Islamistiskt våld kommer att styra Europas öde

ISLAM. Stockholm, Sverige – När man besöker övervägande muslimska förorter som växer fram i nästan alla nordeuropeiska städer finns det en fråga som man hela tiden ställer sig: Varför har några av de rikaste, mest utbildade, mest sekulära, lugnaste och mest homogena länderna i världen villigt öppnat sina dörrar för praktiskt taget alla migranter från de fattigaste, minst moderna, mest religiösa och minst stabila länderna?

Andra frågor man ställer sig är: Varför har de övervägande kristna länderna beslutat sig för att ta in mestadels muslimska invandrare? Varför ignorerar och smädar så många etablerade politiker, framförallt Tysklands Angela Merkel, de som i allt högre grad oroar sig för att denna invandring permanent förändrar Europa? Varför faller det på de svagare Visegrád-länderna i Östeuropa att uttrycka ett patriotiskt avvisande av detta fenomen? Vad kommer invandringen att leda till?

Det finns inte ett enda svar som gäller för flera länder; men av de många faktorer (såsom sekularisering) bakom denna historiska, aldrig tidigare skådade acceptans av främmande folk, finns det ett som står ut som det mest avgörande: en västeuropeisk skuldkänsla.

För många utbildade västeuropéer handlar deras civilisation mindre om vetenskapliga framsteg, aldrig tidigare skådade nivåer av välstånd och uppnåendet av unika mänskliga rättigheter och istället mer om kolonialism, rasism och fascism. Den brutala franska erövringen av Algeriet, det unikt ondskefulla tyska folkmordet på judar och arvet av extrem nationalism gör att många européer, enligt den franske akademikern Pascal Bruckners analys, ser sig själva som ”den sjuke mannen på planeten” som är ansvarig för alla globala problem från fattigdom till miljöskövling; ”den vite mannen har sått sorg och fördärv varhelst han har varit. Välstånd antyder rån, ljus hud ger uttryck för synd”.

Bruckner kallar detta för ”tyranniets skuld” och jag stötte på en del färggranna uttryck för sådant självhat under mina resor nyligen. En fransk katolsk präst uttryckte ånger över kyrkans historia. En konservativ tysk akademiker föredrog syrier och irakier framför sina tyska kolleger. En svensk reseguide förringade andra svenskar och hoppades att han inte skulle uppfattas som en.

Faktum är att många européer känner att deras skuldkänsla gör dem överlägsna; ju mer de ogillar sig själva desto mer kråmar de sig – denna märkliga blandning av självförakt och moralisk överlägsenhet får bland annat som konsekvens att de är ovilliga att lägga den tid och pengar som krävs för att få barn. ”Europa tappar tron på sig själv och födelsetalen rasar” säger den irländske forskaren William Reville.

Den katastrofala nedgången av födslar har skapat en existentiell demografisk kris. Kvinnor i EU föder sedan 2014 endast 1,58 barn per kvinna, kontinenten saknar avkommor för att ersätta sig själva; över tiden kommer denna betydligt lägre ersättningsnivå att innebära en brant nedgång av antalet etniska portugiser, greker och andra. För att upprätthålla välfärdsstaten och pensionssystemet måste man importera utlänningar.

Läs vidare…

17 thoughts on “Islamistiskt våld kommer att styra Europas öde

  1. Skuldkänslor? Vad är detta för effeminerat vänsterstyrt nonsens? Vi svenskar har då ta mig tusan inget att skämmas för, om det inte vore för den defekt i vår nationalkaraktär som inte kan definieras som annat än ren godtrogenhet och undfallenhet, vill säga.
    Andreas.

  2. Den stora frågan är hur den del av svenska folket, 50%, som är dummare än snittet, ska fatta vad som är på gång.
    Dessa människor lyssnar inte på fakta, de lyssnar inte på argument och de förstår inte själva. De fortsätter att hålla med dumskallen Reinfeldt med uttrycket, ”Öppna era hjärtan”.
    De fattade inte ens innebörden av de tre enkla orden.
    Reinfeldt var i alla fall så smart att han sade ”era hjärtan”. D.v.s. det gällde inte honom själv. => Jag blev illamående redan första gången jag hörde den vansinniga meningen.

    Som Pettersson säger, muslimerna kommer att ta vårt land.
    De styrs av sin lagbok, koranen:
    http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2016/10/violent-koran-verses.jpg

    Alla muslimer är muslimer och de utgör ett hot mot oss och vårt land, mot det vi äger, mot vår civilisation och vår välfärd.
    Kan vi fortsätta att acceptera att de infiltrerar vårt land?
    Kan du lita på ”din vän” muslimen?
    Jag är rädd!

  3. ”För att upprätthålla välfärdsstaten och pensionssystemet måste man importera utlänningar.”

    Finns det något i samhällsutvecklingen som tyder på att a ger b?
    a = importera utlänningar
    b = välfärdsstaten och pensionssystemet upprätthålls

    Ser vi verkligen b?

    Är det inte så att resultatet b aldrig kommer att bli verklighet givet a? Det verkar som att a i stället gör b alltmer omöjligt?

    Om vi vill att b ska ske är det knappast a som är vägen dit?

  4. När europa går åt helvetet i islamiseringen så kommer ni få se på elände i världen. När allt europeiskt bistånd upphör svälter sig U-länderna ner till en 10-del av nuvarande population.
    Lösningen (från PK) kommer naturligtvis vara att alla i Afrika flyttar till Europa.

  5. Naturen är vis. Européerna får längre livslängd och förblir friskare längre upp i åren. Samtidigt ser naturen till att färre föds. Också samtidigt robotiseras det mesta av produktion i allt högre grad och i snabbare takt, varvid människor kan livnära sig ändå och upprätthålla en gemensam välfärd.
    Naturen inser att Européerna helt enkelt inte behöver föröka sig. Genialt.

    Nu har dock globalismen genom kultur-marxisterna satt käppar i dessa hjul. När balanserna rubbas händer det oöverskådliga saker. Antingen blir det något av typ Européernas ”lemmeltåg” ut i havet, eller så kastas de nyanlända som inte visar anpassning med kraftigt flerhundraårigt våld (progromer) ut ur Europa med ett 3:e, 4:e resp 5:e världskrig. Någon ny religion, vilken motiverar våldsamheterna, lär därvid ersätta kristendomen i Europa. Efter något sådant återgår sannolikt födelsetalen till den nivå araberna har idag under några generationer. Naturen är vis!

  6. Bättre om världens avskräde, fick förgöra sig själv i lugn och ro, istället för att ”rädda”den.

    Eller tar du det som blivit, när du varit på toa, och lägger på ett fat, med blomsterkrans kring, eller??? Jag, bara frågar???

    Nä, skit ska skit ha, annars förökar den sig multipelt genom celldelning.

    Det är ute med Europa, och allt vad civilisation heter, om vi fortsätter så här. Märk hur spöklika och döda våra städer börjar bli, för att muslimasen härjar sönder dom. Det börjar likna gamla östeuropa under kommunisttiden, och inte det kulturella, levande, sprudlande glada samhälle vi var vana vid, och som var gott, och inte så genomont, som idag.

    • …istället för att ”rädda” DET ska det vara, inte den. D v s världens avskräde. Så att ni inte tolkar mig fel, och tror jag menar världen. För DEN ska vi givetvis försöka rädda allt vi förmår, om det går.

      • Truthfighter,
        Dina okuvliga och franka insatser i kampen för att det sunda förnuftet och den faktiska sanningen skall få komma till tals, är lika tilltalande som välbehövliga! Ett verkligt ledarämne och en boren yrkesofficer, anar man.
        Andreas 🙂

  7. För Moder Jords väl borde världens befolkning halveras.
    Jag blir konfunderad när man hela tiden strävar efter att öka jordens befolkning. Varför?
    På konstgjord väg har man sett till att avla fram miljontals afrikanska barn och problemen ser vi idag. På konstgjord väg innebär att bistånd och andra goda hjälpprogram har stjälpt balansen i Afrika och möjliggjort att barn avlas fram på löpande band.
    Islams ideologi verkar sakna omsorg om både Moder Jord och övriga djur. Islams ideologi verkar gå ut på att avla fler islamister. Resultatet av det är också tydligt vi översvämmas med horder av menafolk. Framavlade för att härska över jordens folk.
    Våra problem har inte ens börjat och ingen vågar ta tag i problemen.
    Lögner, halvsanningar och mörkning är vår tids kännemärke.
    Domen över vår tid kommer att bli hård.

  8. Skicka tillbaka barnen som har tänkt parasitera på oss skattebetalare.

    Så ska alla kriminella eller myglande pa##as##iter återbördas till sitt hemland!

    De inkompatibla, de som inte kan eller orkar lära sig vårt språk samt seder och bruk ska även de få möjlighet att återvända till de trakter där de hör hemma.
    Det vore ju bättre för barnet att lära sig tänka och inte indoktrineras i att ha precis samma åsikt om livet, universum och allting som någon galen skäggtomte hade på 600-talet.

    • Nu blir Sverige i rasande fart alltmer bizarrt, när jag var ung så varnade min far mig för”iogt”, klok som han var, (”iogt” stod för ”idioter och gamla tosingar”, alternativt, ”idioter och gamla tanter”), det enda jag vet om den sekten.
      De var inte så många vad jag vet …..men ”islam” är en sekt med skrämmande många globalt !
      De följer en vidrig bok till punkt och pricka………..rädd och förbannad är bara förnamnet…………de ska ut ur västvärlden, riv deras stridsledningscentraler och deras missilfästen, släng ut deras soldater, tack.

  9. En riktig iakttagelse.

    Då inställer sig frågan: ’Varför har vi drabbats av en sådan skuldkänsla?’ Och drar man tankemaskineriet ytterligare ett varv, så kommer följdfrågan: ’Hur har vi drabbats av en sådan skuldkänsla?’ Och, förr eller senare, i en sådan tankekedja, kommer vi till det väsentligaste: ’Vem har sett till att vi drabbats av en sådan skuldkänsla?* och ’Varför har denne någon sett till att vi har drabbats av en sådan skuldkänsla?’. Ytterligare en tanke, som kanske dyker upp: ’Kan det hemska, som vi skäms för, kanske orsakats av någon, som vill skapa något, som VI skall skämmas för?’. Och ’Vad har denne någon för motiv att vi skall skämmas ögonen ur oss?’.

    Därmed är vi framme vid det, som romarna kallade ”Cui bono est?” (=Vem är gynnad?). Har vi nått ända hit, så börjar vi bli ett hot mot ’denne någon’. Helt plötsligt riskerar vi att nysta upp hela härvan av massmediala lögner, som Bankmaffians media tutar i oss dagligen.

    Det allra väsentligaste syftet med att skapa en åsiktskorridor, där allt utom politiskt korrekta tankar och yttranden stämplas som nästan onämnbar grymhet och omänsklighet, är FAKTISKT just för att förhindra att våra tankar att fritt kunna följa sådana tankekedjor, som beskrivs ovan. Har man väl lyckats med det, så kan man lugnt tassa på i ullstrumporna, för då har folk faktiskt slutat tänka.

    Jaja-mensan: Att skambelägga folk är det effektivaste sättet att få dem att villigt låta sig förslavas. Sagolikt verksamt! – fråga George Soros.

  10. Jag kan överhuvudtaget inte förstår hur FN och världsledare tänker. När det gäller flyktingar som flyr från krig så vore väl det ganska logiskt att den världsdel dom tillhör också har skyldighet att hjälpa dom. (Europa ansvarar för européer)
    (Afrika för afrikaner)
    (Asien för asiater)
    (Arabiska länder för araber)
    O.S.V
    Jag menar Europa är till 95% kristna och muslimer som själva bevisat att dom är absolut inte här för att integreras och om det skulle ändå finnas någon som vill så blir dom hotade till livet som sagt ingen lämna islam levande. Bara det har vi bevis för på Youtube där det finns någon som ändå vågade och nu lever under skyddad identitet.
    Framtiden kommer det att finnas parallella samhällen vilket det gör redan, men det kommer att förvärras betydligt.
    Och även i värsta fall inbördeskrig.
    Vilken människa som helst begriper att allt detta kan undvikas mycket enkelt genom att inte blanda två mångtusenåriga kulturer som historiskt sett aldrig dragit jämnt. Så de som nu utan eftertanke orsaker till detta är också ansvariga för vart det leder och dess konsekvenser.

    • Du har naturligtvis rätt!

      Men nu är det så, att globalisterna – alltså de, som arbetar för att skapa en ny världsordning, där hela jorden skall vara en homogen värld utan nationsgränser, under finanselitens enväldiga diktatur – har en helt annan syn på det hela. Dessa personer äger merparten av allt kapital i världen – och fr.a. media – och därför skuldbelägger de oss, så att vi inte skall sätta oss till motvärn. Svårare än så är det faktiskt inte.

Kommentera