Den kände flyktingprästen försvarar tjuvaktiga zigenare


ZIGENARE. Den kände ”flyktingprästen” Kjell Wiklund som i årtionden hjälp ”behövande” människor åtalas idag vid Kalmar Tingsrätt. ”Man får inte vara hur godtrogen som helst” säger åklagaren Kjell Jannesson.

Herr Wiklund påstår sig vara oskyldig och menar att stöldgodset låg i kassar bakom en trave bildäck där han aldrig tittat. Hur han visste att det låg stöldgods bakom däcken utan att han tittat får tingsrätten avgöra. Dessutom har gudsmannen tidigare sagt till polisen att förrådet där stöldgodset låg inte var hans utan en ”grannes”.

Nåväl, trots att de ”utfattiga romerna” turnerat runt i landet med en skåpbil har tydligen inte Kjell Wiklund misstänkt något, lika naiva har vår lokaltidning varit som skrivit artikel efter artikel om hur svårt romarna har det och enbart skrivit ”tack för tipset” när de fått tips om fina bilar och tiggare som byter från fina kläder till arbetskläder runt hörnet innan de börjar ”sitt arbete”.

Wiklund beskriver den misstänkte mannen som en längre tid bott hemma hos gudsmannen som ”en stöttepelare som är stark och ett ”universalsnille” samt att han är en väldigt öppen och bra kille med solidarisk ömhet. Det här är en bra kille och en tokig grej får inte hindra min lidelse för sköra människor”.

Jag tänker envist fortsätta, säger Wiklund som fortfarande har bostadslösa EU-migranter
boende hemma hos sig. Allt beslagtaget gods har ännu inte kunnat härledas till rätt
ägare.

-Pettersson noterar att Kjell Wiklund troligen fortfarande gör sig skyldig till skyddande av brottslingar och att gömma illegala invandrare. Antingen är han blind och döv eller också rejält korkad.

Läs ”en tokig grej får inte hindra min lidelse för sköra människor”. Zigenarna måste skratta på sig åt den tokige och naive gadjon…

Minns ni när Polis hittade stöldlager hos zigenarhövdingen eller När greve Antonius kom till Sverige

TIDIGARE 2016-11-01. Den ”gode” sörmländske gudsmannen åtalas eller känd flyktingpräst i stöldhärva med zigenare

För några månader sedan skrev vi om ett biskopsbesök i tiggarlägret vid Salve, Kalmar. Då sexofredades en kvinna av zigenarna. 

Senare togs några rumäner vid Salvelägret med en hel mängd stöldgods som kom från Sundsvall, Söderhamn och Nyköping. 

I en artikel i Barometern skriven av Anders Blank i samband med biskopens besök vid Salvelägret säger en av romerna vid Salve följande: ”Vi går runt varje dag och knackar på hos människor för att fråga om jobb. Vi har det svårt och vet inte om vi har pengar till mat, säger Caldarar Petru. En del är vänliga mot oss, andra är det inte.

barometern_logo

barometern_biskopen

Barometern har inte skrivit något om att åtal väckts mot romer vid Salvelägret. De borde läsa åtalet. Men biskopen är djupt imponerad, om jag är snäll så vet han inte om sextrakasserierna och stöldgodset. Men även den mest naive borde vara varnat efter 500 år. Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

I åtalet mot zigenarna nämns även ett svenskt namn, en gammal bekant på bloggen och från min hemtrakt Oxelösund och Nyköping. Gudsmannen Kjell Wiklund var kyrkoherde i Oxelösund från 1973 till 1989. Enligt åtalet har Wiklund förvarat bland annat skruvdragare, led-lampor, mikrofoner, motorsåg och andra verktyg stulna från både privatpersoner och företag i Nyköpingstrakten.

Efter pensioneringen har han bott på olika platser i Nyköpingstrakten och ägnat sig åt att ”hjälpa” så kallade flyktingar, ekonomiska migranter och zigenare. Wiklund har dessutom varit den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter som gjort mängder med reportage om den ”Gode prästen” så vi får knappast läsa där om att han är åtalad för häleri tillsammans med sina tjuvaktiga vänner.

Det finns mycket märkliga uppgifter om Wiklund som borde intressera journalister men även skattemyndigheten om hur verksamheten sköts i de frivilligorganisationer som han driver.

Den ”gode prästen” har ägnat sig åt att gömma illegala invandrare och att hjälpa människor i flera decennier. På bilden nedan syns Kjell Wiklund längst till höger och tvåan från vänster Petru Caldarar är en av de åtalade rumänerna.

sn_logo sn_wiklund

-Petterssons har skrivit en hel del om gudsmannen på bloggen. Läs HÄR.  Tidigare hade Wiklund och jag lite e-post konversation om muslimer. Kjell Wiklund försvarade dem och menade att de bara behöver lite tid – när jag svarade att de har haft 1400 år på sig, räcker inte det upphörde kontakten…

I boken ”Gömda” av Liza Marklund och Maria Eriksson nämns prästen Kjell Wiklund. Både Wiklund och ”Mia” Eriksson bodde vid den tiden i Oxelösund. Läs HÄR. 

Nu får ni vänta på lokaltidningens ”sanning”. Nyheten om en ”god präst” åtalad för kriminell verksamhet tillsammans med ”hederliga” med fattiga romer i lokaltidningens utgivningsområde kan de väl knappast undgå att delge sina läsare…

Lite ur åtalet:

kjell_wiklund_1 kjell_wiklund_2 kjell_wiklund_3


16 responses to “Den kände flyktingprästen försvarar tjuvaktiga zigenare

 • Johan Herrgård

  Var det eu migranter på bilden? Trodde det var ensamkommande flyktingbarn..

  Gilla

 • elfyma+

  Spåren till tjyvanästet leder till Kjell Hilding Wiklund:s fastighet vackert beläget vid sjön Likstammen (adress: Timmermon Ekeberga 1,Tystberga).

  Den skenhelige Wiklund har fortfarande förtroendeuppdrag för kyrkan
  och är medlem i Tystberga Företagarförening, samma företagarförening som bestulna Tystberga Bygdegård.
  Wiklund har även engagerat sig i en förening som gömmer illegala invandrare. Polisen har anledning att besöka Timmermon ofta.

  Har hellre Hells Angels som närmaste granne än prästen Kjell Hilding Wiklund med sin dubiösa verksamhet.

  Gillad av 1 person

  • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

   Rent spontant slår det en att Wiklunds varma engagemang och beskrivning av ”den starka stöttepelaren och universalsnillet”, vilken genialiskt nog bedrivit en sådan verksamhet att rättens intresse väckts, kan ha erotiska undertoner. Men denna djärva allusion torde väl inte åsamka någon större uppståndelse, med tanke på dagens moderna, depraverade prästerskap.
   Andreas 😉

   Gilla

   • Dilhous

    Har prästadjävulen fått god smak för köttets lust på äldre dar.. Lr är det bara lite sexorcism till kvällstee’t , månne.. 😉

    Gilla

  • old SD2014

   @ elfyma+
   Jag har haft lite kontakt med HA folk, de jag har träffat är skitsnälla trevliga snubbar, jag skulle alla dar veckan vilja ha de som granne, jag lovar kriminaliteten skulle vara 0 i det bostadsområdet.

   Gilla

 • Tony

  Svenska kyrkans förfall är snart i samma nivå som Medias,
  det har ökat lavinartat med den nye ärkebiskopen Jackelen!
  Gå ur Kyrkan!

  Gillad av 1 person

 • Mimi N.

  ”godtrogen” ??? Lika godtrogen som en MP-are kan vara …..

  Gilla

 • Ståfräs

  Samma skrot o korn som ärkebiskopen o Helle, m.fl. obegripligt att det finns några som är med i den sk. ”svenska” kyrkan, som inte verkar ha ngt med oss svenskar att göra alls.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Ytterligare ett skäl bland många att lämna Svenska Kyrkan för Er som inte gjort det än. Fast nu är Ni fast ännu ett år.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Alltså kommer återstoden lida helvetets kval innan skärselden alternativt går ur svenska kyrkan,
   För övrigt har observerats att Wiklund på något sätt varit inblandad i tillkomsten av Liza Marklunds ”Göööömda” och ”Aaasyl” som blivit granskade och påstås vara en fabricerad historia. Obs inget hat eller hot utan ett stort frågetecken. En någon? har analyserat kapitel efter kapitel. Det är undersökande journalistik””

   Gilla

  • age

   Lämnade hyckleriet med religion redan när jag var så gammal, i lågstadiet, att jag kunde analysera historierna.
   Läste ändå och fick bra betyg i ”kristendom”, som det hette då.
   Läste senare till konfirmation men avslutade dagarna före konfirmationen, till prästens stora förvåning.
   Har i alla år försökt få någon att ge en saklig förklaring till t.ex.
   den vanliga bönen, herren välsigne oss och bevare oss……..
   .. give oss frid och förlåt oss våra skulder o.s.v.
   Det där med skulder har jag testat på banken, men utan framgång.
   Har heller aldrig fått förklarat vilka fel jag/vi gör hela tiden som måste eller kan förlåtas.
   Det gäller i alla fall inte hastighetsöverträdelse, som jag också försökt få förlåtelse för med hänvisning till att vi är i ett kristet land.
   Detta dock, också utan framgång.
   Tar gärna emot förslag från någon som vet.

   Gilla

   • Mimi N.

    Är inte formuleringen ”… och förlåt oss våra synder” ?

    Gillad av 1 person

   • dave

    Du får bli katolik och köpa avlatsbrev.

    Gilla

   • age

    ”Mimmi N”
    Jag har inte läst in dessa hycklerier (min åsikt) så jag kan ha fel.
    Brukar bara reagera när SR återger texter som de inte kan försvara eller motivera saklig grund till.
    Jag hävdar inte att jag har rätt och ser fram mot när, om det kommer en bekräftelse på hela detta övernaturliga område.

    Jag har dock i alla år haft ett småleende när jag hört ”Marias” förklaring att hon blivit påsatt av ”helig ande”.
    Hon var kanske sovande eller blev paralyserad?
    Finns en del intressanta jämförelser med det som händer och diskutaras idag.

    Gilla

 • old SD2014

  Må Svartrocken och resten av PK patrasket brinna i helvetet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: