Det är Fatah som bryter mot mänskliga rättigheter

MELLANÖSTERN. Israels ambassadör Bachman svarar på Jan-Olof Larssons (S) tendentiösa artikel i Bohuslänningen:

Den 17/11 publicerade riksdagsledamoten Jan-Olof Larsson (S) en debattartikel i Bohusläningen som är fullståndigt tendentiös och helt ignorerar grundorsaken till den palestinsk-israeliska konflikten – hatet mot judar.

”Ockupationen” är, och har aldrig varit, orsaken till palestinsk terrorism. Palestinsk terrorism mot judar började årtionden innan någon som helst ”ockupation”, faktum är att den började långt innan staten Israel ens utropades 1948…

…Kommer vi någonsin att få se Socialdemokraterna kritisera palestinierna? Kommer man någonsin att kritisera det palestinska ledarskapets förfärliga behandling av sitt eget folk? Eller kommer vi att få fortsätta lyssna på den eviga socialdemokratiska narrativ som skyller alla problem på Israel – oavsett vad?

Läs hela svaret i Bohuslänningen här.

-Pettersson påstår att sossarna skyller på judarna där och Sverigedemokraterna här…

San Remo avtalet 1922. Det som fortfarande är juridiskt bindande.
San Remo avtalet 1922. Det som fortfarande är juridiskt bindande.

11 thoughts on “Det är Fatah som bryter mot mänskliga rättigheter

  1. Sossarna har inte lyckats skaka av sig sitt nazistiska förflutna. Dom lever kvar i antisemitism. Dom som ville att Adolf Hitler skulle tilldelas Nobels fredspris.

  2. Märkligt det skall vara så svårt fatta.
    Finns det ingen konflikt mellan judar och palestinier, så hade inga bidrag betalats ut. Konflikt=överlevnad genom bistånd.

      • persolaen MÅR dåligt på spyk SENSKA barn , prioteras inte SA MIN vän som jag bor granne med ensamkommane ÄR PRIO 1 Hon överväger att ge upp vid 64 Men vill ha pension SOM GER BRÖD UTAN BIDRAG hon är psyk anst o mår inte bra som det funkar idag

Kommentera