Invandrare döms till 18 år för att ha mördat sin fru med 44 knivhugg

INVANDRARVÅLD. Kiro Tosevski som knivmördade sin hustru i ett parkeringshus i Lund i april döms till 18 års fängelse, meddelar Lunds tingsrätt. Han döms även för misshandel och för grovt olaga hot.

Mordvapnet
Mordvapnet

Ett rättspsykiatriskt utlåtande har visat att 43-åringen inte led av en allvarlig psykisk störning i samband med brottet. Inte heller då mannen undersöktes hade han någon allvarlig psykisk störning, vilket innebär att han kan dömas till fängelse.

Det var den 19 april i år som den 43-årige Tosevski tog sig till parkeringshuset Färgaren i Lund. Han parkerade på ett annat våningsplan än sin fru och köpte en p-biljett. Sedan gömde han sig i sin frus bil och väntade på att hon skulle komma från sitt arbete.

När kvinnan kommer angriper han henne med en morakniv. En övervakningsfilm visar hur mannen jagar sin hustru genom parkeringshuset. Vittnen har sagt i förhör att hennes desperata rop på hjälp ekade i p-huset. När mannen hinner ifatt kvinnan hugger han henne ett stort antal gånger på överkroppen. Flera av huggen är dödliga.

En p-tekniker som hör kvinnans rop rusar till undsättning och avbryter anfallet – men blir själv jagad av mannen. När 43-åringen jagat bort p-teknikern återvänder han till kvinnan. Hon har lyckats resa sig och försöker fly. Flera bilister har sett överfallet och en kvinna kör fram för att släppa in kvinnan i sin bil.

Men kvinnan hinner inte undan. 43-åringen kommer upp bakifrån och skär halsen av henne.

ÅKlagare Kristina Wedelsbäcks teori är att Tosevski mördade sin fru eftersom inte kunde acceptera att hustrun ville skiljas. – I hans värld skiljer man sig inte. I alla fall inte från honom, säger Kristina Wedelsbäck.

Åklagaren har yrkat på livstids fängelse eftersom kvinnan dödades av en nära anhörig och att mordet var utdraget och plågsamt. Men domstolen, som är enig, anser att livstidsstraff bara ska komma i fråga vid ”ett fåtal mycket allvarliga mord där gärningsmannen mördat fler än en person eller omständigheterna annars varit synnerligen försvårande”.

Omständigheterna i detta mål anses förvisso vara mycket försvårande, men inte tillräckligt allvarliga för att döma mannen till livstids fängelse. Tingsrätten dömer 43-åringen till det längsta möjliga tidsbestämda straffet.

Mannen ska betala ett skadestånd på sammanlagt drygt 315 000 kronor.

-Pettersson noterar att 18 år är ett skapligt straff men att mörda sin fru med 44 knivhugg är tydligen inte tillräckligt allvarligt för livstid. Märkligt…tyvärr verkar han vara svensk medborgare så utvisning var inte aktuellt.

Vi vill påpeka att trots halalslakten så är inte mannen muslim. Tosevksi har rötterna i Makedonien som ortodox kristen.

Lunds Tingsrätt B 2051-16

PK-media i form av Sydsvenskan tycker inte allmänheten behöver veta vad mördaren heter eller att han mördade modern till deras två gemensamma barn med 44 knivhugg.

16 thoughts on “Invandrare döms till 18 år för att ha mördat sin fru med 44 knivhugg

  1. Förstår fortfarande inte er blygga patrioter: inte en knyst om folkets demonstration lördagen den 26 november ! Angår det inte er ? Är inte Sverige ert faderland som ni älskar ? Den korta videon börjar med en talare med brottsbalken i handen. Vet ni vad han säger och vem han vänder sig till ???
    Inte till er, inte — eller ????

    https://youtu.be/MDVo7eV6T2M

    Mellan 300 och 400 personer slöt upp när Folkets demonstration krävde regeringens och rikspolischefens Dan Eliassons avgång i en manifestation utanför riksdagshuset i Stockholm.

    • Tack kära Mimi N, jag hade fullständigt missat dessa strålande talare, det var så emotionellt allt höra detta nu !
      Etablissemanget är livrädda för att höra kloka och sunda svenskar som talar om kärlek till våra förfäders slit och mod, underbara 12 minuter, hoppas att många lyssnar.

      • Ja, Lena, tack för uppskattningen. Själv lyssnade jag flera gånger. Videon finns sparad i min dator och jag mejlade den till mina vänner här efter att jag översatt den från svenska till rumänska. Mina vänner visste redan om groteska situationen i den nya Sverige innan jag ens började berätta om det. De hade läst Paul Ghitius blogg om Europa, om EU, om Sverige (”Suedia – stat falit” = Sverige – bankrutt stat) och lyssnat till expresidenten Traian Basescus kritiska tal mot islam.

  2. I ett land med noll koll över vad för skit som släpps över
    gränserna,ska inga permanenta Medborgarskap delas ut,
    fanskapet kommer bara att bli en försörjningsbörda för
    landets skattebetalare för resten av hans livstid.

  3. KONSEKVENSEN av en ansvarslös massinvandring MEN det tycker nog INTE Fredrik Reinfeldt och Dan Eliasson som skönt kan sova likt Joakim von Anka på miljonerna!!!!!!!

    • Läste bara rubriken – förvånad ??? NEJ, ett offer i mängden, en konsekvens av massinvandringen….Vad behövs för ett rejält uppvaknande för herr och fru FÅNTRATT ur 87:an……??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? I DONT HAVE A CLOU!!!!!

  4. ”I hans värld skiljer man sig inte. I alla fall inte från honom” Han får väl flytta till den värld, som är som hans då, ingen vill förmodligen hindra honom? Naturligtvis skulle han ha fått sitt medborgarskap indraget och utvisning på livstid.

    • Ohhh nej det går INTE, negern ska belasta våra barn och barnbarn när vi är döda…..Trevliga framtidsutsikter för vår ras!!!! OM DE INTE ÄR MÖRDADE INNAN DESS FÖRSTÅS!!!!!!!!

    • Tänk att redan om tolv år är detta störda a. Ute på Svenska gator igen!!!! Kanske gör han då om samma sak igen med en ny ovetande Kvinna. Vi saknar ett foto!!!!

  5. Det är ett ökande problem att domstolarna inte följer lagen. Ytterst är nämligen författningen instruktioner till rättsväsendet hur man skall besluta vid brottmål och civilmål. I detta fall mäste naturligtvis åklagare gå vidare till Hovrätten.

    • @Svensk lösen, Ja dessutom har vi mycket att lära från andra länders rättssamhällen. Inte minst från Amerika, tre gånger in för grova brott inne för alltid. Våga behandla brottslingar vad de är – ett hot mot din och min säkerhet. Om du blir drabbad vet du och minns för alltid.

Kommentera