Hemlig Tomte skänker julglädje

Polisen i Kansas fick en hel del pengar av en hemlig sponsor som tyckte att Polisen såväl som behövande invånare skulle få lite julglädje.  Ett nytt sätt att se på poliserna i arbete. 

5 thoughts on “Hemlig Tomte skänker julglädje

  1. Där är inte polisen så PK, som här! Här är den ju bara till för att skydda de nyanlända utlänningarna, mot de ”hemska” äktsvenskarna. D v s VI. Inte alla de som utsätts för invandrarnas, och främst flyktingarnas då, och allra främst islamernas, våld, terror och övergrepp.

    Så varför skulle man ge en belöning för denna särbehandling?????

  2. Kanske något att tänka på för våra svenska skyddsänglar, poliserna?
    Men knappast meningsfullt så länge den där Eliasson finns i polisbilden.

    Kanske minska någon milliard kronor på biståndet till invationstrupperna?

    • Fast inte till förmån för polisen, för fattiga, för riktiga barnen m fl, utan till förmån för de nyanlända blodiglarna ….

  3. Helt underbart att se.

    Vore något för rikspolischef Dan Eliasson (S) att studera och introducera även här i Sverige …. Men, Nej det skulle nog inte fungera här … eftersom varken han och hela Stefan Löfvén-regeringen inte ens har råd att betala rimliga löner till poliserna ute på fältet … eftersom Magdalena Anderssons (S) alla lador är tomma på pengar.

    https://1.bp.blogspot.com/-YnHINb1A49g/VvpC_E7WTyI/AAAAAAAAB6k/2Lz3AT5rORsfhyLLBXEkce96YYptW1Pew/s1600/dan%2Beliasson%2Bextrapoliser.png

Kommentera