Laglösheten tar över Tyska Gator

av Soeren Kern  •  3 november, 2016

  • Under det första halvåret av 2016 begick invandrare 142 500 brott, enligt den federala polisen. Detta innebär 780 brott utförda av invandrare varje dag, en ökning med nästan 40 % under 2015. Uppgifterna inkluderar endast de brott för vilka en misstänkt gripits.

  • Tusentals invandrare som kommit in i landet som ”asylsökande” eller ”flyktingar” har försvunnit. De är antagligen ekonomiska invandrare som anlänt i Tyskland under falska förespeglingar. Många tros ägna sig åt rån och kriminellt våld.
  • Den lokala polisen i många delar av landet erkänner att de är nära bristningsgränsen och att de inte är förmögna att upprätthålla lag och ordning.
  • ”Drogsmuggling försiggår rakt framför våra ögon. Om vi ingriper blir vi hotade, bespottade, förolämpade. De är hänsynslösa, orädda och har inga problem med att råna även äldre människor.” – Privat säkerhetsvakt.
  • Enligt Freddi Lohse vid den tyska polisunionen i Hamburg ser många brottsliga invandrare det tyska rättssystemets mildhet som ett grönt ljus för att fortsätta med brottslig verksamhet. ”De är vana vid hårdare konsekvenser i sina hemländer”, sade han. ”De hyser ingen respekt för oss”.
  • ”Det får inte vara så att brottslingar fortsätter att fylla polisrapporterna, skadar oss fysiskt, förolämpar oss, vad som helst, utan att det får några konsekvenser. Många fall avslutas eller så blir brottslingarna villkorligt frigivna och så vidare. Ja, det som pågår i domstolarna idag är ett skämt”. – Tania Kambouri, tysk polis.

gatetone_lagloshet_tyskland

Våldtäkten av en tioårig flicka i Leipzig, den största staden i Sachsen, har återigen skapat uppståndelse kring de urartande våldsamma brott som begås av invandrare i städer och byar runt om i Tyskland – och hur långt tyska tjänstemän och media går för att censurera information om förövarna.

Flickan cyklade till skolan klockan sju på morgonen den 27e oktober när en man överföll henne, kastade henne till marken och våldtog henne. Den misstänkte beskrivs som en man i trettioårsåldern med kort brunt hår och skäggstubb.

Polisen i Leipzig har uttryckligen vägrat tala om huruvida den misstänkte är invandrare, men har indirekt erkänt att han är det. De publicerade en fantombild av den misstänkte med den politiskt korrekta varningen:

Läs vidare

10 thoughts on “Laglösheten tar över Tyska Gator

  1. Det har verkligen eskalerat här den senaste månaden ,,, Rån ,knivskärningar, pesonrån , våldtäker och det är mestadels sådana inte fått asyl som försörjer sig på detta sättet .Sen är det dom etablerade blatte-ligorna som bötar andra bland annat även Svenskar och betalar man inte
    så skickar blatte-ledaren någon med UZI (made in Serbien)och avrättar denne fast för det mesta betalar föräldrarna. Polisen kommer inte åt dessa
    banditer för att ingen vågar vittna. Detta går numera att jämföra med maffian i Italien = Ingen går säker om man blir inblandad med dessa blattar för dom är helt empatilösa.Så illa är det just nu och värre lär det bli för Polisen hinner inte med.

  2. Främlingsfientlighet (skrämmsel)
    Värdegrund (dina privata åsikter)
    Öppna era hjärtan (skuldkänslor)
    MEN VARFÖR???
    REVOLTEN KOMMER tyvärr en mycket blodig sådan är jag rädd.

  3. Vår tids Mohammed har talat? Det sjunker undan, säger han? Men Reinfeldt måste väl mena sitt förstånd?

  4. 142500 brott är väl bara dom som blir anmälda, hur stort mörkertalet är kan man bara gissa. Detta är resultatet av det öppna samhällets politik,Idioter.

  5. Det är absolut lika jävligt här, men PK-arslen och dess nyttiga idioter säger att det var värre förr. Fy fan…

  6. Dom skulle behöva en mini Hitler som rensa upp lite för att sen stoppa han i malpåse tills den dan han behövs igen.

Kommentera