Signalement a la Lotta Bromé

I vår reservhuvudstad är det av någon anledning enklare att få in Radio Östergötland än radio Skaraborg, så därför händer det att Lusharpan ibland får det tvivelaktiga nöjet att avnjuta Lotta Bromé i Radio P4.

Idag intervjuade hon den kvinna som vaknade upp med en främmande man i sitt sovrum. Han finns med i ett tidigare inlägg på Pettersson:

Afrikan ofredade kvinna i hemmet när sambon var hemma

Under intervjun så uttrycker den drabbade kvinnan starka önskemål om att mannen ska bli identifierad och konstaterar att polisen lyckats säkra fingeravtryck på flera platser i villan.

Av någon outgrundlig anledning så lyckas både den intervjuade kvinnan och Lotta Bromé undvika att lämna något som helst signalement på mannen.

Man kan undra vad det är för fel, både på Lotta Bromé och den drabbade kvinnan. Om man skulle gå ut med signalementet på mannen så hjälper man förmodligen både andra kvinnor och polisen. Men icke. Det är bättre att vara politiskt korrekt och låta fler kvinnor drabbas av mannens framfart. Jag tycker synd om alla svenska kvinnor som i onödan drabbas av sådana här mäns framfart pga av alla PK-idioter.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

9 thoughts on “Signalement a la Lotta Bromé

  1. Eftersom Lotta själv är flata, så tycker hon väl att
    sign. inte behöver anges, han kommer ju inte
    att försöka med henne själv?

  2. Trakasserat okänd kvinna; Muslim?
    Det vi vet är att alla muslimer är muslimer.
    Jag är också rädd! ( jag är ändå man!)

  3. Vilka inskränkta könsfördomar Lotta Bromé och Radio P4 sprider när de så självklart uttalar att det är en man. Nej jag finner mej inte i den rasistiska generaliseringen. Kan man inte anmäla dem till JämO 🙂

  4. Färgblind med måttband.

    En 19-årig kvinna blev på väg hem omkullvräkt och rånad i centrala Åstorp. När hon på lördagskvällen vid 19-tiden passerade Björnekullaskolan kom hon i möte med två yngre män.

    Det var när hon passerade dem som en dem tog tag i hennes hår så att hon föll baklänges och slog i marken. I det tomult som uppstod stal kumpanen hennes mobiltelefon.

    Båda gärningsmännen försvann från platsen och kvar efter det brutala rånet stod ett chockat brottsoffer. 19-åringen uppsökte läkarvård med smärtor i huvud och rygg.

    Enda (!!!) beskrivningen på gärningsmännen som polisen har att gå efter är att männen var cirka 180 centimeter långa.

    Står i Helsingborgs Dagblad

    • Låt oss konstatera att allt skit som händer är en konsekvens av att 87:an röstat på 7klövern som samtliga ställer sig bakom den ansvarslösa massinvandringen.
      Att INTE ge något signalement är konsekvent då brottsligheten kommer att tiodubblas snabbt i Sverige, – hela städer som Malmö går bara runt tack vare enorma statsbidrag!
      Att våra etniska svenska släktingar rånas, misshandlas, mördas är konsekvent, – Stefan Lövens regering utser rikspolischef och han heter Dan Eliasson och tycker mest synd om brottslingarna även om de mördar…..
      TYVÄRR FÖR SENT ATT GÖRA NÅGOT, – BÖJ ER FRAMÅT OCH SVÄLJ….!!!

  5. Endast där, när det gäller tafsare, borde man ha en specifik slags sharialag, fast just denna ALDRIG kommer att införas i dessa sharialänder. Då de är för detta tafsande och förnedrande av kvinnor.

    Lagen skulle helt enkelt vara, att den som tafsar utan tillåtelse från den tafsade, skulle få händerna avhuggna, rätt och slätt. Det vore inte mer än rätt för såna islamsvin, att få känna på sin egen skit.

  6. Den drabbade kvinnan vågar naturligtvis inte ange det rätta signalementet i SR(r) eftersom hon då blir förföljd av verklighets hatande mainstream media, vilket förresten redan skett.

Kommentera