Våldtäktsepidemin i Tyskland: Var är folkets raseri?

av Soeren Kern  •  28 oktober, 2016

  • Trots att antalet offer tornar upp sig, försöker tyska myndigheter och medier tona ner omfattningen av brottsligheten, av allt att döma för att undvika att ge näring åt invandringskritiska åsikter.

  • ”Polisen är inte intresserad av att stigmatisera, utan vill snarare upplysa allmänheten. Uppfattningen att vi ägnar oss åt censur är förödande för allmänhetens förtroende för polisen. Att dela information om misstänkta är också viktigt i syfte att utveckla förebyggande strategier. Vi måste få lov att tala öppet om de problem som finns i det här landet.” – Arnold Plickert, chef för polisfacket GdP i Nordrhein-Westfalen.
  • ”Pressens opinionsnämnd menar att Tysklands tidningsredaktioner i praktiken bör behandla sina läsare som barn och undanhålla dem viktig information. Vi anser att detta är fel, eftersom när människor inser att någonting döljs för dem, reagerar de med misstro. Och denna misstro utgör en risk.” – Tanit Koch, chefredaktör på Tysklands största tidning Bild.
  • 24 oktober släpptes en opinionsundersökning från YouGov, som visade att 68 procent av tyskarna anser att säkerheten blivit sämre i landet under de senaste två-tre åren. Lika många svarande uppgav att de fruktar för liv och egendom när de befinner sig på tågstationer och tunnelbanor i Tyskland, medan 63 procent sa att de känner sig otrygga på stora offentliga evenemang.

gatestone_valdtakter_ryssland

I den nordtyska staden Hamburg fick en grupp serbiska tonåringar villkorlig dom efter att ha gruppvåldtagit en 14-årig flicka och därefter lämnat henne att dö utomhus i minusgradig kyla.

Domaren sa att även om ”straffen kan framstå som milda för allmänheten”, så hade tonåringarna trots allt erkänt, framstått som ångerfulla och utgjorde inte längre något hot mot allmänhetens säkerhet.

När domen föll 24 oktober, och samtliga gärningsmän alltså frisläpptes, utlöste det för en gångs skull en stark, ilsken reaktion bland allmänheten över problemet med invandrare som begår sexbrott i Tyskland. Ett upprop på nätet för att tonåringarna bör dömas till fängelse har samlat över 80 000 namnunderskrifter, och åklagarsidan tänker överklaga domen.

Läs vidare

6 thoughts on “Våldtäktsepidemin i Tyskland: Var är folkets raseri?

  1. Jo men svenskarnas raseri är väl på samma ställe som tyskarnas!

    Det är den europeiska undfallenheten som gör att asylturistparasiterna kan härja fritt och plåga Europas och Sveriges befolkningar med diverse hemskheter!

    Det finns ett svenskt ordspråk som beskriver framförallt scandinaviernas tålamod och lugn! Det lyder ””spotta på en sten tillräckligt många gånger så kommer stenen tillsist att spotta tillbaka””!

    Vissa av väurldens länder börjar varna sina befolkningar för att resa och turista i Sverige, på grund av den samhällsfarliga kriminalitet som skapar oerhörda risker för alla och en var! Rån, misshandel, våldtäkter, stöld, skjutningar, dråp och mord tillhör idag vardagen, precis som vilka andra mänskliga aktiviteter som helst! Ingenhöjer på ögonbrynet när muppmedia basunerar ur den ena otrevligheten efter den andra! Sverige har dessutom som både USA, Mexico och de europeiska länderna så kallade No Go Zoner, de är minst femtiotre områden där den etniskt svenska befolkningen inte äv välkomna!

    Varken ordningsmakt eller rättsväsende klarar av att upprätthålla lag och ordning i dessa No Go Zoner! Räddningspersonal likaväl som ordningsmakt vågar inte gå in i områden på grund av risken för att skadas eller dödas är för stor!

    Stefan Löfven du förstår väl själv att det här med din regering inte fungerar längre? Stefan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  2. Västens hvita människor har lååååååång stubin, men som man sägar i Danmark : ”Lyckas man att väcka Holger Danske´s vrede och antända hans stubin” då kommer alla som inte är hvita att önska de aldrig var födt och göra klokt i att fly fortast möjligt. Vikingablodet finns än och en sådan krigare där hans piss har bragts i kogande är bättra krigare än 100 arab-krigare. Araber m. fl. snacker om äresbegrep m.m. , men när det kommer till krite är de fegiser om de ska slås på lika fott mot en fiende.

  3. Det kanske är så att folkets raseri på riktigt kommer när det inte finns partier i Europa att rösta på som inte vill ha utvecklingen som sker nu.att det finns en känsla av att det går att vända tillbaka sitt land till trygghet igen.

  4. Domaren anser att dessa serber inte utgör en fara för allmänheten!

    Det är solklart att denne domare utgör en fara för allmänheten!

    Dylika domare och andra med samma åsikter inom rättsapparaten bör ställas till svars för sina brott mot folket och nationen!

    Jag skulle om jag var demokrat vara mycket orolig över att reta upp det tyska folket på detta sättet! Hur mycket skit tror de att folket kommer ta?

  5. Tyskarna, speciellt den västra sidan, är kuvade sen barnsbenen och lär sig att skämmas för ”deras” nazzismen i redan tidigt ålder. Nu knyter de näven i fickan, inte så olikt svenskarna och väntar också tills det är för sent.

    • Det började redan i första klassen, kan jag minnas. Men vänta bara när mina forna landsmän ha fått nog kommer saker att hända.

Kommentera