Sandlådan mot Grand fortsätter…..


Metro mode flyttade sitt arrangemang på Grand Hotel till Diplomat – Vi vill själva välja om vi vill vistas i samma lokaler som SD, sade  Petra Tungården. Vem i hela friden är Petra Tungården?? En modebloggare på Metro Mode som skulle haft sitt event samma dag som SD på Grand. Denna Petra kunde inte förstå varför Grand inte informerade dem om att SD skulle vara där samma dag?? Jag tror snarare att denna Petra var ”kränkt” för att SD fick större uppmärksamhet än bloggerskan själv.

Vem tar denna reklambloggare på allvar?  Efter Tungården följde  Child 10 Award and Summit som uppmärksammar barnrättshjältar – de flyttade också sitt arrangemang från Grand.

Denna sandlåda som kallas Sverige borde skämmas. Snacka om demokrati och värdegrunder, bla, bla, bla….Hur många gånger skall man behöva upprepa sig? Vi lever i ett demokratiskt land säger de. Jag har inte sett demokrati på evigheter.

De olika politiska partierna gör allt vad som står i deras makt att putta undan de svenskar som faktiskt tillhör det största partiet i Sverige och dess väljare. De är t.o.m beredda att samarbeta över blockgränsen för att stoppa det största partiet???  Hur tänker man?  Nu är SD störst i de senaste gallupen men de är neck and neck med M och S och det vill inte säga lite. Ändå……….

Jag kan inte hjälpa att jag idag känner sympatier med Grand för hetsen mot dem men samtidigt så har de gjort helt rätt – Hade de valt att inte hyra ut till SD så hade det varit högt vatten.

Filip Odelius, marknadschef på Grand säger till SVT att detta är nytt för dem och de kommer att arbeta mycket för att detta inte skall hända igen. Då får man hoppas att detta arbete innebär en demokratisk ståndpunkt och ett ärende som får pk-vänstern med Tungården i spetsen att få sig en knäpp på näsan.

Man undrar hur många tillställningar Grand haft genom åren som Tungården med anhang inte informerats om  – då hade de säkert inte valt Grand från början. Nej just det, det var så sant, de ville inte vistas under samma tak samma dag…………. Säkerligen kommer denna sandlådehistoria fortsätta. Det är som vanligt…….

 


24 responses to “Sandlådan mot Grand fortsätter…..

 • Billy Boy

  När modebloggaren Petra Tungården bestämde sig för att flytta sitt event från Grand till Diplomat … Ja, då missade hon ett gyllene tillfälle att värva och utöka sin kundkrets med de alldeles säkert modeintresserade, köpstarka och frihetsälskande deltagarna från flera länder i Europa som redan fanns på plats på SD:s event på Grand.

  Jag tror att Petra bet sig riktigt ordentligt i tummen med sitt beslut att i all hast flytta sitt eget event till en annan lokal.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Så kom den då…pudeln från GH:s ledning. Vilket inte känns bra.

  Pressmeddelande från Grand Hotel   •  Nov 06, 2016 13:57 CET

  ”Ett arrangemang vi borde avböjt”.

  ”I fredags hölls en uppmärksammad gala i våra lokaler. Vi har aldrig tidigare kommenterat eller recenserat våra gäster, och vi ska göra allt vi kan för att aldrig behöva göra det igen. Samtidigt är det viktigt för oss, och för alla som har en relation till oss, att vi denna gång bryter vår tradition av diskretion.

  När det stod klart för oss vad denna bokning handlade om gjorde vi ett antal saker för att komma ur kontraktet. Det steg vi inte tog, var att bryta kontraktet. En ny rutin infördes dock direkt, den säger att alla större bokningar från okända kunder måste godkännas av VD. Fler åtgärder kommer att genomföras.

  I efterhand kan vi konstatera att vi aldrig borde tagit bokningen. Vi kan också konstatera att vi borde ha brutit kontraktet så fort vi förstod att detta arrangemang kommer att skapa starka reaktioner både hos våra gäster och våra medarbetare. Det viktigaste vi har är vårt förtroendekapital och vårt renommé, båda dessa har tagit skada.

  Vi har alltid velat vara en neutral mötesplats som inte bedömer våra gäster, eller deras åsikter, och utifrån det bestämmer om de är välkomna eller inte. Samtidigt finns det en gräns. Vi har nu ett stort arbete framför oss internt där vi ska skapa rutiner som tar hänsyn till denna gränsdragning.”

  Pia Djupmark, VD på Grand Hôtel:

  http://www.mynewsdesk.com/se/grand_hotel/pressreleases/ett-arrangemang-vi-borde-avboejt-1635032

  Ni ska fortfarande ha beröm för att ”galan” fick hållas i god demokratisk anda.

  Fast efter detta pressmeddelande,så sjunker naturligtvis förtroendet för Grand Hotels ledning.

  Gilla

  • tilleul

   Ja, då är det väl bara att alla som har ”fel” värdegrund tar konsekvenserna av detta och väljer bort Grand i fortsättningen.

   Gilla

 • tilleul

  Sådär, nu har jag studerat företeelsen Petra T.
  Hon måste ha blivit överlycklig att ha fått denna chans att posera med sina ”goda” åsikter.
  Jag har nu tittat på hennes blogg och något mer ytligt och vulgärt får man leta efter.
  Och språkbehandlingen – syftningsfel, särskrivningar, svordomar. Och konstiga anglicismer. Och HAHAHA.
  Dessutom är det inte god sed att göra gratisreklam. Misstänker att företag bjuder henne på saker att skriva väl om.
  Hon kommer aldrig någonsin att få ett jobb där det ska skrivas på riktigt.
  Så när skräptidningarna dött ut och folk har annat än ytligheter att bekymra sig över önskar jag henne med varmt hjärta ett riktigt och hederligt jobb. Ute i verkligheten.

  Gilla

 • Tobbe

  Barnsligt, vidare kommentar överflödig.

  Gilla

 • eugenecork

  sorry buddies, hade ingen aning att så stor
  % av oss (skrivande stund 87%)…att ni har den
  ”läggning” att efter ett gäng groggar prioritera å
  flukta ner i Jimmies urringning, framför Petras?

  Gilla

 • Cathrin

  Petra Tungården är moderedaktör och faktiskt en av de bästa stylisterna ,både inom mode och inredning , vi har i Sverige så förringa henne inte bara för att hon är blond.
  Däremot verkar hon inte veta särskilt mycket om politik, men hon är väl stöpt av media som alla andra.

  Gilla

  • dave

   Hon är som alla andra ”stylister” Undrar bara hur man kan vara bra eller för den delen bättre ”stylist” än någon annan.

   Gilla

 • dave

  Hon verkar vara en typisk pattolog.

  Gilla

 • Cinna

  Tss, enda skälet till avståndstagande är att hon ( och en gel del andra ) ser en chans till publicitet, då media gärna skriver om ”avståndstagare” till SD. Business as usual: de tänker att medial uppmärksamhet är bra för deras egna affärer.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Bättre reklam kan SD inte få!!!
  Osaklig, högljöd, falsk, vänstervriden kritik.
  De behöver inte ens betala för den 🙂
  Vi såg ju alla hur mycket sympati de fick efter vänsterattacken i tunnelbanan för inte så länge sedan.
  Vänsterns tror sig styra hela medias utrymme (med sionisterna)
  De vill inte ens tänka på att folk är skit trötta och numer ganska vaksamma på liberalt och vänstervridet tyckande.
  Så ös på kulturmarxister, jag förväntar mig en manifestation snart också.
  2018…

  Gilla

 • ossie.

  Vem är denna supernolla ? Nån som har hört talas om Metro Mode ? Inte jag i alla fall. Eftersom mitt intresse för mode är noll så gör det varken till eller ifrån o jag bojkotter detta skit. De vill göra sig uppmärksamma och få rubriker. Grand klarar sig nog utan såna här idioter.

  Gilla

 • Argus

  Thomas Gür har på Facebook kommenterat en tredje generationens invandrares, advokaten Emma Perssons, debattartikel i Expressen:

  ”Merhaba, ben aklımı peynir ekmekle yedim.
  [Hej, jag har ätit upp min hjärna med ost och bröd.]
  Turkiskt talesätt
  —-
  ”Jag tänker inte jämföra nutid med det Tyskland min farmor och hennes föräldrar flydde ifrån. Det är dock hemskt att vi ens ska behöva göra jämförelser. Att vi inte har lärt oss av historien.”

  Sålunda: Jag tänker inte jämföra Sverige med Hitler-Tyskland. Men jag tänker jämföra Sverige med Hitler-Tyskland. Visst är det hemskt att jag ska behöva göra den jämförelsen (när jag sagt att jag inte skall göra den jämförelsen)? Eller hur?
  ”Vi” har inte lärt oss av historien (och som framgår har inte jag lärt mig den enklaste argumentationsmetodik eller vad intellektuell redighet vill säga).”

  I en kommentar skrev Per Gudmundson ”Jag läste nånstans att det kallas ”emokrati”, det civilisatoriska tillstånd idag när tyckandet är så högt värderat – genom dess slagkraft i sociala medier – att det slår ut saklig argumentation. Ett bra begrepp, emokrati.”

  Så här skriver Emma Persson:

  ”1937 kom min farmor till Sverige som politisk flykting från Berlin. Hon tvingades fly undan nazismen tillsammans med sin mamma. Hennes pappa som hade förföljts och straffats för att han var fackligt aktiv och med i motståndsrörelsen mot Hitler var redan i Sverige sedan två år och väntade i Göteborg när de kom fram.”

  Det är märkligt att inte ens på tre generationer hunnit ta till sig det demokratiska sinnelaget och vad är det för ett sätt att fly och lämna familjen i sticket. Kanske därför de vurmar för islamisterna?

  Vad är det för slags människor som motsätter sig att en av de främsta företrädarna för demokrati i Europa ska prisas för sin livsgärning. Om Europas alla ledare varit som Václav Klaus hade vi inte suttit så djup i skiten.

  Gilla

 • Magnus Johansson

  Tveksamt om denna blonda bimbo ens är vacker att titta på.
  Om inte annat så flagnar väl fasaden likt en dålig ( sosse+mp tillverkad ) vattenbaserad färg.
  Passa på att förse denna blonda bloggerska lite info om vad som skrivs om henne … för den händige är det inte svårt att hitta mail adressen.
  Men som vanligt, håll nivån på en god nivå, fall inte ned i våldsvänsterns träsk ( sandlåda )

  Gilla

  • Ullabella

   Är man dum för att man är blond?? Så svarthåriga bör alltså vara i Mensa-klass? Nordiskt utseende medför ofta blont hår. Tycker inte vi ska förringa oss själva. Argumentera gärna mot sakfrågan, men bidra inte till synen på svenska blonda kvinnor som bimbos och sexobjekt. Är själv blond och stolt över det!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Respekt till Grand Hotel. 5 guldstjärnor.

  För ert självklara sätt att stå upp för åsikts- och yttrandefriheten.

  Som man gör och ska göra i ett demokratiskt land.

  Trots att ett besynnerligt mediadrev, då tillsammans med rätt många människor på sociala medier, med uppenbara brister på en del demokratiska insikter.

  Hur de har lyckats förvandlat detta till en parodi på demokrati.

  Även genom på det olustiga sätt man kränker Grand Hotel, deras personal och alla de människor som nyttjar företagets tjänster.

  Har möjligtvis media och människor som Petra, tänkt på att Grand Hotel, ev. kan få fler bokningar efter detta?

  Vilken rysare det skulle bli, för en del media och människor.

  Gilla

 • Nosferatu

  En kvinna som är värd mer respekt än denna blonda bimbo vars enda merit är okunskap.

  https://mobile.twitter.com/RebeccaWUvell/status/794528441601294336

  Låt de bägge debattera får vi se.

  Gilla

  • Ullabella

   Se gärna mitt svar till Magnus längre upp. Hade du haft högre tankar om henne om hon varit t.ex. svarthårig?? Ska nordiskt utseende vara lika med att man är korkad? Bidra inte till nedvärderingen av oss själva. Den tjänar syften som NWO.

   Gilla

 • Grune

  Det finns tre (3 ) agerande som har ställt till ett helvete för Grand.
  1. Det fruktansvärda Facebook som inte sysslar med något annat än hat och hot.
  2. Sossarna som borde syssla med politik istället för mobbing.
  3. 87-klubben som inte kan få sina två ( 2 ) hjärnceller att jobba ihop.

  Gilla

 • arra

  Har bruden inte läst och sett ,vad som pågår i världen ISIS är hotet o vår regering oxå SD är ( försöker rädda SVERIGE) är hon förblindad av sitt paketomslag ??

  Gilla

 • eugenecork

  fan vet, om man om inte hade ägnat Petra
  aningen mer uppmärksamhet än Jimmie?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: