9 thoughts on “Skönhet i sopsäck

  1. Inte för att undertecknad vare sig intresserar sig för eller anser det vara förenligt med god smak att så till ytterlighet exploatera kvinnlig fägring som den vi vanligtvis kan betrakta i skönhetssammanhang. Emellertid må ovan angivna exempel på lyteskomik ändå tusenfalt mer förhånas och begabbas. Det var det mest patetiska man skådat. Mitt för vintern magasinerade trädgårdsparasoll har fan anamma mer s k sex appeal!
    Andreas 🙂

  2. Ligegyldig hvad resultatet bliver i denne konkurrence vil muslimerne benytte lejligheden til at trække deres sædvanlige racisme-kort frem. Det er en provokation uden lige og hører ingen steder hjemme. Det er den vestlige kultur om jeg så må sige og kommer ikke muslimerne ved

  3. Minnesota där svenskar och tyskar byggt upp…….varför just där ?
    Jag tror att vi vet varför.
    Att hon gör så här är som vanligt ett uttryck för att visa islams makt över oss, de tar inte små steg framåt, det sker nu med jättekliv. Tycker att det är synd att de inte ignorerade henne fullständigt.
    Det blir nu början till slutet för ”Misstävlingar”.

  4. Och när hon inte vinner kan black life’s matter kravalla, så sönder, plundra och skylla allt på Trump.

  5. Påminner mig om Lars Ekborg.

    ”Apropå ful, så hade jag en kompis som hade en kärring som var så jävla ful, så när hon gick in i vedbon gick sågbocken ut!”

  6. om hon tog av sig hijab? Svar: I Stockholms län råkade en svenne befinna sig i trapphuset när ganska religiös öppnade dörr och svenne kunde sett in i lägenhet, hör då skrik från kvinna inne, vilken trol inte hade hijab på sig och hon gjorde ganska vettskrämt skrik, typ som när rått rädd svensk kvinna ser storråtta. Religiösa mannen skämtade: måste bränna upp henne nu när en man sett henne (fast svenne inte ens sett kvinnan t.ex. Utan hijab. Huset är det kommunala bostadsbolagets experiment där allt blandas). Den religiöse resonerade vid annat tillfälle, om att det är förargelseväckande att kvinnor i Sverige inte har hijab.
    Experimentet att ge PUT till alla automatiskt som år här, med flera, borde kriminaliseras i grundlag.

Kommentera