Var tog alla clowner vägen?

Fegade de ur eller tog de sina förnuft till fånga efter dödsskjutningar och hundattacker? Det utlovade uteblev. 2-5 november skulle det hända stora saker av och med clowner över hela världen men förspelet gav en beskt smak. I USA blev en clown skjuten i huvudet och dog i Newark, NJ. Flertalet har blivit attackerade av hundar vars ägare de skrämt – även i Sverige. Hoppas att detta idiotiska påhitt försvinner för gott. Clowner skall vara goda och hör hemma på cirkus.

4 thoughts on “Var tog alla clowner vägen?

  1. Ganska många av dem fick väl på käften så det visade sig att clownerna utgjorde en riskgrupp. Istället för att terrorisera blev de jagade istället och då var det inte kul längre.

  2. Världen har ett alarmerande överskott av icke maskerade clowner, varför det inte finns något behov av dessa sorgligt otidsenliga figurer, vare sig på cirkus eller annorstädes. Detta var förmodligen huvudsakligen en modenyck bland amatörbuset – en gimmick med nyhetens behag. Förhoppningsvis har utövarna av denna makabra hobby åkt på tillräckligt med smörj för att avhålla sig från dylika upptåg. Vad jag förstår har ju clownen sedan länge utgjort en av skräckfilmgenrens framstående karaktärer, men man kan ana att det nu är dags för något nytt inslag för att skrämma publiken.
    Andreas 🙂

Kommentera