Barnboksförfattare – Utvisa inte barnen

100 barnboksförfattare, eller t.o.m. drygt 100, har skrivit under en debattartikel där man uppmanar den socialistiska regeringen att inte utvisa ensamkommande barn…

…utan istället ge dem alla amnesti.

”Vi klarar av att ha hand om dem” ropar de i kör, men glömmer att vi inte ens klarar att ge jobb, bostäder och vård till alla svenska medborgare. En sedvanlig snyftare av stora mått när barnboksförfattarna är okunniga om att många ensamkommande barn inte bara ljugit om sin ålder, utan också varit delaktiga i en rad omständigheter som skulle gett långa fängelsestraff om de varit över 18 år, vilket många garanterat är.

Tänk att barnboksförfattarna lever i tron att de ensamkommande afghanerna är barn som gillar böcker med små prinsar och prinsessor, blå Barbapappor och rosa hästar.

SVT

14 thoughts on “Barnboksförfattare – Utvisa inte barnen

  1. ”Vi klarar det” Vilka är vi? Bsrnboksförfattaren med familj antar jag? Välkommen att upplåta egna hemmet i då fall och ge f-n i att spendera andras pengar

  2. Skicka hem rymlingarna.

    Låna dem pengar för att bygga barnhem i sitt hemland.

    Teckna avtal med internationella mediaföretag om en direktsänd dokusåpa från barnhemmet/n för att finansiera deras fortsatta levnad under den tid de hävdar att de är barn. Låt dem utföra aktiviteter anpassade till den åldersgrupp de påstår sig tillhöra. Läsa sagor och liknande? Reklamfinansierad produktion med en global publik. Detta ger dem en möjlighet att visa sin kapacitet för en omvärld som undrar varför de inte stannar och hjälper sina miljontals medmänniskor i hemlandet? Här får de en chans att göra reklam för sig själva? Naturligtvis kan alla de som jobbar i vårt land med denna grupp följa dem till sitt hemland och göra volontärtjänstgöring – för den goda sakens skull. Och på bästa sändningstid läsa sagor och pyssla om dem. Då kan ju även barn i andra länder ta del av deras omsorg och djupa medmänsklighet?

    Reinfeldt lever som han lär och gör sig rörlig?Skakar av sig sin stelhet och följer gossarna hem? Varför inte programledare? Han kanske kan leda skogsvandringar och leka kurragömma bland vallmon i de afghanska exportodlingarna? Are You ready Freddie? Move Your as?

  3. Hundra av staten godkända barnboksförfattare. Kan inte tänka mig att dessa endast producerar uppfostringslitteratur.

    • Inte ska bort här, för det ska stå kan tänka mig att dessa endast producerar uppfostringslitteratur

  4. Vet inte riktigt hur många aktivister det är men det borde ju vara ett par tusen i alla fall runt om i landet.
    Om de tar hand om 2 vardera i sina egna bostäder är en del redan löst. De skriker ju alltid om att ”Vi har plats”.
    Eller sveper de över Reinfeldts skogar med hänvisning till våre egna emigranter för 100++ år sedan? Fine, ge dem en markplätt, såg, hammare och lite spik, vilket nog är mer än vi fick när det begav sig, så får de bygga sina egna hem med inga bidrag what so ever.
    Hårt slit för överlevnad kan kanske ge dem en liten inblick hur vårt land skapats och hur man kommer vidare. Gör din plikt – kräv din rätt måste komma upp som det absolut viktigaste punkten för att kunna assimileras.
    Kravlösa integrationsförsök har under lång tid visats att det funkar inte. Det har bara skapat fler nogozoner.
    Vet inte riktigt hur det ska gå till efter alla år av total detfixarsig-mentalitet men jag har hopp om valet 2018.
    Ska inte säga att SD har svar på allt men det är en bra början!
    Har en miljon fler funderingar men måste krypa isäng nu. Vi hörs såsmåningom!

  5. Masspsykos. Det är inga lysande utsikter för dessa sedan politikerna lagt ner psykvården. Nu verkar de värsta dårarna samlas på Helgeandsholmen och i kultureliten.

  6. Då tycker jag de kan förgå med gott exempel och öppna sitt hem och själva försörja några stycken ”17- åringar” var.

  7. Barnboksförfattarna har nog missuppfattat vilken deras kundkrets är. Lite mera svulstigt och vuxet behöver nog historierna vara för att passa de ensamkommande ”spädbarnen”.
    Död åt pk-ismen och alla andra som vägrar att se till verkligheten.

    • Vad svarade dåvarande finansministern Gunnar Sträng en av våran
      tids mest kända barnboksförfattare, Astrid Lindgren, efter hennes
      uttalande om skatterna. Något liknande kanske är aktuellt än idag?

  8. Vilka barn? Hittills har det varit mycket, mycket ont om ”ensamkommande barn”, det har väl snarare handlat om unga vuxna män som kommit invällande över Europas och Sveriges gränser! De unga vuxna männen har lämnat kvinnor och barn i sticket, istället för att som riktiga män stanna kvar i hemlandet för att med alla medel försvara kvinnor och barn från de hemskheter vi hör om vareviga dag, sedan minst femton år tillbaka!

    Barnboksförfattare tydligen både blinda och döva! Mån tro om de överhuvudtaget följt debatten eller är det sätt att placera sina produkter?

    Avancerad produktplacering genom underskrift av en fullständigt ogenomtänkt debattartikel skulle jag vilja påstå!

    Produktplacerarna reflekterade tydligen inte över faktumet att Sveriges egna ”infödda” ungdomar saknar arbete och bostad och vad som är orsaken till det!

    Det var väl barnboksförfattare som skrev under debattartikeln? De såg kanske framför sig barnäktenskap, månggifte och produkten av dessa styggelser, fler födda att sälja barnböcker till! Jojo framförhållning i framtida affärer är jätteviktigt så att man som affärsman/kvinna inte blir ifrån åkt av konkurenterna! Fast nog tycker jag att den här produktplaceringen slog alla rekord iallafall!

    Stefan Löfven för Sverige, Sveriges befolkning, svensk kultur, sedvänjor, seder och bru avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

Kommentera