Skjutne mannen kopplas till Torslandabomb

INVANDRARVÅLD. Mannen som skottskadades i gårdagens skjutning i Vasastan i Göteborg uppges vara samma person som har suttit anhållen för inblandning i bilbomben i Torslanda som krävde fyra liv förra året, enligt uppgifter till Göteborgs-Posten. Mannen ska även ha kopplingar till de kriminella nätverken i Södra Biskopsgården, skriver tidningen.

– Vi går inte ut med någon information om den skottskadade, säger Peter Kron, förundersökningsledare i fallet, till GP.

Alla får av någon anledning inte en minnesdag

TIDIGARE 2015-10-27. Fyraåriga Luna och tre vuxna sprängdes i luften med fjärrutlöst bomb i Göteborg

Fyra personer dog när en bil exploderade i Torslanda i Göteborg i mitten av juni. Bland dem fanns fyraåriga Luna. Nu utreder polisen händelsen som mord och misstänker att någon placerat en bomb i bilen och sedan fjärrutlöst explosionen. Hemsk bild på nästa sida så känsliga personer varnas. 

-Pettersson undrar varför det inte förs någon debatt om terrorbrott i detta fall, även om de vuxna var kriminella så är det knappast normalt i några kretsar i Sverige och knappast någon annastans heller att spränga fyraåriga flickor i luften. Terroristerna hör hemma i Göteborgs undre värld och har invandrarbakgrund. Det är ett terror och hatbrott men statsministern är tyst när bilar i Sveriges näst största stad sprängs med människor i…

2015-10-27_2056

TIDIGARE 2015-06-13. Klankrig i Göteborg – Pettersson anklagar politiker och journalister

I bilen som sprängdes i luften i går satt minst två kriminella invandrare, en av dem var en tongivande gängledare i Göteborgs kriminella invandrargäng. En av de fyra döda var en fyraårig flicka. Polisen vet inte om de sprängdes av en placerad bomb eller om de transporterade något  jävelskap som exploderade av misstag. 

-Pettersson anklagar politiker och journalister som ansvariga för detta. De fortsätter att dölja att morden och inbördeskriget är orsakat av den omfattande invandringen från Mellanöstern och Nordafrika. Politikerna och journalisterna är ansvariga för kriget på våra gator. De yrar om hur duktiga och högt utbildade invandrarna är och hur mycket de behövs utan att förklara vad som är bra med inbördeskrig mellan Mellanösterns släkter på gatorna i svenska städer.

Dessa gängkrig som nu pågår är resultatet av invandringen som var för 20-30 år sedan. Vad tror ni händer när dagens 3-4 gånger högre invandring av oidentifierade asylanter slår igenom?

Säpo påstår fräckt nog att det inte är terrorrelaterat. Fyra personer sprängs i luften inkl. små barn, skjutningar på öppen gata, skjutningar på fullsatta restauranger – tycker Säpo det är söndagsskola eller gillar de när fyraåriga flickor sprängs i luften av invandrargäng…

2015-06-14_0434

TIDIGARE. Bil sprängd i Göteborg – flera döda – barn fanns i bilen

– 2015-06-12 17:22, Trafikolycka, personskada, Göteborg. Från Torslanda kommer Polisenuppgifter om en bil som är skadad utanför brandstationen.

Räddningstjänst och ambulans är på väg. Uppgiftslämnaren har hört en smäll, eventuellt kan flera personer vara skadade, oklara omständigheter i nuläget. Polis är på väg.

Uppdatering: Stora trafikstörningar på olycksplatsen som spärrats av. Polispatrull meddelar att flera chockade vittnen finns vid olycksplatsen.

Skadade har förts till Östra Sjukhuset.

Det skall röra sig om fyra eller fem personer som är allvarligt skadade, samtliga skall ha befunnit sig i bilen.

Uppdatering: Tekniker är på väg för att undersöka bilen. Avspärrningen utökas för att personal på plats skall kunna undersöka vad som hänt. Samtidigt arbetar poliser med att hålla förhör med vittnen.

Uppdatering: Mycket tyder på att en explosion skall ha orsakat skadorna som inrapporterades som en trafikolycka. En förundersökning är inledd gällande brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen för brottet. I nuläget är det fortfarande oklart vad som inträffat.

Polisen

-Pettersson har aldrig hört talas om att bilar exploderar på detta vis och antar att det var något jävelskap på gång…

Uppdaterat: fyra döda varav en flicka i förskoleåldern. Polisen konstaterar att det inte var en naturlig olycka. Det fanns sprängmedel i bilen.

8 thoughts on “Skjutne mannen kopplas till Torslandabomb

  1. Dom kommer aldrig frivilligt att lämna landet, dom får bidrag och boende, drar in pengar på sin kriminella verksamhet, förlustar sig med svenska flickor och risken att åka fast är väldigt liten. Gör dom det så hamnar dom på Hall Hilton ett par år och får tändena lagade, kan bygga upp sig med bra mat och tjäna extra på knarkhandel. Mina vänner ert land håller på att försvinna i en rasande takt, det är ni som måste fly och inte betala för detta längre. Det är hårt att inse, men tyvärr så är landet på väg att gå under.

  2. Skicka ut fanskapet ur Sverige en sån feg jävel som dödar småbarn och fortsätter livet som vanligt utan ånger ska ut ur landet på livstid eller sätt in han så kanske någon reko intern se till att han får sitt straff på kåken. Men förresten jag glömde ju att de flesta på kåken är invandrare slödder så de gör väl ingenting

Kommentera