Personal på återvinningen mordhotas av grovt kriminella

BROTTSLIGHET. Tjuvar dödshotar anställda på återvinningscentraler för att tvinga till sig datorer, bilbatterier och annat värdefullt avfall. Numera har personalen i Bunkeflo personliga överfallslarm.

Nyss hade Andro ett arbetspass på tretton timmar på återvinningscentralen i Bunkeflo, nära påfarten till Öresundsbron i sydvästra Malmö. Han stod placerad vid stationen för inlämning av elektronikavfall och gamla bilbatterier; hett eftertraktat avfall för den som vill tjäna pengar. Det går exempelvis att utvinna ädelmetaller ur kretskort.

Samma bilar hann komma runt 15 gånger under Andros pass. Han och kollegorna vet precis vilka de är, de känner igen fordonen som ofta är avställda och saknar giltiga registreringsskyltar.

När de protesterar mot att föremålen fraktas bort bemöts de av ord som att ”du ska dö”, ”vi vet var du bor” och ”vi väntar på dig utanför”. Men de har genom arbetsgivarens kurser i självriskbedömning, som numera är obligatoriska och hålls regelbundet, fått lära sig att inte fortsätta konfrontera.

Läs mer…

-Pettersson noterar att polisen inte har tid med mordhot och att de kommer att bli förvånade när det uppstår medborgargarden i flathetens land. Här återkommer samma personer gång på gång, låser man in dem så blir det lugnt på återvinningscentralen och hos polisen men våra politiker som stiftar lagarna tycker att mångkultur är bra och statsministern säger att det blir lönsamt på lite sikt…

Zigenare med 18 bilar och 14 husvagnar, alla med förbud – polisen lät dem köra

Helt klart finns det många zigenare som är utfattiga och lever i misär. Lika klart finns det en hel del som lever överdådigt. Bilderna är från Rumänien och Moldavien, där zigenarhövdingarna slagit sig ned – på frågan var rikedomarna kommer ifrån svarar samtliga metallhandel.

-Jag vill inte spekulera i vad det är för sorts metallhandel men helt klart kan tiggarna i Nyköping som åker BMW eller de zigenare i Göteborg som nyss fått 6,4 miljoner i bidrag med fördel åka någon annanstans och tigga lite av överskottet på metallhandeln.

För enligt de resande romerna ska man dela med sig av sitt överflöd

Nåväl, skapliga hyddor romernas kungar har, och den guldfärgade slipsen på herrn är just guld och jävligt tung…

4 thoughts on “Personal på återvinningen mordhotas av grovt kriminella

  1. Här har polisen en enkel och kortväga möjlighet att ta både skurkar och olagliga bilar. Men – nej! I stället är det ett typexempel på rättssamhällets förfall.

  2. Passerade genom Oslo nyligen och de har invaderats också – om än inte lika många som i Göteborg……. Har tidigare berättat om dessa kriminella och vad de gör med klädinsamlingarna på återvinningen i Lindome. Tar det som de vill ha, pissar på resten (på riktigt) och lämnar det på marken. Inga ”goa gubbar” precis. Snarare riktigt kriminella äckliga svin!

  3. Det finns inte EN enda institution eller serviceinrättning som är förskonad från dessa kriminella ligor som kretsar kring allt som finns att stjäla. Dessa individer är i fullkomlig avsaknad av social kompetens, rättskapabelt tänkande och värdighet, och tvekar inte för något som kan rendera vinst. Naturligtvis söker sig all världens bottenslam till just Sverige, det verkliga parasitparadiset där man kan härja fritt utan risk för rättsligt efterspel och än mer utan risk för nämnvärd påföljd. Fy fan vilken ynkedom!
    Andreas.

  4. ”Helt klart finns det många zigenare som är utfattiga och lever i misär”

    Det tvivlar jag inte för en sekund på att många har gått på och tror stenhårt på
    ….dock inte jag, min erfarenhet påstår det motsatta!.

Kommentera