Kungafamiljen ratar Castrobegravning

UTRIKES. Den svenska kungafamiljen kommer inte att delta när Kubas exdiktator Fidel Castro begravs. Vladimir Putin kan inte komma och inte heller Barack Obama kommer att delta.

Varken statsrådsberedningen eller utrikesdepartementet kan i kväll ge något besked om den svenska regeringen kommer att närvara vid begravningen som äger rum i Santiago de Cuba på söndag morgon klockan 7.00 lokal tid.

-Pettersson undrar om sossarna inte tänker hylla en gammal vän…

13 thoughts on “Kungafamiljen ratar Castrobegravning

  1. den Grekiske statsministern och socialisten Alexis Tzipras skall delta pa Castros begravning..denna idiot freprsenterar ett bankrutt EU-land och later de utfattiga Grekiska skattebetalarna sta for notna..dvs statsplanet Aten-Kuba-Aten och vistelse pa 5-stjarnigt hotell i Havanna..allt for ”kampen”

  2. Men när en diktator från ett muslimskt land dör så kommer Sverige att springa häcken av sig för att delta i begravningen! Var så säker!

  3. Kan väl inte vara nå’n som vill vara med och begrava en kommunist — eller så vill alla det, kanske?

  4. Kantänka att ”stassministern” svettas nu, ska han fullfölja sitt partis ideologi och ”ta sta” (resa) till diktatorns begravning eller ursäktar han sig med att hans ”kompis” Hussein Obama inte tänker deltaga ?

  5. Har ingen aning vilken pamp härifrån kommer att åka till Kuba. Kanske nån exminister får permission från fängelset för att delta i balen.
    Palme ja, han väntar på sin kamrat där nere för att visa runt honom och umgås med likasinnade. Ceausescu är visst med och bjuder den nyanlände på bröd och salt enligt en urgammal rumänsk tradition när man får förnämt besök.

      • Gudrun Schyman och Jenny Bengtsson, Rossana Dinamarca och Hanna Gunnarsson, Veronica Palm och Mona Sahlin m fl, m fl gråter hejdlöst redan nu.

      • De kanske passar in på epitetet som slängdes ur en muslimkäft i riksdagen. -Castros ”H”-. Jag menar, vilka trånande mördarkommunistgroupies va.

Kommentera