är tillsagd att göra så och eftersom SD tillhör den nationalistiska sidan är de paria och stängs därför ute. I USA vann Trump eftersom man underskattade, marginaliserade och diskriminerade det arbetande folket. I Sverige visar man att man kommer gå samma väg genom att utse den arbetande svensken till plånbok som ska finansiera globalisternas tjusiga experimentverkstad och sedan hålla käften. Nu när man har facit från USA vore det klädsamt med politiker som visar att de lyssnar, ser och respekterar sina uppdragsgivare, den svenska befolkningen.

  2. C vill släppa in 30-40 miljoner till in i Sverige….det har ju gått ganska tokigt med den dryga miljon som redan finns här…hur har C tänkt, ska varje svensk skaffa 3 bilar, 2 som eldas upp av ”kränkta individer” och en som förhoppnings förblir orörd, vilka ska bygga bostäder? Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  3. Precis min reaktion. Det går an att säga att SD sitter på läktaren – men de blir ju inte insläppta???De vill inget hellre än att vara med i spelet men motas av en mur av 7-klövern som gör allt de kan för att hindra det som är oundvikligt. SD tar över spelet och då får vi se vilka som får sitta på läktaren!

    • Bra att lägga ut för så ser det ut så i resten av Europa -i Sverige blir han väl beskriven som en rysk spion och DN gör en analys skriven av en som var i Frankrike en gång och blev utslängd från en restaurang när man beställde veganmat för menyn inte passade?
      Det har hänt med svenskar i Rom på den berömda restaurangen som namngivit en pastarätt.
      Man redovisar varje dag hur många båtar-nu är det Italien sedan en tid. Det beror på att Obama och Hillary bombade Libyen sönde och samman.
      Fillon blir nästa president tror jag och det är vackert att höra honom på franska. Som barn lyssnade jag gärna på de Gaulle för det är vältaligt och väl framfört och lätt att förstå.
      Vive la France et vive La Republique!

  4. Du, Miljöboven Annie Lööf Känner du till nativitetskontroll ?
    Kina har en befolkning på 1. 400 miljoner.
    Indien har en befolkning på 1. 200 miljoner.
    Sverige har en befolkning på 10 miljoner.
    Är det någon politiskt parti som har brant uppförsbacke och fattar 0 så är det Centern.

  5. Det säger alltså en partiledare som inte bara ”inte kommit med egna lösningar”, utan helt lämnat över alla möjligheter till lösningar till motståndarna genom DÖ. Vad är att *tvingas* sitta på sidobänken mot att *aktivt* ge Walk-Over?!!

  6. Jag är inte på svensk TV och tittar, nu fick jag en länk av en vän om en debatt i TV 4.
    Jag har inget omdöme mer än att J Å för en gång skull blev behandlad som en partiledare för Sveriges tredje och snart andra eller varför inte första parti.
    Det kommer en dag en vändning totalt och det dröjer inte länge!
    http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=3665413
    G Fridolin kan väl fortsätta att göra hjärtan med sina händer, det verkar han att klara med glans.

  7. Jag tror alla eller nästan alla 7-klöver partier vill ha total-stopp på invandringen men vågar inte uttrycka det eller ta till alla åtgärder som kan behövas. De flesta politiker har redan sett att det gick åt h*vete. De straffar själva hellre ut sig och låter medvetet SD få allt stöd och sympatier.
    De önskar att SD vore i regeringen och fick vara i opposition, så de kunde kritisera den politik som de egentligen vill och förstår måste utövas. Hur kunde vi hamna i den situationen? Är det extrem-media eller extrem-kulturen som skapat det extremt hycklande klimatet om det nu finns dominerande ”extrem” inom media och kultur?

    • Det är nog så att OM det nu skulle gå så bra så att SD fick bilda regering så kommer 7-klövern att inom ett halvår säga ”titta, vad var det vi sa, dom har inte lyckats att få ordning på Sverige”.
      Det 7-klövern raserat på 50 år får SD ett halvår på sig att återställa.
      Det kommer att ta 100 år att återställa Sverige till ett fungerande land igen.

  8. Annie Lööf kommer gå i allians med sossar och miljöpartister efter nästa val. Helt säkert. Centerpartiet hat helt övergivit landsbygden. Deras gamla väljare har lämnat. satsar nu på storstäderna för att hålla sig kvar,
    Totalt tappat sin ideologi om en levande landsbygd. Sd tagit över. Fattat
    att utan levande landsbygd försvinner Sveriges själ.

    Tar väljare från Miljöpartiet tack vare Annie vill ha massinvandring, och kolbiten Frigolit får elda med vad han har kvar. 100 dagar? Löjligt.

  9. O T
    Fick av en älskad dotter ett tips idag att kolla in den här figuren, ingen av oss hade tidigare hört talas om honom, jo min dotters amerikanska vänner inför presidentvalet.
    https://en.wikipedia.org/wiki/John_Podesta
    Det var inte slut med detta, andra vänner hade tittat på ”pizzagate”, ingen hade tidigare stött på ordet, jag googlade men slutade strax då varningar dök upp på varje artikel…..vad är detta ?

    • Han den där på wiki var kampanjchef för Hillary C, det blir alltmer sjukt runt om henne……..hon skrämmer mig och så gör hennes man.

    • bara de inte rymmer norr om Smålands-
      gränsen…de kan stanna i sitt förlorade land
      …har de tatt fan i båten, får de ro fanstyget
      hem oxå…e faktist inte mer än rätt

    • Inga problem alls om PK idioterna bara betalar 100% i skatt som går oavkortat till vår nya adel, eller menar kommunisten att ”vi” skall stå för kostnaden?

  10. Orkar inte se detta elände. Måste vara pinsamt att bara höra denna korkade rödluva. Sen dessa ”mätningar” som ju är så falska som de kan vara. SDs utvecklingskurva liknar ju en uppförsbacke med dubblade röstetal vid varje val även nästa som kommer att göra SD till största parti.

    • Den stora förhippningen är att all invandring stoppas nu. Men framförallt muslimsk. Oroväckande är att en del muslimer ”jobbar” politiskt både inom S, Mp, V, C.

Kommentera