Hatmedia är desperata

HATMEDIA. Tidningen med nazistiska rötter, Aftonbladet, blir allt mer desperata i sin iver att smutskasta Sverigedemokraterna. 

Idag har de en stor artikel att Jimmie Åkesson funderade på att träffa miljonären Patrik Brinkman, enligt Aftonbladet en högerextremist, för att tigga pengar inför valrörelsen 2010. 

Aftonbladet

aftonbladet_sdhat

Behovet av pengar inför valrörelsen 2010 var stort. SD hade ännu inte kommit in i riksdagen och omfattades inte av det generösa partistödet.

Nåväl, Jimmie Åkesson träffade aldrig Brinkman och SD tiggde inte och fick inga pengar av honom så Aftonbladets nyhet är ingen nyhet.

Kortfattat: Sverigedemokraterna behövde pengar. De diskuterade människor som eventuellt skulle kunna skänka dem pengar, däribland Patrik Brinkman, de kom fram till att det inte skulle vara så lämpligt att ta emot pengar av Brinkman, det är Aftonbladets nyhet.

-Pettersson noterar ofta att hatmedia desperat letar efter gamla eller nya skandaler om Sverigedemokraterna, och naturligtvis hittar de en hel del, men knappast fler skandaler än om exempelvis Socialdemokraterna, men det struntar Aftonbladet i.

Märkligt nog synar de aldrig sin egen historia som när Hitler anföll Sovjetunionen och Aftonbladet skrev: “Nu har Tyskland tvingats att först göra rent hus på den servilt styrda kontinenten…”

Aftonbladets löpsedel den 22 juni 1941…

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.
Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

 

 

13 thoughts on “Hatmedia är desperata

  1. Fortsätt, bara fortsätt…måla in er i ett hörn, Sd är det största partiet 2018, vare sig ni vill eller inte. Härligt!

    • Exakt! Hur går de rent praktiskt tillväga för att döva sina sjuka samveten? Det undermedvetna tar förr eller senare ut sin rätt, och de flesta av dessa dyngspridande skribenter äger troligtvis, i mer eller mindre omfattning, en insikt om att det dagliga brödet förtjänas genom att befrämja samhällsomstörtande verksamhet. Journalistkåren har degraderats till att utgöra ett rikstäckande stall av prostituerade, med regeringen som sutenör.
      Andreas.

  2. Det är ju lite roligt att så fort det publiceras negativa artiklar om SD, så ökar stödet i nästa opinionsmätning, eller är oförändrat. Det måste ju vara desperata på resp. redaktion när reaktionerna uteblir när samtidigt läsekretsen krymper och annonsintäkter minskar i allt raskare takt.

    Men jag sitter nöjd 🙂

  3. Varje dag får vi det bevisat. Mångkultur är negativt för Sverige precis som vi sa. Det är mord, våldtäkter och en jävla massa skjutande.

    Massmedia har blod på sina händer.

  4. Aftonbladets ledarredaktion är idiotin personifierad. Att propagandan slår tillbaka på dom har inte landat hos dessa vänsterterrorister. Di får flippa burgare på donken när dom fått sparken.

  5. Denna skitblaska kämpar desperat för sin fortsatta existens. Dom tror fortfarande att deras skitkampanjer mot SD ska ge effekt. Den enda effekten är att dom tappar köpare kontinuerligt. Ska fira när dom slår vantarna i bordet.

    • Japp den dagen blir att öppna upp en ny flaska 15 årig single malt whisky. Funderar redan på vilken sort det kommer ett bli, sannolikt Bowmore eller Tallisker.

  6. Aftonbladet bedriver ju kampanj mot SD för att hålla väljarstödet nere. Det totala fiaskot med invandrarpolitiken har inte påverkat dem.Men det har påverkat medborgarna.

    Sjuklövern är en katastrof för Sverige!

Kommentera