En fackpamp talar

Jenny Bengtsson är ordförande i Hotell- och restaurangfacket för Stockholm/Gotland.

”…Vi har tagit ställning, principiellt, mot Sverigedemokraterna och tar givetvis ställning mot alla andra högerextrema krafter…”, säger Bengtsson i en debattartikel.

Notera hur Bengtsson gärna använder ordet ”vi” i artikeln, som förövrigt luktar vänster ända hit.

”Vi som arbetar i branschen…//…Vi kan inte stänga av känslor som oro, otrygghet, obehag och rädsla i närheten av sådana krafter…//…Vi är skitduktiga på service…//…” och så lägger hon till att allmänheten tycker precis som hon. En självgod vänstersocialist m.a.o. Precis en sån där människa som inte accepterar några åsikter annat än hennes egna.

Nu kommer det riktigt roliga.

”…att få sin arbetsplats fylld av företrädare för partier och organisationer som i grund och botten vill många av oss väldigt illa, det är inte ett läge som vilket som helst.”

Det säger en företrädare för ett fackförbund som sett saudiska storheter serveras av både de kvinnor och homosexuella som de nedvärderar och fördömer. Har Jenny Bengtsson någon gång frågat sina medlemmar om hur de ställer sig till att servera människor som verkligen trycker ned kvinnor, homosexuella och oliktänkande? Sedan svamlar hon något om bra arbetsmiljö. Nu var jag inte inbjuden till festen den gångna helgen, men jag är fullständigt övertygad om att tillställningen tillhörde de mest städade som skådats på detta anrika hotell och det fanns garanterat ingen anställd som hade anledning att känna sig otrygg.

Det är förövrigt inte bara SD som attackeras av denna vänstersocialistiska feminist. Liberaler, konservativa, moderater…som sagt, alla som inte tycker som Jenny själv. Ska tillägga att en nära bekant jobbade på Grand för ett antal år sedan. Hon röstar varken på S, V eller något annat socialistiskt parti.

Expressen

När vi nu ändå håller på att diskutera värdegrunder vill jag presentera den här mannen…

skarmklipp

Jonas Chongera heter han. Han representerar Sverigedemokraterna och har sina rötter i Kongo-Kinshasa. Jag kan slå vad om en god middag på Grand Hotel att varken Jenny Bengtsson eller Pia Djupmark har en aning om detta. Fast visst vore det kul att höra de tre tala om rasism, afrofobi och rasifiering i en direktsänd tv-debatt. Här fick ni ett tips SVT och helt gratis dessutom.

VF

20 thoughts on “En fackpamp talar

  1. Man kan bara konstatera, att i den s.k. ”svenska värdegrunden”, ingår inte de demokratiska rättigheterna.

    Det vill säga åsikts- och yttrandefriheten, som är den grundläggande stenen för all demokratis värdegrund.

  2. Jenny Bengtsson är en fara för alla ”VI”.

    Som hon så självsäkert uttalar sig för.

  3. Hm, det nu blir vanligt att bara öppna till de som delar ’värdegrunden’, kanske de som inte delar den borde inte bli tvungna att betala till sådant som de inte stödjer heller? Kanske det borde finnas en ’värdegrundsskatt’ på samma sätt som det finns kyrkoskatt? De som vill vara goda har säkert inga problem med att betala 5% värdegrundsskatt, eller?

  4. Nu när värdegrund är ett skäl som accepteras för diskriminering, efter Grand Hotell alltså, så är det inte mer än rimligt att jag slipper skicka mina barn till en skolklass som innehåller barn som anser att mina barn skall dödas för att de inte är muslimer.
    Inte sant?

  5. Jag känner fler Hotell och Restauranganställda som röstar på SD än sådana som röstar på annat. ”Vi” är inte förankrat bland deras medlemmar den saken är säker!

  6. Ack, ja! Det för feminazistkalkonerna så välsignade året anno satanicus 2016 i det parasitförlovade landet Sverige! Hur många ruttna stinkbomber har de värpt vid det här laget? Man kan fundera över exakt vad i det svårligen ansatta SD som i grunden kommit att förvandla partiet till vänsterns främsta hatobjekt. Förmodligen är det kombinationen Sverige och demokraterna, eftersom verklig demokrati, enligt kommunistjuckarnas förvrängda definition, fått en rasistisk prägel samt att det i det multikulturella vansinnesparadiset icke får finnas någon verklig demokrati för de etniska svenska medborgare som opponerar sig mot kulturfascismen.
    Ordförande Bengtsson skulle som frontalgestalt för detta fack begagna sig av ett lite mer diplomatiskt ordval och omdöme, ty hon hemfaller lite för ofta till personligt pronomen plural, nämligen beskrivningen ”vi”! Man kan gott göra sig en föreställning om att det inom Hotell- och restauranganställdas förbund de facto existerar ett antal SD-sympatisörer. Dessa torde nu känna sig outsägligt kuvade…
    Andreas.

  7. Jenny Svensson är i sällskap med många andra fackförbund att ha SD som sitt hatobjekt.

    Så här hanterar fackföreningar (inkl. Hotell- och restaurangfacket – HRF) SD: ”Får inte vara aktiv” (Publicerad 30 aug. 2015)

    https://unvis.it/svd.se/sa-hanterar-facken-sd–se-de-olika-strategierna

    Åsiktsregistrering, antidemokratiskt, förhindra yttrandefrihet mm anser jag!

    Brott mot lagen om yttrandefrihet.

    Yttrandefrihet omfattar en frihet att yttra och föra fram åsikter utan censur, begränsning eller någon typ av bestraffning.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Yttrandefrihet

    Olika former av bestraffningar har i detta fallet redan delats ut i mängder bl a från Grand Hotels vd, från bloggaren Petra Tungården, från Henrik Schyffert, från facket HRF, från MSM inkl AB, SVT, TV4 … osv osv

    • Rättelse:

      Jenny Bengtsson skall det förstås stå i inledningen ovan. (Ej Jenny Svensson … Sorry).

  8. Kunde likväl använt ”jag” istället av ”vi”, som dom andra som har något att framföra brukar.

    Skitfolk kvar på Rosenbad.

  9. Det är väl just så där man bäddar för framtiden, hon kanske blir Sveriges nästa statsminister om hon kämpar riktigt hårt med sina absurda pk-uttalanden?

  10. Hur kan Hotell o restaurang ha en sådan ordförande. Denna kvinna är ju en av de vidrigaste avgrundskommunisterna i landet. Använder ett språk som inte ens snorungar i trotsåldern använder. Vore jag medlem där vilket gud förbjude skulle jag säga upp omedelbart.

  11. Otroligt vad en liten kommunist subba kan vara stor i käften
    i förhållande till sin egen betydelse?

  12. Kan jag få veta vilka i vilka företag som Jenny Bengtsson har inflytande. Dit går jag aldrig eller bokar för mitt företag. Sätt upp en bild på en glad eller sur kärring vid ingången.

Kommentera