Winifred, 77, spöade upp och grep rånaren

INVANDRARVÅLD. Tre unga vars namn tyder på att de kommer från sydöstra Europa och är sådana som i dagligt tal kallas zigenare försökte råna den brittiska damen Winifred Peel, 77, men de gav sig på fel kvinna och fick sig i stället en rejäl omgång stryk, rapporterar Metro UK.

tre-ranare

Enligt åklagaren William Beardmore stod Winifred vid en bankomat när Piper Dumitru, Florin Geblescu, och Felix Stoica kom upp bakom henne. En av de unga männen närmade sig och sa ”Bankomaten är trasig”. Men sedan lutade sig en annan av männen fram och tryckte på en 200-punds-knappen. Vilket motsvarar ungefär 2300 kronor. Då insåg Winifred vad som höll på att hända.

77-åringen tänkte inte bli ett rånoffer och tog tag i kragen på en av männen och dunkade hans huvud i bakomaten tre gånger. Rånarna blev förmodligen chockade att en så gammal dam gjorde så mycket motstånd och flydde platsen men polisen var dem hack i häl. Felix Stoica var den som fick styrk och var blodig när polisen grep honom och hans kumpaner.

Alla tre har erkänt rånförsöket och dömts till fängelse. Dumitru fick 8 månader, Geblescu 18 månader och Felix Stoica får skaka galler i två år.

14 thoughts on “Winifred, 77, spöade upp och grep rånaren

  1. Det finns en anledning till varför folk från Mellanöstern och Afrika är mest hatade i de europeiska länder där det finns mest av dem precis som det finns en anledning till varför zigenare är mest hatade i de europeiska länder där det finns mest av dem. Orsak och verkan givetvis, inget annat! Roligt att man verkligen fått bekräftat för länge sen när det gäller zigenare från vissa europeiska länder hur pass jävla överrepresenterade zigenarna är i brott jämfört med majoritetsbefolkningarna, trots att många människor som själv tillhör majoritetsbefolkningen i de länder där det finns mest zigenare är fattiga, helt sjukt alltså!

  2. Rule Britannia! Man imponeras sannerligen av denna utomordentliga försvarsvilja och man har sett flera exempel på hur det gamla gardet visat hur det skall gå till. Blev själv nyligen antastad av tvenne troglodyter vid en bankomat, men de avvek efter att ha misslyckats med sina trägna försök att etablera kontakt. ”Snälla, hjälpa med penga” var det repetitiva stridsropet som fick undertecknad att iaktta största beredskap. Den ene kom upp direkt bakom ryggen… Vi måste alla vara ständigt beredda på dessa angreppsförsök, twentyfour seven!
    Andreas.

  3. I Sverige skulle vår SKIT-polis gripit den gamla damen för misshandel och HATMEDIA gapat och skrikit om att den 77 åriga kvinnan är ”rasist”! Ja, ett SKIT folk är ”svenskarna” och speciellt hatmedias politiskt korrekta journalist drägg!
    Ny moderat skiten Fredrik ”öppna ditt hjärta” och SKITEN Stefan ”man kan INTE förbjuda fattigdom” – de hejar förstås på zigenarna!

    • Glöm inte att ge de svaga åldringarna en tanke som blir rånade och INTE får någon hjälp i Sverige från ngt håll!! Hände varje dag i Sverige!!!!

  4. Det är så de ska behandlas.
    Hela beskrivningen värmde i hjärtat.
    Lite av Trumps ambitioner, kanske?

  5. De tre ’praktexemplar’ av alla människors lika jävla skitvärde har rumänska namn och efternamn.

Kommentera